Як побудувати будинок в Sims 2

Кроки

  • Build a House in the Sims 2 Step 1.jpg 1 Сплануйте розміри будинку. Найважливіші речі, які треба взяти під увагу, це кількість членів сім'ї та бюджет. Швидше за все, будинок для 2 людей буде менше, ніж будинок для 8 осіб, але це залежить від смаку творця. На самому початку кожної сім'ї дається $20000, однак, використовуючи код (motherlode), ви можете збільшити бюджет до $999,999,999. Також продумайте, чи хочете ви сад, басейн, задній двір і т. д. Зробіть замальовку або креслення будинку, який ви хочете побудувати.
  • Build a House in the Sims 2 Step 2.jpg 2 Визначте кількість кімнат. Ванні кімнати, як правило, менше за розміром (якщо тільки це не громадський туалет), а вітальні більш просторі. Сплануйте для кожного сіма окрему кімнату, якщо тільки сіми не одружені або не закохані. У підлітків, дітей і немовлят/малюків теж повинні бути свої кімнати, якщо тільки ви не хочете, щоб вони всі жили в загальній кімнаті.
  • Build a House in the Sims 2 Step 3.jpg 3 Натисніть на іконку "Лоти і вдома", а потім натисніть на символ "Порожні лоти". Лоти бувають і дуже маленькі (3 x 1), і досить великі (5 x 6). Пам'ятайте, що ви можете побудувати двох або триповерховий будинок, тому не варто вибирати дуже великий лот для маленької сім'ї.
  • Build a House in the Sims 2 Step 4.jpg 4 Змінити ландшафт або закладіть фундамент. Для деяких набагато простіше будувати будинок з фундаментом. Перетягніть вказівник миші по області, де ви хочете розташувати будинок. Врахуйте всі прибудови і ганки, які ви хочете розташувати на рівні землі. Перед тим як закладати фундамент, прокладете під'їзну доріжку і/або побудуйте паркування для автомобіля. Якщо ви хочете, щоб у вас був сад або палісадник, то закладіть фундамент на відстані декількох клітин від поштової скриньки.
  • Build a House in the Sims 2 Step 5.jpg 5 Підійміть стіни. Користуючись інструментом для спорудження стін, надайте будинку фізичну форму, при цьому залишаючи місце для терас і ганочків, які ви хочете прилаштувати (пам'ятайте, що якщо ви заклали фундамент, то вам потрібно буде побудувати сходи, щоб можна було потрапити всередину будинку, тому не забудьте про ганок біля вхідних дверей і будь-який інший двері, що ведуть в будинок!)
  • Build a House in the Sims 2 Step 6.jpg 6 Здійміть стіни всередині будинку і додайте кімнати. Якщо ви будете будувати стіни по діагоналі, то це зробить ваш будинок красивим з естетичної точки зору. Але пам'ятайте, що більшість предметів неможливо буде розташувати у діагональної стіни.
  • Build a House in the Sims 2 Step 7.jpg 7 Додайте вікна та двері. Наявність вікон додає балів у шкалі "оточення" вашого сіма. Переконайтеся, щоб в кожну кімнату вела двері, для таких приміщень, як кухня і вітальня ви можете використовувати арки. Додайте своєму будинку стилю, використовуючи скляні двері для кабінетів і офісів.
  • Build a House in the Sims 2 Step 8.jpg 8 Пофарбуйте стіни і підлогу. Намагайтеся використовувати кольори, які були б доречні в реальному житті. Наприклад, коричнева плитка на кухні, дерев'яний настил для зовнішньої частини будинку, жовто-коричневе килимове покриття у вітальні, або ж ви можете дати волю фантазії і змішати все в одній кімнаті!
  • Build a House in the Sims 2 Step 9.jpg 9 Додайте меблі. Розмістіть дивани, телевізори або ігрові автомати у вітальні, поставте відро для сміття, плиту, холодильник, стільниці і телефон на кухні, а у ванній розмістіть унітаз, раковину і душ.
  • Build a House in the Sims 2 Step 10.jpg 10 Якщо ви хочете побудувати другий поверх, додайте сходи. Є два способи зробити це: ви можете використовувати інструмент сходи, щоб побудувати сходи, або ви можете скористатися інструментом міні-сходи. Для цього перейдіть на рівень другого поверху і додайте пів там, де б ви хотіли розмістити сходи на другому поверсі, потім натисніть на інструмент сходів і виберіть тип сходів, який би ви хотіли використовувати, потім наведіть курсор на майданчик. Нічого не вийде, якщо для того, щоб розмістити сходи, недостатньо місця.
    • Підійміть зовнішні стіни другого поверху. Стіни другого поверху можуть бути більш динамічними, так як вам не потрібно, щоб стіни другого і першого поверхів збігалися. Також ви можете розмістити на другому поверсі терасу. Build a House in the Sims 2 Step 10Bullet1.jpg
  • Build a House in the Sims 2 Step 11.jpg 11 Підійміть внутрішні стіни на другому поверсі, щоб додати додаткові кімнати. Вам також потрібно буде для всіх цих кімнат додати підлогу. Ви можете додати простий дерев'яний підлогу і відредагувати його пізніше.
  • Build a House in the Sims 2 Step 12.jpg 12 Використовуйте інструмент даху, щоб побудувати дах на ваш смак. Ви можете скористатися інструментом автоматичної побудови даху або ж вибрати форму даху самостійно. Ви завжди можете повернутися і змінити колір і форму даху.
  • Build a House in the Sims 2 Step 13.jpg 13 Облаштуйте ділянку. Викладіть доріжку плиткою або гравієм, додайте красиві стільчики, купіть тренажери, побудуйте сад і посадіть дерева. Можливо, ви навіть захочете побудувати теплицю (за наявності доповнення Пори року). Якщо у вас воно є, побудуйте приміщення і розмістіть там город і які-небудь фруктові дерева.
  • Build a House in the Sims 2 Step 14.jpg 14 Використовуйте інструмент для створення паркану. Побудуйте огорожі, де це необхідно, в області терас і ганків. Вам також необхідно використовувати інструмент сходів, щоб прилаштувати сходинки там, де вони потрібні. Прикрасьте свій сад, використовуючи паркан для клумб.
  • Build a House in the Sims 2 Step 15.jpg 15 Налаштуйте освітлення. Проявіть фантазію, продумуючи освітлення, і подумайте, яку атмосферу ви хочете створити в кімнаті. Та годі вже використовувати нудну стельову люстру. Поекспериментуйте зі світильниками, настільними лампами і торшерами.
  • Build a House in the Sims 2 Step 16.jpg 16 Насолоджуйтеся процесом і пам'ятайте, що творчий підхід - це ключ до успіху! Використовуйте різні рівні, мости або навіть додайте озеро, в якому можна плавати! Будинки для ваших симов будуєте ВИ самі, так, як того хочете саме ВИ! Найголовніше, що ви можете втілити в будинку будь-яку свою божевільну ідею. Якщо сіми можуть потрапити в будь-яку кімнату і зробити те, що їм необхідно, ви можете шаленіти скільки завгодно!

  • Поради

    • Якщо ви прагнете до реалістичного вигляду, то пам'ятайте про деякі основні речі:
      • Вітальня розташовується в передній частині будинку.
      • Ванні кімнати зазвичай розташовані в дальній частині будинку за рогом, або прикриті рослинами, якщо вікна у них нормального розміру. Якщо ж ванна кімната розташована в передній частині будинку, то вікна повинні бути маленькими.
      • Додавайте меблі по мірі будівництва кімнат, щоб зменшити кількість порожнього простору, і щоб у вас не виникло ситуації "я не знаю, що сюди поставити". Якщо вам не вистачило місця або його занадто багато, то простіше змінити розмір кімнати прямо зараз, а не потім, коли будинок вже повністю побудований.
      • Не робіть вхід в такі кімнати, як вітальня, через такі приватні кімнати, ванна або спальня. Використовуйте для цього місця загального користування, наприклад, коридор або інші загальні кімнати.
      • Найчастіше кухня розташовується в задній частині будинку, але іноді її будують і в передній частині.
    • Ширина коридора повинна бути приблизно 3 клітини. Сімам потрібно пересуватися, і якщо вони виявляться заблоковані, то вони почнуть сердитись і махати на вас руками.
    • Якщо у вас закінчилися гроші, знайдіть добре оплачувану роботу і працюйте, поки у вас не з'являться гроші, щоб продовжити вдосконалювати своє житло.
    • Пограйте з формами кімнат. Квадратні або прямокутні будинки з квадратними або прямокутними кімнатами це так нудно. Додайте діагональну стіну або кутову прибудову. На більш просунутому рівні ви можете використовувати половинчасті стіни, модульні сходи або дворівневі будинку.
    • Пошукайте в Інтернеті, які будинки для симов побудували інші люди. Почерпніть натхнення звідти.
    • Для кожної кімнати виділіть адекватну площа. В середньому один предмет меблів займає 4 клітини на сітці. Надто великі кімнати будуть здаватися порожніми.
    • Коли будете обставляти ваш будинок, прийміть до уваги прагнення вашого сіма. Сіму, який прагне до знань, безумовно знадобляться книжкові шафи, телескоп та інші речі такого плану, які не будуть потрібні сіму, у якого в пріоритеті сім'я.
    • Якщо ви не впевнені, як користуватися кнопками управління та інструментами, то скористайтеся керівництвом, яке надається в грі. Коли після завантаження гри з'явиться екран, на ньому буде значок з кубиками. Натисніть на нього.
    • Якщо у вас не дуже багато грошей, спробуйте альтернативні варіанти. Вам не обов'язково купувати люксові речі. Замість телевізора можна купити стерео, звичайні стільці можна використовувати замість дивана, а сіми можуть жити в одній кімнаті.
    • Чим більше будинків ви будуєте, тим більш затишними вони будуть виходити. Чим більше сімей буде жити у вашому районі, тим більше шансів, що вони будуть спілкуватися один з одним.
    • Щоб відразу ж отримати $50000, використовуйте код "motherlode". Затисніть комбінацію Ctrl Shift С, в віконці, що з'явилося, введіть "motherlode".
    • Щоб використовувати код Boolprop натисніть комбінацію Ctrl Shift С, після цього з'явиться віконце. У ньому введіть "boolProp testing CheatsEnabled true", після цього вийдіть в режим сусідства і знову зайдіть в будинок (якщо ви вводили код, перебуваючи в режимі сусідства, то просто зайдіть в будинок).

    Попередження

    • Будівництво будинку в грі Sims 2 має і плюси, і мінуси. Переконайтеся, що у вас є достатньо грошей на те, щоб побудувати будинок і обладнати його всіма необхідними речами, які знадобляться вашому сіму (це дуже важливо, інакше ваш сим не буде щасливий).

    Що вам знадобиться

    • Придбати гру The Sims 2).
    • Сімолеонів, щоб побудувати будинок.
    • Сім'я, щоб зрозуміти, як потрібно будувати будинок.
    • Творчий підхід


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?