Як зробити перевернутий пиріг з ананаса
Вам знадобиться
- 1 каструля середнього розміру
- 2 середні миски
- 1 маленька миска
- Електричний змішувач або ручний міксер
Інгредієнти
Для глазурі
- 2 столові ложки талого вершкового масла
- 1 стакан коричневого цукру
- 1/2 склянки подрібнених горіхів (бажано)
- 1/2 чайної ложки імбиру
- 1 (16 унцій) (500 г) скибочок ананаса маринованого
- 8 вишень мараскін
Для торта:
- 1/4 стакан вершкового масла
- 1 склянка цукру
- 2 розділених яєць
- 1 1/2 склянки просіяного борошна
- 2 чайні ложки розпушувача
- 1/4 чайної ложки солі
- 1 чайна ложка бажаного ароматизатора: лимон, мигдаль, апельсин, ананас
- 1/2 склянки молока
Кроки
Метод 1 з 2: Глазур
1 Розігрівайте масло, цукор, горіхи, імбир на середньому вогні в каструлі до тих пір, поки не утвориться паста. 2 Ложкою рівномірно розподіліть глазур по листу. 3 Злийте рідину з банки з шматочками ананаса; відокремте фрукти і викладіть їх в один шар на дно дека зверху глазурі. 4 Покладіть вишні всередину кожного центру ананасів. Відставте деко в бік. Метод 2 з 2: Торт
1 Розігрійте духовку до 350° F (175° С). 2 Збийте вершкове масло з цукром електричним змішувачем або ручним міксером. Додайте 2 збиті жовтки. 3 Просійте борошно, розпушувач і сіль в окрему миску. 4 Спробуйте також додати суміш з молока і просіяного борошна до суміші цукру з маслом. 5 Додайте бажаний ароматизатор (лимонний, мигдальний, апельсиновий, ананасовий і т.д.) 6 Збийте яєчні білки в окремій мисці до формування крутих піків. Акуратно перекладіть їх в рідке тісто. 7 Коли тісто добре перемішано, рівномірно залийте їм ананаси і глазур в деку. 8 Випікайте при температурі 350° F (175° С) протягом 45 хвилин або поки не почнете діставати з середини пирога чисту зубочистку. 9 Залиште остигати на 5 хвилин. 10 Переверніть низом догори на сервірувальне блюдо або піднос. 11 Подавайте до столу. Поради
- Подавайте з домашніми збитими вершками
Рекомендуємо для перегляду