Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як зробити веганські сир фета

Рекламний блок

Інгредієнти

Кількість порцій: 1 1/2 склянки

  • 1/4 склянки оливкової олії
  • 1/4 склянки води
  • 1/2 склянки червоного винного оцту
  • 2 ч. л. сіль
  • 1 ст. л. сушеного базиліка
  • 1/2 ч. л. перцю
  • 1/2 ч. л. сушеного орегано
  • 1 уп. твердого тофу

Кроки

  • Make Vegan Feta Cheese Step 1.jpg 1 Змішайте масло, воду, оцет, сіль, базилік, перець і орегано у великій мисці.
  • Make Vegan Feta Cheese Step 2.jpg 2 Подрібніть тофу в невеликій мисці на дрібні шматочки.
  • Make Vegan Feta Cheese Step 3.jpg 3 Помістіть тофу у велику миску і залиште маринуватися при кімнатній температурі протягом не менше 1 години.
  • Make Vegan Feta Cheese Step 4.jpg 4 Покладіть сир в герметичний контейнер і поставте в холодильник для зберігання.
  • Поради

    • Сир може зберігатися в холодильнику до 2 тижнів.
    • Чим довше ви будете маринувати тофу, тим пахучіше вийде сир.

    Що вам знадобиться

    • Велика миска
    • Маленька миска
    • Герметичний контейнер
    • Ложка
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?