Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як зробити топлене масло

Рекламний блок

Кроки

Метод 1 з 3: Просте топлене масло

  • Make Drawn Butter Step 1.jpg 1 Розімніть 225 грам вершкового масла в мікрохвильовій печі протягом 10 секунд. Покладіть розм'якшене вершкове масло на сковороду.
  • Make Drawn Butter Step 2.jpg 2 Поставте сковороду на плиту на середній вогонь. Безперервно спостерігайте за маслом, як тільки вона закипить, негайно зніміть його з вогню.
  • Make Drawn Butter Step 3.jpg 3 Ложкою зніміть піну з поверхні масла і викиньте її. Ложкою або ополоником зніміть очищене масло з сковороди в миску, залишаючи на дні відокремилися частки молока. Частки молока треба викинути.
  • Метод 2 з 3: Часникове масло топлене

  • Make Drawn Butter Step 4.jpg 1 Закип'ятіть 125 грам розм'якшеного несолоного вершкового масла в сковороді на середньому вогні.
  • Make Drawn Butter Step 5.jpg 2 Зніміть сковороду з вогню, як тільки масло закипить. Зніміть і викиньте піну. Перекладіть очищене масло в миску.
  • Make Drawn Butter Step 6.jpg 3 Покладіть очищену олію на чисту сковороду. Додайте 3 дрібно подрібнені часточки часнику і потушкуйте топлене масло з часником протягом 1 хвилини. Додайте по дрібці солі і меленого чорного перцю.
  • Метод 3 з 3: Лимонне масло топлене

  • Make Drawn Butter Step 7.jpg 1 Покладіть 225 грам несолоного масла на сковороду. Поставте сковороду на плиту і нагрівайте на повільному вогні, поки масло не розтане.
  • Make Drawn Butter Step 8.jpg 2 Зніміть піну з поверхні ложкою олії. Залиште розтоплене масло постояти 2 хвилини.
  • Make Drawn Butter Step 9.jpg 3 Перекладіть очищене масло з сковороди в миску. Зберіть залишки молока з дна сковороди і викиньте їх.
  • Make Drawn Butter Step 10.jpg 4 Покладіть очищену олію на чисту сковороду. Вичавіть сік одного свіжого лимона в сковороду з топленим маслом.
  • Make Drawn Butter Step 11.jpg 5 Перемішайте, додайте 2 столові ложки подрібненого зеленого лука. Додайте щіпку чорного перцю для аромату.

  • Поради

    • Топлене масло зазвичай краще, ніж просто розтоплене масло, з деяких причин. М'який смак підходить для використання у багатьох рецептах, його можна нагрівати до високих температур, на ньому можна смажити у невеликій кількості жиру на сковороді смажити в духовці. Так як віддаляється молоко, топлене масло стає більш здоровим і корисним.

    Що вам знадобиться

    • Вершкове масло
    • 2 сковороди
    • Ложка або казанок
    • Миска
    • 3 зубчики подрібненого часнику
    • Мелений чорний перець
    • Морська сіль
    • Лимон
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?