Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як замінювати свіжі трави на сухі

Рекламний блок

Кроки

  • Measure Fresh vs Dried Herbs Step 1.jpg 1 Запишіть кожен вид зелені, зазначений у рецепті. Якщо в рецепті вказані свіжі або сухі трави і у вас є точна кількість цих трав, блюдо вийде ідеальним, якщо ви звичайно не будете замінювати один вид зелені іншим. Якщо у вас немає необхідного виду зелені, запишіть точний зазначений обсяг.
  • Measure Fresh vs Dried Herbs Step 2.jpg 2 Долучіться до головного правилом переведення кількості трав. Досить просто замінити свіжі трави на сухі. Головне правило: одна частина сушених трав дорівнює трьом частинам свіжих. Наприклад, якщо в рецепті вказана одна столова ложка (15 мл) свіжого орегано, вам знадобиться тільки одна чайна ложка (5 мл) сушеного орегано. Якщо в рецепті вказана ? чайної ложки (2,5 мл) сушеного базиліка, вам знадобиться 1,5 чайної ложки (7,5 мл) свіжого базиліка.
    • Причина цього заміщення в тому, що сухі трави містять набагато менше води і велику концентрацію есенції масел.
    • Ці масла створюють більш насичений смак зелені при меншій її кількості. Це заміщення працює тільки з замирениями кількості. Заміщення ваги може бути різним від зелені до зелені. Однак, трави рідко заміщуються за вагою.
  • Measure Fresh vs Dried Herbs Step 3.jpg 3 Регулюйте кількість необхідних сухих трав виходячи з їх віку. Правило, описане вище, не є непохитним. Воно може використовуватися тільки для загального керівництва. Поки сушені трави зберігаються у вашій коморі, вони можуть втрачати свій смак (і колір). Якщо ваші трави були лише нещодавно куплені, і вони все ще мають стійкий колір і сильний запах, ви можете додати їх трохи менше, ніж потрібно виходячи з правила заміщення. Якщо ж трави залежалися, ви можете додати їх трохи більше, щоб компенсувати їх смак.
  • Measure Fresh vs Dried Herbs Step 4.jpg 4 Додайте зелень в свої страви. Коли ви виміряєте необхідну кількість трав і регулюєте їх обсяг виходячи з віку, додавайте їх у страву. Запам'ятайте, що присмак свіжої і сушеної трави може відрізнятися.
  • Поради

    • Щоб оживити засушену зелень, ви можете нарізати її з якою-небудь інший свіжою зеленню (якщо це доступно). Наприклад, якщо в рецепті вказаний свіжий базилік, ви можете нарізати сушений базилік з невеликою кількістю свіжої петрушки. Такий прийом додасть яскравості і кольору до смаку зелені.

    Попередження

    • Уникайте використання сушених трав для прикраси свого страви. Засушенная зелень не виглядає так, як свіжа.

    Що вам знадобиться

    • Свіжі трави
    • Сушені трави
    • Вимірювальні ложки


    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?