Як провести День Святого Валентина, якщо у вас немає пари

Кроки

  • Get Through Valentine's Day Being Single Step 1.jpg 1 Візьміть шоколад. Хто сказав, що хтось повинен купити його для вас? Візьміть коробку шоколаду і насолоджуйтеся ним. Шоколад розчеплює ендорфіни в головному мозку, щоб ви почували себе добре! Так що трохи шоколаду насправді покращує настрій і змушує вас почувати себе краще.
  • Get Through Valentine's Day Being Single Step 2.jpg 2 Відправте собі троянди або веселий цукерковий букет. Замовте набір за пару тижнів до Дня святого Валентина. Підпишіть картку «Від таємного шанувальника» та надішліть її собі, щоб отримати в День святого Валентина. Навіть якщо ви пам'ятаєте, що це ви відправили її, вона все одно поліпшить ваш день.
  • Get Through Valentine's Day Being Single Step 3.jpg 3 Проведіть час з тими, кого любите. Витратьте день на різні види любові – з друзями та родиною. Подивіться фільм з друзями, повечеряйте в місцевій закусочній з деякими членами родини, що б ви не робили, любов є любов, і День святого Валентина символізує її. Вам не потрібно бути в романтичних стосунках, щоб насолодитися Днем святого Валентина.
  • 4 Якщо ви тільки що закінчили погані відносини, відмінна ідея, що можна зробити для себе це, перетворити його в «День жартів» або «День все для себе». Витратьте трохи грошей на себе. Іноді непогано бути трохи егоїстичними. І коли ви побачите ці червоні прикраси з серцями або почуєте пісню про кохання, думайте про те, як сильно ви себе любите.
  • 5 Не жалійте себе. Це просто зробить день гнітючим і жахливим. Замість цього, насолоджуйтеся цим днем. Зрештою, він тільки один раз в році, і до того ж це свято!
  • Get Through Valentine's Day Being Single Step 6.jpg 6 Займіться випічкою! Спробуйте цікавий рецепт і витрачати на нього час! Поставте перед собою мету – з'їсти все самостійно! Спробуйте. В основному, це швидкий 10 хвилинний спосіб зробити торт!
  • Get Through Valentine's Day Being Single Step 7.jpg 7 Зробіть щось приємне іншій людині. Відкрийте двері для тих, кому це потрібно, стати добровольцем в церкві, купіть троянду і віддайте випадковим зустрічним на вулиці, що б ви не робили, це допоможе вам відчувати себе наповненим любов'ю зсередини.
  • 8 Відвідайте когось. Друг, родич, якого ви давно не бачили, хто б це не був, відвідайте їх. Запропонуйте трохи допомогти. Це ваш день, витрачайте його на когось вартого.
  • 9 Ви також можете залишатися вдома. Це найпростіше рішення також є найбільш важким у виконанні, якщо День Святого Валентина в середині робочого тижня або на її початку – і вашому керівнику явно не сподобається, якщо половина співробітників попросить лікарняний завантажений в понеділок. Але якщо ви працюєте на себе, всіма засобами заблокуйте двері, вимкніть світло, і почекайте, поки день не закінчиться. Намагайтеся уникати цього, але якщо у вас дійсно депресія, залишайтеся вдома.
  • Get Through Valentine's Day Being Single Step 10.jpg 10 Не порівнюйте себе з іншими людьми. Якщо ви з тих, кому здається, що люди таємно вказують на вас пальцем на вулиці і сміються над вашим незаміжнім статусом, ви витрачаєте занадто багато часу на порівняння себе з нібито щасливими, обіймались парами. Пам'ятайте: те, що у людини є партнер у День Валентина, не обов'язково означає, що він або вона щасливі (або навіть віддалено задоволені).
  • 11 Використовуйте День святого Валентина як день для активного пошуку партнера, є багато місць, де можна повеселитися з самотніми подругами або друзями чоловічої статі і попрямує на вечірку самотніх людей. Хто знає, кого ви можете зустріти?
  • Поради

    • День Святого Валентина призначений для когось особливого у вашому житті. Хто сказав, що цим особливим людиною не можете бути ви? Ви наполегливо працюєте, заробляючи гроші і у Святого Валентина нікого не було. Так що витратьте день на виконання своїх примх, які сам святий хотів би виконати!
    • Працюєте над скиданням 5 зайвих фунтів (2,5 кг), які ви набрали за вихідні? Думаєте, про шоколад не може бути й мови? Подумайте ще раз! Побалуйте себе цим делікатесом, але не на смак, а на дотик, зір і запах! Спіньте шматочок шоколадного мила з Амазонки, запаліть свічку з шоколадним ароматом від Chocolate Sensations і солі розчиніть гарячого шоколаду, доступні на Find Gift. Бризніть на себе трохи духів Tartine et Chocolate, які знайдете на Shopzilla. Потім влаштуйтеся зручно і пориньте у фільм Шоколад.
    • Ви зараз самотні з поважної причини. Спробуйте з'ясувати її. Може бути, ви стримуєте себе, і просто цього не знаєте. Можливо, настав час подивитися на своє життя з іншої точки зору, так щоб ви могли відкрити себе для нових відносин.
    • Якщо ви самотні в День святого Валентина, думайте про нього, як про можливість зосередитися на присутності любові. Навчіться любити себе! Це так само важливо, як любити інших.
    • Ви можете провести самостійно весь день, але це не означає, що ви не можете насолодитися уявними відносинами. Візьміть роман Сьюзен Міно «Екстаз». Це історія про двох закоханих, які провели день в ліжку. Якого біса, ви ж теж можете провести весь день в ліжку!
    • Щоб зробити ваш відпочинок цікавим, розбавте його переглядом різдвяного фільму, чи кіно для Хеллоуїна, спробуйте згадати інші минулі свята і з'єднайте їх в один. Це відволіче ваші думки від самотності, і це відмінне смішне закінчення.
    • Погані думки дійсно нікому не допомагають. Вони змушують вас відчувати себе гірше і, звичайно, не викликають бажання у інших людей перебувати поруч з вами. Спробуйте знайти різні точки зору, щоб ви відчули себе краще. Займіться чимось, наприклад, прийміть розслаблюючу ванну, почитайте журнал, відвідайте художній урок. Отгоняйте погані почуття геть.
    • Ви також повинні розуміти, що є менш щасливі люди у всьому світі, ви можете відчувати себе пригніченими із-за того, що у вас немає хлопця/дівчини, але є багато людей, у яких навіть немає вдома, продуктів харчування, свободи, та інших предметів першої необхідності. Ваша ситуація блідне у порівнянні з людьми, які живуть в умовах диктатури і/або третього світу в злиднях. Спробуйте стати волонтером у притулку для бездомних або пожертвувати продукти країнам третього світу. Ви зрозумієте, як вам пощастило, і не турбуйтеся про те, що у вас ще немає партнера.
    • Не думайте погано про парах. Більш ніж імовірно, коли ви самотні, ви думаєте: «Ой, подивіться на цю дивну парочку», або погано і дивно про них висловлюєтеся, так як заздрите, що у вас немає відносин. Замість цього слід радіти за їхню любов. Подумайте про це, є всього один день, крім їх річниці, коли вони теж по-справжньому святкують свою любов. Крім того, інша поширена думка: «Ох, коли б у мене були такі ж відносини», але вам потрібно краще подумати і зрозуміти, що одного разу ви їх отримаєте. Просто потрібен деякий час.

    Попередження

    • Не пропустіть сьогоднішній день тільки тому, що ви хочете його уникнути. Проспати весь день не послужить ніякої користі.
    • Ніколи не чули про Carpe-Diem? (Це означає, Лови день!)


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?