Як сходити на відмінне побачення в кіно (для дівчаток)

Кроки

  • Dance at Parties Step 03.jpg 1 Сукню підходить будь-якій погоді, але спробуйте виглядати мило і привабливо. Якщо йде сніг, не надягайте парку, яка виглядає як дорожній конус. Замість цього замініть її водолазкою, великим ременем і парою темних джинсів. Влітку сарафан з великим намистом і середні сережки будуть доречні. Пам'ятайте, що ви будете сидіти всі побаченні (може бути), так що одягайтеся як можна нарядно, але не забувайте про комфорт. Не перестарайтеся.
  • Start a Conversation With a Girl Step 05.jpg 2 Узгодьте те, що ви хочете подивитися. Романтична комедія – підходящий варіант для побачення, якщо ви хочете подивитися щось інше, скажіть йому! Він оцінить те, що ви прийняли рішення, тому що таким чином ви позбавите його від напруги, але переконайтеся, що він не проти подивитися цей фільм.
  • Have Fun with Your Boyfriend at the Movies Step 08.jpg 3 Не перестарайтеся з попкорном. Єдиний привабливий спосіб з'їсти попкорн – це по одному, так що, щоб виглядати мило, їжте і насолоджуйтесь вашим попкорном повільно. Або ж ви можете їсти цукерки. М'ятні цукерки – хороший вибір, тому що вони роблять ваше дихання свіжим, і якщо ви збираєтеся поцілуватися, у вас не буде неприємного запаху з рота. Відмовтеся від шоколаду!
  • Play a Player Step 12.jpg 4 Будьте ввічливі і чемні. Подякуйте його за добре проведений час, особливо якщо він платив за фільм. Якщо все пройшло добре, скажіть йому, що ви б хотіли зустрітися з ним ще раз. Якщо вам не дуже сподобалося побачення, не кажіть нічого про другому побаченні. У цьому випадку подякуйте його за проведений час і не цілуйтеся. Це може створити в нього помилкове враження, а це недобре.
  • Go On a Great Date at the Movies (for Girls) Step 05.jpg 5 Переконайтеся, що ви запропонували заплатити, якщо ви не хочете, щоб хлопець відчував себе зобов'язаним платити, так як це ДУЖЕ відштовхує. Дайте йому зрозуміти, що у вас є гроші, але фліртуйте про те, що він заплатить за свою дівчину.
  • Go On a Great Date at the Movies (for Girls) Step 06.jpg 6 Приходьте вчасно! Хлопцям подобається, коли дівчата трохи запізнюються, але не на 45 хвилин! Запізнюйтесь модно, але вчасно.
  • Have Fun with Your Boyfriend at the Movies Step 06.jpg 7 Дайте йому знати, що ви думаєте про фільм, якщо це жахи – уткнитесь в його плече, і він обів'є вас руками. Якщо це романтика, візьміть його за руку і дивіться один одному в очі, якщо ви можете побачити їх. Це не комедія, не смійтеся істерично! Просто тихо похихикайте.

  • Поради

    • Якщо він запропонує придбати напої, скажіть: "О, ти не повинен", але якщо він наполягає, просто переконайтеся, що ви подякували його! Але не приймайте подарунки на першому побаченні, якщо тільки він дійсно наполягає.
    • Завжди пам'ятайте, що треба бути чемною, ввічливою, впевненою в собі, зрілою, і веселіться. Якщо здається, що він не отримує задоволення від побачення, може бути, він нервує або ж ви повинні спробувати знову в іншому місці. Може бути, атмсфера не була комфортною, або, може бути він не той самий або ваш тип. Не вирушайте на побачення з дійсно високими очікуваннями, тому що воно може пройти не так, як ви мріяли.
    • Але дами, якщо ви плануєте поцілувати його, то поїжте перед побаченням і почистіть зуби! Ніщо так не відштовхує, ніж гострі чіпси і жахливий запах з рота. Відмовтеся від шоколаду, попкорну, газованих напоїв, солодкого і т. д.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?