Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як зробити вишневе алкогольне желе

Рекламний блок

Інгредієнти

Основне вишневе алкогольне желе

Порції: 16

  • 85 г пакет вишневого желатину
  • 1 склянка (240 мл) води
  • 1/2 склянки (120 мл) холодної води
  • 1/2 склянки (120 мл) бренді
  • 16 вишень мараскино, з віддаленими стеблами

Покрите шоколадом алкогольне желе

Порції: 8

  • 113 г пакет желатину з ароматом вишні
  • 1 склянка (240 мл) води
  • 1 склянка (240 мл) creme de cacao
  • 8 вишень мараскино, із стеблами

Кроки

Метод 1 з 2: Зробіть основне вишневе алкогольне желе

Вишневий желатин з вишнею мараскино всередині додасть алкогольного желе солодкий фруктовий вишневий аромат.

  • Make Cherry Jello Shots Step 1 Version 2.jpg 1 Закип'ятіть 1 склянка води в сотейнику на плиті.
  • Make Cherry Jello Shots Step 2 Version 2.jpg 2 Додайте пакет желатину і розмішайте суміш з допомогою віночка до повного розчинення желатину.
  • Make Cherry Jello Shots Step 3 Version 2.jpg 3 Додайте холодну воду і бренді, знову розмішайте з допомогою віночка.
  • Make Cherry Jello Shots Step 4 Version 2.jpg 4 Влийте 60 мл суміші желатину в кожну пластикову чарку.
  • Make Cherry Jello Shots Step 5 Version 2.jpg 5 Охолоджувати в холодильнику протягом 30 хвилин або поки желатин стане консистенції холодного яєчного білка.
  • Make Cherry Jello Shots Step 6 Version 2.jpg 6 Покладіть вишню в кожну чарку. При необхідності, за допомогою палички для їжі або зубочистки протолкніте вишню в желатин. Вишня повинна знаходитися в центрі желе.
  • Make Cherry Jello Shots Step 7 Version 2.jpg 7 Охолоджуйте протягом 2-4 годин або більше, до повного застигання желе.
  • Метод 2 з 2: Приготуйте покрите шоколадом алкогольне желе

    Вишневий желатин в поєднанні з creme de cacao додає унікальну нотку основним алкогольного желе.

  • Make Cherry Jello Shots Step 8 Version 2.jpg 1 Закип'ятіть 1 склянка води в сотейнику на плиті.
  • Make Cherry Jello Shots Step 9 Version 2.jpg 2 Додайте фруктовий желатин до води, помішуючи за допомогою віночка, до повного розчинення желатину.
  • Make Cherry Jello Shots Step 10 Version 2.jpg 3 Додайте і ретельно розмішайте creme de cacao.
  • Make Cherry Jello Shots Step 11 Version 2.jpg 4 Влийте по 60 мл суміші желатину в пластикові чарки.
  • Make Cherry Jello Shots Step 12 Version 2.jpg 5 Охолодіть чарки протягом 30 хвилин.
  • Make Cherry Jello Shots Step 13 Version 2.jpg 6 Застроміть вишню поверхню желе в кожній чарці. Переконайтеся, що нижня половина желе знаходиться в желе, а верхня половина видно над поверхнею желе.
  • Make Cherry Jello Shots Step 14 Version 2.jpg 7 Охолоджуйте протягом 2-4 додаткових годин до повного застигання желе.
  • Поради

    • Використовуйте чорний вишневий желатин і половинки чорної вишні для зміненого смакового профілю.
    • Якщо вам не подобається бренді в основному желе, то замість нього використовувати горілку.

    Що вам знадобиться

    • Сотейник
    • Віночок
    • Пластикові чарки
    • Паличка для їжі або зубочистка
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?