Як зробити заморожений виноград

Кроки

  • Make Frozen Grapes Step 1 preview.jpg 1 Промийте виноград. Завжди краще промити фрукти перед вживанням. Це допоможе позбутися від пестицидів, які шкідливі для вашого здоров'я. Покладіть виноград в друшляк, миску або на тарілку, і залиште сохнути потім на паперовому рушнику. Залиште на 15 хвилин, щоб він висох по-максимуму.
  • Make Frozen Grapes Step 2 preview.jpg 2 Покладіть виноград на шматок паперу, на папір для випічки або на тарілку. Ви також можете взяти пластмасовий контейнер або будь-яку іншу ємність. Розподіліть виноград, щоб ягоди не торкалися один одного. Це потрібно для того, щоб виноградинки не примерзли одна до одної під час заморожування. Навіть після того, як виноград висохне, будь-яка зайва рідина перетворить цей фрукт в один величезний клубок.
    • Якщо ви хочете, щоб виноград був дуже солодким, то ви можете посипати його цукром перед тим, як прибирати в морозилку.
    • Якщо ви хочете бути креативним, то ви можете зробити "заморожений виноградний шашлик", насадивши виноградинки на шампур перед тим, як покласти їх у морозилку.
  • Make Frozen Grapes Step 3 preview.jpg 3 Заморожуйте виноград протягом 4-5 годин. Чим більше у вас винограду, тим більше вам знадобиться часу. Ви можете залишити його на ніч, але не морозьте його дуже довго, інакше він може втратити свій смак і текстуру.
  • Make Frozen Grapes Step 4 preview.jpg 4 Дістаньте виноград з морозилки. Покладіть його в миску і приготуйтеся його їсти.
  • Make Frozen Grapes Step 5 preview.jpg 5 Насолоджуйтесь своїм виноградом. Зніміть виноград з морозилки і насолоджуйтеся ним. Якщо ви хочете чогось новенького, то є маса варіантів, як урізноманітнити цей рецепт:
    • Використовуйте виноград як кубики льоду для охолодження напоїв або коктейлів.
    • Покладіть його в йогурт або рисовий пудинг, щоб додати смаку в ваш перекус.
    • Посипте його цукром, щоб він став солодшим.
  • Поради

    • За допомогою замороженого винограду ви можете зробити так, що ваше вино буде холодним в келиху без додавання води.
    • В червоному винограді більше корисних речовин і він замерзає швидше, ніж зелений, хоча кому-то зелений подобається більше. Спробуйте обидва варіанти.
    • Вимийте виноград і залиште сохнути на паперовому рушник на день. Потім зніміть з нього гілочки і закрийте пакет.
    • Після того, як виноград висохне, загорніть 6-7 виноградин в пластик (зробіть так зі всім виноградом). Потім покладіть все в пакет.
    • Не беріть восковий папір (будьте екологічніше) і папір для випічки. Просто добре потрусити виноград, і приберіть в пакет. Покладіть його рівно в морозильнику, щоб на нього нічого не тиснуло. Він і так добре замерзне. Через тиждень він втратить всі свої корисні властивості, так що не чекайте так довго!
    • Якщо ви хочете зробити виноградний італійський соус, то просто видавіть виноград в миску, а потім заморозьте його за пару годин.
    • Помийте виноград, покладіть його в пакет і залиште до того моменту, коли він стане вам у пригоді. Потім висипте виноград в миску і їжте.
    • Спробуйте заморозити і червоний і зелений виноград, потім змішати їх у пакеті разом. Це буде дуже смачно і, звичайно ж, корисно.
    • Спробуйте покласти весь виноград в морозильну камеру і залишити його там на пару місяців. Виноград не склеїться. І зможе пролежати там місяцями.
    • Заморожуйте його пару годин.

    Попередження

    • Не давайте маленьким дітям, так як їм легко вдавитися.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?