Як створити ідеальний образ

Кроки

  • Create the Perfect Look Step 1.jpg 1 Повірте в те, що ви красиві. Насправді. Не роблячи з собою рівним рахунком нічого, ви все одно красиві, тому що ви – це ви. У вас є зайва вага? Не важливо. Кривий ніс? Висип акне? Це нікому не цікаво! Волосся? Відмінно. Суспільство витрачає чимало часу, щоб переконати нас, що ми не ідеальні, чи не так? Але пам'ятайте, ви гарні завжди і у всьому. Інша частина статті - це просто поради, як відчути себе впевненіше і навчитися надавати ограновування своєму унікальному і запаморочливе стилю!
  • Create the Perfect Look Step 2.jpg 2 Зрозумійте, що означає унікальний і запаморочливий стиль саме для вас! Суть в тому, щоб підібрати одяг, що відображає ваші почуття, в якій ви при цьому будете відчувати себе впевнено і комфортно! Вирішення цього завдання індивідуально, у багатьох людей немає єдиного стилю, який вони могли б назвати своїм. Якщо існують якісь типи одягу, кольору або бренди, які вам дуже подобаються, купуйте саме їх . Немає необхідності дотримуватися останніх трендів моди і стежити за тим, що носять в Голлівуді! Ваша думка і відчуття – ось що справді важливо!
  • Create the Perfect Look Step 3.jpg 3 Експериментуйте зі своїм образом. Деколи складно відчувати себе впевнено в певному одязі з-за суспільного тиску, а іноді ми продовжуємо носити не нравящуюся нам одяг, вважаючи чомусь, що повинні її носити. Ви можете спробувати піти проти правил, спробувавши інші наряди. Це потрібно для того, щоб зрозуміти, який тип одягу подобається саме вам. Відвідайте ваш улюблений магазин одягу, приміряйте речі різних кольорів, форми і брендів і підберіть певний, абсолютно новий для вас стиль. Головне, щоб нова одяг вам дійсно подобалася!
  • Create the Perfect Look Step 4Bullet4.jpg 4 Підберіть одяг, яка на вас добре сидить. Наші тіла не вимагають від нас носіння певної одягу. Незалежно від того, висока ви чи ні, повна, худа або десь середньої статури – на вас можуть виглядати чудово будь-які фасони. Не купуйте одяг «на виріст», в надії, що коли-небудь доростете до неї і не худніть, щоб влізти в річ меншого розміру. Купуйте одяг для своєї нинішньої фігурі, а час краще витрачайте на підбір фасонів, які вигідно підкреслюють. Деякі люди носять джинси одного конкретного бренду, інші вибирають сорочки з певним вирізом. У всіх є свої переваги і вам варто витратити час, щоб визначитися зі своїми!
  • Create the Perfect Look Step 5.jpg 5 Будьте гнучкою в питаннях, що стосуються вашого гардеробу. Одяг повинна бути красивою, але функціональною, а також давати простір для комбінацій! Добре мати в розпорядженні варіанти для походів, щось затишне на дощовий день, а також вбрання для виходу в місто. Купівля основних елементів гардеробу, таких, наприклад, як кольорові майки або футболки без рукавів – відмінна ідея, так як подібні речі коштують дорого і можуть поєднуватися у багатьох варіаціях. Майку можна одягти під кардиган, додати до неї шарф, зав'язаний на шию або надіти разом зі спортивними штанами, якщо ви плануєте залишитися вдома. Легінси можна розглядати, як стильне доповнення до симпатичного сукні, їх зручно носити з довгим светром. Одяг, яку можна легко поєднувати між собою, купувати значно вигідніше. Такі предмети, як ювелірні прикраси, хустки і шарфи, піджаки, заколки, а також укладання можуть значно вплинути на те, як виглядає та чи інша річ і дають вам додаткову можливість для самовираження.
  • Create the Perfect Look Step 6.jpg 6 Поекспериментуйте з тим одягом, яка вже є у вашому гардеробі, вносячи в неї прості зміни. Додавши мережива на верхню частину сорочки або пришивши клапоть тканини у вигляді латки на шорти, ви можете змусити одяг виглядати по-новому, не витративши при цьому значної суми грошей! Трохи вміти шити, завжди корисно, наприклад, у тих випадках, коли одяг рветься.
  • Create the Perfect Look Step 11.jpg 7 Використовуйте аксесуари для того, щоб виглядати по-різному. Не залежно від того, що ви хочете додати в свій образ, чи про кросівки Converse, стильна ланцюжок або якась незвичайна брошка на сумці – правильно підібрані аксесуари можуть додати родзинку у ваш образ! Завжди корисно мати кілька ключових елементів, наприклад, улюблений браслет або зручні туфлі – загалом, те, що можна одягнути з чим завгодно. Таким чином, навіть якщо вам статися спізнюватися або просто не буде настрою приділяти багато уваги своєму зовнішньому вигляду, з допомогою даних предметів ви зможете легко оживити свій образ. Як і одяг, аксесуари повинні бути і красивими, і функціональними. Добре мати в гардеробі пару взуття, яка підходить до будь-якого одягу.
  • Create the Perfect Look Step 15.jpg 8 Робіть укладання. Зачіска – чи не самий легкий і дешевий спосіб змінити свій образ. Не вдаючись до радикальної стрижці, спробуйте змінити зачіску, використовувати нові аксесуари для волосся, перефарбуватися і побачите, наскільки ви змініть зовнішність! Напевно, ви добре знаєте особливості свого волосся і вмієте за ними доглядати. Слід бути обережною при використанні фенів, прасок і обесцвечивающих коштів. Пошкоджене волосся важко і довго відновлюються. І якщо ви відчуваєте необхідність укласти волосся певним чином, тому що від вас цього чекають оточуючі, слід визначитися, чи подобається вам таке укладання.
  • Create the Perfect Look Step 17.jpg 9 Слідкуйте за особистою гігієною. Регулярно приймайте душ або ванну, щоб підтримувати гігієну тіла і виділяти приємні аромати. Також слід регулярно вмиватися, щоб шкіра обличчя завжди залишалася чистою. Гоління зайвого волосся на тілі - це питання індивідуальне! У продажу є маса засобів, що допомагають підтримувати чистоту шкіри і добре пахнути, коштує така продукція не дорого. Крім того, непогано завжди мати під рукою невеликий тюбик крему, для зволоження шкіри рук, дезодорант в спекотні дні, улюблені духи, щоб бризнути ними або капнути на шкіру, якщо ви довго перебуваєте поза домом і потребу в чомусь тонізуючий і освіжаючого.
  • Create the Perfect Look Step 18.jpg 10 Користуйтеся косметикою за бажанням. Косметикою користуються всі, але це не означає, що ви повинні. Макіяж створений для того, щоб жінка відчувала себе впевненіше зі своїм природним виглядом. Тому якщо ви вважаєте, що вам це не потрібно, відмінно! Якщо ж ви хочете виходити з будинку кожен раз нафарбованою– теж добре. Не дозволяйте нікому коментувати кількість макіяжу на обличчі. Якщо ви користуєтеся косметикою, не бійтеся показати свій стиль! Підводка вразлет або яскрава губна помада можуть бути демонстрацією впевненості в собі, але макіяжем можна також маскувати вогнище акне на щоці. Як би там не було, головне пам'ятати – правильно те, що зручно вам.
  • Create the Perfect Look Step 4Bullet1.jpg 11 Пам'ятайте, що ваше тіло - ваші правила! Вам вирішувати, що носити, і незалежно ні від чого, ви будете виглядати приголомшливо. Ваш ідеальний вигляд залежить тільки від вас і ні від кого більше. Так що, якщо ви дивитеся в дзеркало і розумієте, що виглядаєте фантастично, значить, ви знайшли свій стиль.
  • Поради

    • Завжди будуть люди, які спробують вас принизити. Це неприємний факт нашого життя. Іноді таких людей важко ігнорувати. Але намагатися потрібно. Часом одні люди не можуть жити спокійно, якщо інші впевнені в собі. Підніміться на новий рівень і уязвите їх, ставши ще впевненіше.
    • Якщо ви зважилися спробувати нову укладання, образ, макіяж і вам щось не сподобалося, приділіть 5 хвилин і поправите все, що вас не влаштувало.
    • Здоров'я – ось безпрограшний спосіб завжди залишатися красивою! Постарайтеся висипатися, харчуватися здоровою їжею, і пити більше води.
    • Вкладіть кошти в гарне, добре сидить на фігурі нижня білизна. Це дійсно допоможе. Носити фантастичне нижню білизну, навіть якщо тільки ви знаєте про те, наскільки воно красиво – відмінна ідея. Ви заслуговуєте красивих речей і гідні носити їх, якщо самі того хочете.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?