Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як зробити соус для умочування з шпинату

Рекламний блок

Інгредієнти

Вершковий соус для умочування з шпинату

  • 1 упаковка розм'якшеного вершкового сиру
  • 1 банку шпинату
  • 1/2 склянки йогурту
  • 1/2 ч. л. лимонного соку
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. чорного перцю

Густий соус для умочування з шпинату

  • 1 стакан майонезу
  • 1 упаковка (500 мл) сметани
  • 1 упаковка (55 г) сухого супу з цибулі-порей
  • 1 банку (120 мл) осушених і нарізаних водних каштанів
  • 1/2 упаковки (300 г) замороженого нарізаного шпинату
  • 1 буханець (450 г) дріжджового хліба

Гострий сирний соус для умочування з шпинату

  • 3 ст. л. вершкового масла
  • 2 очищених і нарізаних зубчика часнику
  • 1 пучок шпинату
  • 1/2 склянки білого вина
  • Сіль і перець за смаком
  • Гострий соус за смаком
  • 1/2 склянки нарізаного зеленого цибулі
  • 3 склянки тертого сиру моцарелла
  • 1/2 склянки майонезу
  • 1/2 склянки нежирних вершків

Соус для умочування з шпинату і артишоків

  • 1/4 склянки вершкового масла
  • 1 упаковка (300 г) замороженого нарізаного шпинату
  • 1 банку (400 р) артишоків
  • 2 упаковки (235 г) розм'якшеного вершкового сиру
  • 2 упаковки (475 г) сметани
  • 1 стакан тертого сиру пармезан
  • Часникова сіль за смаком

Кроки

Метод 1 з 4: Вершковий соус для умочування з шпинату

  • Spinach Dip Step 1.jpg 1 Змішайте йогурт вершковий сир електричним міксером на низькій швидкості. Змішайте 1 упаковку розм'якшеного вершкового сиру, 1/2 склянки йогурту до однорідної маси.
  • Spinach Dip Step 2.jpg 2 Складіть шпинат в вершкову суміш. Виделкою складіть банку шпинату, з якого попередньо злили рідина, в суміш, поки він не змішається з іншими інгредієнтами.
  • Spinach Dip Step 3.jpg 3 Додайте сіль, перець і лимонний сік і перемішайте. Додайте в суміш 1/2 ч. л. лимонного соку, 1 ч. л. солі і 1 ч. л. чорного перцю.
  • Spinach Dip Step 4.jpg 4 Подрібніть суміш у блендері. Вона вийде дуже однорідною. Якщо ви не хочете, щоб вона була такою однорідною, пропустіть цей крок.
  • Spinach Dip Step 5.jpg 5 Подавайте. Подавайте цей смачний вершковий соус для умочування з шпинату з морквою, селерою, хлібом або чіпсами.
  • Метод 2 з 4: Густий соус для умочування з шпинату

  • 1 Змішайте в мисці середнього розміру майонез, сметану, сухий суп з цибулі-порей, водні каштани і дрібно нарізаний шпинат. Змішайте 1 склянку майонезу, 1 упаковку сметани, 1 упаковку сухого супу з цибулі-порей, 1 банку осушених і нарізаних водних каштанів і 1/2 упаковки замороженого нарізаного шпинату.[1]
  • 2 Перемішуйте інгредієнти, поки вони ретельно не об'єднаються.
  • 3 Поставте в холодильник. Охолоджуйте суміш протягом 6 годин або навіть ночі. Суміш загусне, а інгредієнти ще краще об'єднаються.
  • 4 Подавайте. Подавайте цей густий соус для умочування з нарізаною буханцем дріжджового хліба. Ви можете вмочати хліб у соус або намазати соус на хліб.
  • Метод 3 з 4: Гострий сирний соус для умочування з шпинату

  • 1 Розігрійте духовку до 175 ? C.[2]
  • 2 Розтопіть 3 ст. л. вершкового масла в середній каструлі на середньому вогні. Це повинно зайняти близько 2 хвилин.
  • 3 Додайте часник, шпинат і біле вино і перемішайте. Додайте 2 очищених і нарізаних зубчика часнику, 1 промитий пучок молодого шпинату 1/2 склянки білого вина.
  • 4 Готуйте інгредієнти протягом 2-3 хвилин. Продовжуйте помішувати і готувати, поки шпинат не стане млявим.
  • 5 Додайте сіль, перець і гострий соус за смаком і перемішайте. Додайте щіпку солі, дрібку перцю і кілька крапель гострого соусу до суміші і спробуйте на смак, щоб зрозуміти, чи достатньо спецій ви поклали.
  • 6 Зніміть суміш з вогню. Перелийте її в миску середнього розміру.
  • 7 Додайте зелений лук, сир моцарелла, майонез і нежирні вершки і перемішайте. Додайте в суміш 1/2 склянки подрібненого зеленого лука, 3 склянки тертого сиру моцарелла, 1/2 склянки майонезу і 1/2 склянки нежирних вершків. Ретельно змішайте соус.
  • 8 Готуйте соус приблизно 20 хвилин. Варіть, поки він не почне пузиритися або злегка не підрум'яниться.
  • 9 Подавайте. Подавайте цей смачний соус для умочування з крекерами, хлібом або креветками.
  • Метод 4 з 4: Соус для умочування з шпинату і артишоків

  • 1 Розтопіть 1/4 склянки вершкового масла у великій каструлі на середньому вогні. Зачекайте не менше 2 хвилин, щоб масло повністю розтанула.[3]
  • 2 Додайте шпинат і артишоки і перемішайте. Додайте 1 упаковку відталого замороженого нарізаного шпинату і 1 банку нарізаних артишоків, з яких попередньо злили воду. Готуйте інгредієнти, поки вони не стануть м'якими, принаймні, 5 хвилин. Помішуйте, щоб покрити шпинат і артишоки вершковим маслом.
  • 3 Додати вершковий сир і сметану. Додайте 2 упаковки розм'якшеного вершкового сиру і 2 упаковки сметани в суміш шпинату.
  • 4 Додайте 1 склянку тертого сиру пармезан і перемішайте. Додати часникову сіль за смаком.
  • 5 Готуйте інгредієнти протягом 10-15 хвилин. Помішуйте, поки суміш не загусне.
  • 6 Подавайте. Подайте цей смачний соус для умочування з шпинату і артишоків з морквою, селерою, чіпсами з піти, брокколі або іншими улюбленими закусками. Якщо вам сподобався цей соус, можете спробувати приготувати вегетаріанську версію.
  • Джерела і посилання =

  • ^ http://allrecipes.com/Recipe/Best-Spinach-Dip-Ever/Detail.aspx?event8=1&prop24=SR_Thumb&e11=spinach dip&e8=Quick Search&event10=1&e7=Recipe
  • ^ http://allrecipes.com/recipe/hot-cheesy-spinach-dip/
  • ^ http://allrecipes.com/recipe/artichoke-spinach-dip/
  • Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?