Як подорожувати і працювати в Австралії

Кроки

Метод 1 з 2: Особливості подорожі по Австралії

  • Travel and Work in Australia Step 1 Version 2.jpg 1 Отримаєте закордонний паспорт. Вам потрібно почати цей процес якомога швидше, так як процес оформлення закордонного паспорта може тривати від 3 до 6 місяців.
  • Travel and Work in Australia Step 2 Version 2.jpg 2 Відвідайте сайт www.immi.gov.au/skilled для вивчення австралійських правил еміграції для іноземних працівників. Перейдіть по посиланню www.immi.gov.au/translated-info/_pdf/rights-obligations-workers/english.pdf для перегляду прав іноземних працівників.
  • Travel and Work in Australia Step 3 Version 2.jpg 3 Подайте заяву на отримання дозволу на короткострокове безвізове перебування. Це необхідно для будь короткочасної поїздки в Австралію, і вам необхідно буде пред'явити його при посадці в літак в Австралію. Цей дозвіл діє до 3 місяців.
    • Цей тип візи коштує $20. Ви можете подати заяву на її отримання на www.eta.immi.gov.au. Якщо у вас вже є інший тип візи або був прострочений термін безвізового перебування раніше, можливо вам доведеться пройти співбесіду в посольстві.
  • Travel and Work in Australia Step 4 Version 2.jpg 4 Подайте заявку на отримання eVisitor візи, якщо хочете приїхати до Австралії для подорожі або по справах і ви з відповідної європейської країни. Вона розроблена для перебування в Австралії 3 і менше місяця і виходить за межами Австралії.
    • Відвідайте сайт www.immi.gov.au/e_visa/evisitor.htm для подачі заяви на отримання eVisitor візи. Це платно.
  • Travel and Work in Australia Step 5 Version 2.jpg 5 Подайте заявку на отримання туристичної візи, якщо ви хочете продовжити своє перебування більш ніж на 3 місяці. У можете подати заяву на отримання такої візи в Австралії або за її межами. Така віза дасть вам можливість перебувати в країні до 12 місяців.
    • Відвідайте сайт www.ecom.immi.gov.au/visas/app/uu?form=VSS для подачі заяви на отримання туристичної візи. Для деяких країн можливість електронної подачі заяви не передбачено. В такому разі вам потрібно відвідати Австралійське консульство.
  • Travel and Work in Australia Step 6 Version 2.jpg 6 Подайте заяву на отримання тимчасової робочої візи. Ця віза доступна тільки для людей з певних країн віком 18-30 років. Вона дає можливість подорожувати, працювати і/або навчатися протягом 12 місяців.
    • Громадяни списку певних країн, включаючи Великобританію і багато європейські країни, повинні подати заявку на підклас візи 415 , щоб отримати дозвіл на тимчасову роботу в Австралії. З цією візою ви можете знаходитися в країні і працювати до 12 місяців, вчитися до 4 місяців і підробляти в цей період. Відвідайте сторінку www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/417/how-to-apply.htm щоб отримати форму заявки і дізнатися, як її заповнювати.
    • Громадяни країн Азії, Південної Америки і США можуть подати заявку на підклас візи 462. Обмеження по такій візі такі ж, як і для 415 підкласу, але ви можете працювати тільки в одного роботодавця протягом 6 місяців. Відвідайте сторінку www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/462/usa/how-to-apply.htm щоб завантажити форму заявки та дізнатися, як її подати.
  • Метод 2 з 2: Особливості роботи в Австралії

  • Travel and Work in Australia Step 7 Version 2.jpg 1 Знайдіть роботодавця, який допоможе вам в отриманні візи. Якщо ви кваліфікований робітник, вам варто почати шукати роботодавця за 3-6 місяців до вашої подорожі в Австралію. Є кілька різних способів пошуку роботодавця.
    • Зв'яжіться з рекрутинговим агентством в Австралії, щоб вони допомогли вам. Ви можете знайти такі агентства через інтернет, і можливо вам доведеться заплатити за їхні послуги. Це гарна ідея, якщо у вас специфічна професія, зазначена у Списку професій.
    • Зареєструватися на онлайн дошці оголошень з пошуку роботи. Такі сайти, як jobs4travellers.com.au і liveinaustralia.com/home/employment_in_australia.asp дадуть вам можливість зареєструватись і переглядати розміщені вакансії.
  • Travel and Work in Australia Step 8 Version 2.jpg 2 Перегляньте Список професій (SOL). Якщо ви кваліфікований працівник в одній із зазначених там галузей, у вас значно більше шансів отримати спонсируемую або незалежну робочу візу. Медичні, інженерні і комп'ютерні професії ? основні в цьому документі.
    • Відвідайте сторінку www.immi.gov.au/skilled/_pdf/sol-schedule1.pdf, щоб знайти оновлений Список професій.
    • Вивчіть міжнародні компанії, у яких є філії в Австралії. Робота в такій компанії дасть вам можливість поїхати в Австралію на практику або на роботу в австралійський офіс.
    • Пошукайте відповідну роботу у великих австралійських компаніях. Дуже великі підприємства більше схильні наймати іноземців, так як вони можуть собі дозволити витрати на оформлення візи. Підтримуйте контакт з усіма цими компаніями і відстежуйте їх нові вакансії.
  • Travel and Work in Australia Step 9 Version 2.jpg 3 Подайте заявку на отримання бізнес-візи в Австралію. Є кілька типів бізнес-віз, зазвичай вони видаються підприємцям або інвесторам, які хочуть розвивати австралійську економіку. Ви також можете отримати візу для проходження треннинга або ведення бізнесу на короткий період часу.
    • Якщо ви плануєте ділову поїздку, вам потрібен дозвіл на тимчасове безвізове перебування або eVisitor віза перед тим, як отримаєте візу підкласів 956, 977 of 651. Відвідайте сторінку www.immi.gov.au/skilled/business/business-visit-visa-options.htm щоб дізнатися, як подати заяву.
    • Ви повинні подати заяву на короткострокову бізнес-візу, якщо у вас немає можливості отримати короткострокове дозвіл на безвізове перебування або eVisitor візу. Пройдіть по посиланню вище, для підкласу візи 456.
  • Travel and Work in Australia Step 10 Version 2.jpg 4 Приділіть увагу заходу "Необхідні Австралії професії". Австралійський уряд шукає вузькоспеціалізованих працівників, таких, як зі Списку професій (SOL). Поїдьте на один з таких заходів, щоб знайти собі роботу. Для цього вам потрібно поїхати в Англію або іншу країну, щоб взяти участь у виставці вакансій.
    • Відвідайте сторінку www.immi.gov.au/skillevents/upcoming-events.htm, щоб знайти розклад таких заходів.
  • Travel and Work in Australia Step 11 Version 2.jpg 5 Пробуйте оформити посвідку на проживання з незалежної професійної візою. Цей доступно тільки для людей віком до 50 років з англійської професійною підготовкою, які можуть довести, що вони пропонують професію, необхідну Австралії. Медичні працівники найчастіше домагаються цього типу візи, процес оформлення займає до 18 місяців.
  • Що вам знадобиться

    • Дійсний паспорт
    • Дозвіл на короткострокове безвізове перебування
    • eVisitor віза
    • Витрати на оформлення візи
    • Захід "Необхідні Австралії професії"
    • Список професій
    • Рекрутингове агентство
    • Бізнес-віза
    • Спонсорована роботодавцем віза
    • Незалежна професійна віза




    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?