Як створити посвідчення особистості в Adobe Photoshop

Кроки

  • Design an ID Card Using Adobe Photoshop Step 1 preview.jpg 1 Вам необхідна програма Adobe Photoshop, щоб успішно застосувати техніку даній статті. Дане програмне забезпечення коштує недешево, але ви можете використовувати безкоштовну демо-версію, доступну на Веб-сайті Adobe.
  • Design an ID Card Using Adobe Photoshop Step 2 preview.jpg 2 Створіть нове зображення з розміром посвідчення особи. Стандартний розмір посвідчення 8.5 см на 5.4 див. В меню File, клікніть на new. Змініть випадаюче меню розмірів на cm. У полі width поставте 8.5 см, а поле height 5.4 див. В залежності від якості зображення, яке ви хочете отримати, ви можете збільшити дозвіл до 200-301 pixels/inch. Після цього, ви помітите що розмір посвідчення на вашому екрані збільшиться, але розмір при друку залишиться тим же.
  • Design an ID Card Using Adobe Photoshop Step 3 preview.jpg 3 Знайдіть зображення для посвідчення. Логотип вашої компанії/клубу або будь-яка інша фотографія. Заповніть фоновий шар білим кольором. Скопіюйте та вставте зображення фону в новий шар поверх шару фону, і змініть opacity (в меню поверх шарів) до бажаного ефекту. Щоб змінити розмір фонового зображення, клікніть на шар зображення і натисніть на меню Edit (поруч з меню File) виберіть команду Free Transform (або використовуйте гарячі клавіші Ctrl T). Натисніть і потягніть за краї зображення, щоб змінити до потрібного розміру.
  • Design an ID Card Using Adobe Photoshop Step 4 preview.jpg 4 Імпортуйте фотографію людини. Використовуючи такий метод, як і в крок 2, скопіюйте і вставте фотографію обличчя посвідчення і використовуйте Free Transform, щоб змінити до потрібних розмірів. Якщо ви хочете розмите зображення на вашому посвідченні, то скопіюйте та вставте друге зображення особи і використовуйте Free Transform (Ctrl T), щоб зменшити розмір, змінити opacity, щоб додати прозорості.
  • Design an ID Card Using Adobe Photoshop Step 5 preview.jpg 5 Додайте персональну інформацію та підпис особи. Використовуйте Text tool, щоб додати персональну інформацію. Якщо ви хочете додати реалістичну підпис, то вам необхідно завантажити шрифт для міток з інтернету і встановити його.
  • Поради

    • Ви можете подивитися посібник з редагування зображення людського обличчя в Adobe Photoshop, прочитавши статтю wikiHow How to Edit Face Images for Use on a Fake Id.
    • Щоб дізнатися побільше інформацію про створення несправжніх посвідчень, ви можете подивитися статтю wikiHow How to Make a Fake ID.
    • Для додаткової інформації про те, як знайти і встановити нові шрифти, які підійдуть для підпису у вашому посвідченні, ви можете подивитися статтю wikiHow Install Fonts on Your PC.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?