Як видалити відстань з відносин на відстані

Кроки

  • Take the Distance Out of a Long Distance Relationship Step 01.jpg 1 Вирішіть для себе, чи варті ці відносини таких великих зусиль. Зазвичай, аспект відносин на відстані вичерпує себе, коли справа заходить про серйозні взаємини. Можливо, ви і ваш партнер вирішили зв'язати себе узами шлюбу. Якщо ви не готові перейти до наступного рівня відносин, значить, стосунки на відстані, ймовірно, поки найкращий варіант.
  • Take the Distance Out of a Long Distance Relationship Step 02.jpg 2 Обговоріть зі своїм партнером, вдалий це час для змін. Для того, щоб бути разом, ви, ваш партнер, або ви обоє будете повинні переїхати і повністю змінити своє життя заради відносин. Якщо хтось з вас готовий переселитися в квартиру/будинок вашого партнера, тоді це найкращий варіант. Можливо, буде легше почати життя у новому для обох місці. Все залежить від відносин, і від того, чого ви хочете.
  • Take the Distance Out of a Long Distance Relationship Step 03.jpg 3 Зробіть всі приготування. Це може спричинити за собою пошук нової роботи, вдома або квартири, упаковку і переміщення речей, заповнення всіх необхідних паперів та пошук місць де проводять церковну службу. Або, можливо, ваш партнер повинен зайнятися цим. Якщо ваш партнер перебирається жити до вас, допоможіть йому/їй наскільки можете. Переїзд займає дуже багато часу і якщо ваш партнер робить це, щоб бути з вами, ви повинні йому допомогти.
  • Take the Distance Out of a Long Distance Relationship Step 04.jpg 4 Навчитеся пристосовуватися. У вас можуть бути друзі в цьому місці або у вашого партнера є друзі, з якими ви можете проводити час. Якщо ваш партнер переїжджає до вас, подбайте про те, щоб він/вона проводили якомога більше часу з вами і в колі ваших друзів. Однак, не турбуйтеся, якщо він/вона заведе власних друзів і захоче проводити більше часу з ними. Адаптація також потрібна в роботі і домашніх умовах і може зайняти час.
  • Take the Distance Out of a Long Distance Relationship Step 05.jpg 5 Насолоджуйтеся тим, що ви разом. Тепер, коли ви забули про стосунки на відстані, нарешті прийшов час насолоджуватися компанією один одного.


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?