Як любити свого чоловіка

Кроки

Метод 1 з 3: Творіть любов

  • 1 Почніть проводити разом якісне час. Якщо ви хочете когось полюбити по-справжньому, потрібно по-справжньому пізнати людину, так що прикладіть старання до того, щоб у вас з'явилося для цього час. Це означає, що потрібно розмовляти один з одним! Говорити про те, що важливо. Говорити на значущі для кожної теми (релігія чи політика). Говорити про надії, мрії та цілі на майбутнє. Це допоможе вам зрозуміти, що за людина ваш чоловік, насправді, і дати зрозуміти йому те ж саме про вас.
    • Скажіть чоловікові, що ви хочете проводити з ним час, і поясніть чому! Це допоможе йому зрозуміти важливість вашої пропозиції.
  • 2 Цінуєте його сильні сторони. Кожний у чомусь сильний, і у кожного є особливості, які роблять його унікальним і неповторним. Знайдіть ці особливості в своєму чоловікові і полюбіть їх. Можливо, ваш чоловік добре забезпечує сім'ю. Може бути, у нього чудове почуття гумору. А може, він ніжний і вірний. Можливо, він володіє гострим розумом. Цілеспрямований? Добре виконує свою роботу? Існує безліч приводів любити людину.
  • 3 Прийміть його слабкі сторони. Ваш чоловік не бог, він просто людина, тому будьте готові до того, що у нього свої недоліки. Вони є у всіх нас. І у вас! Однак, коли ми любимо людину...по-справжньому любимо... ми приймаємо його разом з його недоліками. І любимо, не дивлячись на них, але і завдяки їм. Можливо, ваш чоловік надто говіркий...але це може і розташовувати до себе. Можливо, він занадто незібраний... але це ваш незібраний чоловік. Подібно до того, як він любить вас такий, яка ви є, любите його таким, який він є.
  • 4 Зробіть один одного трохи краще. У цьому весь сенс шлюбу: ми взаємодіємо, щоб пройти через все життя разом і зробити один одного трішки краще, стати більш цілісними людьми. Допоможіть йому знайти свій стиль і виглядати більш вражаюче, щоб він зміг отримати просування на роботі. Дозвольте йому допомогти вам впоратися з цією дурною звичкою гризти нігті! Вам слід спонукати один одного прагнути до того, про що ви завжди мріяли стати тими людьми, якими ви завжди хотіли стати. Ви завжди будете самим головним адвокатом свого чоловіка, а він вашим. Так що підтримуйте один одного!
  • 5 Усвідомте, що таке шлюб. Шлюб - це не романтична комедія. Там завжди все закінчується тим, що закохані разом. В кіно рідко показують те, наскільки великий труд потрібно для хорошого шлюбу. Буває, доводиться стикатися лобами і проходити через по-справжньому складні ситуації. Не чекайте, що ваш чоловік буде тим хлопцем, що постійно знаходиться у ваших ніг, годує вас полуницею, наспівуючи пісню власного твору. Цінуйте те, що ваш чоловік буде тим, хто втішить вас, коли піде у вічність, ваша мама, і тим, хто допоможе вам виростити чудових дітей. Шлюб - це співпраця, а не букет троянд.
  • 6 Дайте йому шанс викликати у вас захоплення. Якщо ви закриєте своє серце від чоловіка, ви пропустіть можливість дізнатися приголомшливого чоловіка, який міг би зробити вас щасливішими, ніж ви можете собі уявити. Звертайте увагу, коли він робить вам щось приємне, і надайте йому більше можливостей показати вам, який він дивовижна людина.
    • Дайте йому зрозуміти, що вам подобається, коли він в романтичному настрої. Може бути, все, чого він чекає, це запрошення з вашого боку!
  • 7 Уявіть своє майбутнє і претворите його в життя. Уявіть ваше з чоловіком майбутнє разом. Подумайте про те, скільки чудових моментів ви могли б розділити в майбутньому. А потім присвятити себе тому, щоб ці мрії стали дійсністю. Будь то накопичення для навчання дитини в університеті або облаштування будинку таким чином, щоб вам було приємно проводити в ньому час на пенсії - все це допоможе за хмарами поточних сумнівів розгледіти світло спільного майбутнього.

  • Метод 2 з 3: Поверніть любов

  • 1 Почніть з чистого аркуша. Якщо ви хочете заново закохатися у свого чоловіка, часто кращий варіант - почати з чистого листа: заново пізнати один одного. З віком ми змінюємося, переживаємо різний досвід і іноді занадто сильно концентруємося на тому, якими були раніше ми самі чи наші чоловіки. Потрібно любити один одного такими, які ми є на сьогоднішній день!
    • Сходіть знову на перше побачення. Представтеся. Поговоріть на ті теми, які ви б стали обговорювати на першому побаченні. Обговоріть досвід, отриманий кожним протягом останніх декількох років і в чому, як вам здається, ви змінилися. Поговоріть про те, чого вам хочеться в майбутньому. І будьте відверті один з одним!
  • 2 Почніть знову зустрічатися і ходити на побачення. Коли люди починають зустрічатися, вони вкладаються у відносини. Адже так хочеться, щоб другий чоловік полюбив вас! Ореол романтики в цьому час дозволяє поглянути на іншого новими очима. Почніть ходити на побачення і зробіть це новою традицією.
    • Головне – не перетворити буденність самі побачення. Не ходіть в одне і те ж місце, не замовляйте однакову їжу і не займайтеся одними і тими ж речами. Аналогічно тому, як вам хотілося, щоб ваш друг вирішив, що ви нудна, важливо тепер не створити такий же образ у свідомості чоловіка.
  • 3 Міняйте звички. Ви їсте один і той же в різні дні тижня. Робите одне і те ж вдень по суботах. Перш ніж ви прокинетеся, життя стає розміреним і передбачуваною: починаючи з того, коли ви ходите в книжковий клуб, і закінчуючи часом для сексу. У такий житті немає місця романтиці. Це нудно. Змінюючи звичні речі і придумуючи щось нове і надихає, ви зможете відкрити щось нове і один одного і разом переживати досвід, який стане вашими спільними спогадами.
  • 4 Заведіть спільне хобі. Нове хобі – це привід робити разом щось захоплююче і захоплююче, щось, що створить між вами нові зв'язки. Загальна цікава справа сприяє розвитку любові і появі позитивних емоцій у стосунках. Можна спробувати:
    • Туризм
    • Гончарна справа
    • Вивчення нової іноземної мови
    • Курирування категорії в wikiHow!
  • 5 Кидайте один одному виклик. Одна з кращих особливостей шлюбу полягає в тому, що ми можемо разом працювати над тим, щоб стати кращими, ніж були. Ми можемо допомагати один одному реалізовувати мрії про те, ким ми хочемо стати. Іноді, правда, ми зовсім забуваємо підтримувати один одного. Якщо ви хочете відродити свою любов, допомагайте один одному стати краще і прагнете до того, про що завжди мріяли.
    • Наприклад, якщо ваш чоловік роками не може закінчити писати розпочатий роман, допоможіть йому виділити один вечір на тиждень для роботи над ним, так, щоб його ніщо не відволікало.
    • Можливо, ви обидва давно хочете підтримувати себе в хорошій формі. Працюйте разом над тим, щоб виробити щоденну дисципліну і мотивувати один одного дотримуватися її заради досягнення цілей.
  • 6 Почніть знову вкладати у відносини. Вам обом варто знову прикласти старання до творення свого шлюбу, як ви робили це, коли зустрічалися. Коли ми перестаємо робити так, немов другий людина варта того, щоб заради нього прикладали зусилля, у нього з'являється відчуття, що це те, як ви до нього ставитеся. Якщо ви перестали час від часу вбиратися один для одного, до цього треба повернутися. Якщо ви перестали прагнути виглядати один для одного сексуально привабливо, підкиньте жару у вогонь. Якщо ви перестали доглядати і фліртувати, почніть слухати найромантичніший в світі збірка музики.
  • 7 Станьте прикладом. Якщо ваш чоловік бачить, що ви робите кроки назустріч, він буде схильний робити те саме. Звичайно, завжди залишається ймовірність того, що в розмові вам вдасться вивести чоловіка з себе, але в цілому, позитивні зміни, як правило, обопільні. Майте більше серце і будьте готові робити перші кроки.
    • Наприклад, ви можете нарядно одягнутися і запросити його на побачення. Його це може так зачепити, що наступного разу він постарається вас переплюнути і справити ще більше враження!
  • Метод 3 з 3: Вирішуйте проблеми

  • 1 Вірте. Вам доведеться повірити в те, що, зачіпаючи ваші почуття і заподіюючи біль, ваш чоловік найчастіше не має злого умислу. Рідко хто робить щось дратує або заподіює біль зло. Люди роблять так, тому що не думають, чи тому що їм здається, що вони чинять правильно. Перш ніж розсердитися, спробуйте засумніватися у власних висновках щодо його намірів.
  • 2 Якщо настав час закінчити відносини, визнайте це. У тому сенсі, що ваш чоловік може навмисно заподіяти вам біль або бути настільки байдужим, щоб відмовитися вирішувати які-небудь питання. Іноді ми виходимо заміж не за тих людей, якими ми їх вважали. Вам слід розрізняти, коли вам вже не варто присвячувати себе любові до чоловіка і самостійного вирішення власних проблем... коли вже слід тікати якомога швидше! Якщо ваш чоловік регулярно надає негативний вплив на ваше життя, пора тікати.
    • Якщо ваш чоловік здійснює по відношенню до вас насильство, вам потрібно терміново шукати допомогу. Ніколи не беріть на себе провину за його жорстокість, вам слід зосередитися на тому, щоб захистити себе і своїх дітей. Насильству немає виправдань.
    • Те ж саме відноситься і до емоційного насильства. Якщо ваш чоловік постійно вас принижує, змушує відчувати себе загнаною в пастку і негідною, знайте, що це брехня, і ви заслуговуєте кращого.
  • 3 Постійно спілкуйтеся. Якщо ваш чоловік зробив щось, що образило ваші почуття, скажіть йому про це. Якщо ви відчуваєте, що він ігнорує ваші потреби, дайте йому про це знати. Якщо щось не так, а ви про це ніколи не кажіть, він ніколи про це не дізнається. А тим часом, чим довше всередині вас варяться ці скривджені почуття, тим більше гніву ви збираєте проти власного чоловіка, а це короткий шлях до ненависті.
  • 4 Розбирайте серйозні проблеми. Якщо він зробить щось серйозне, наприклад, змінить вас, вам слід сісти з ним і проговорити всю ситуацію. Навіть якщо все не так серйозно, якщо, приміром, він регулярно ігнорує домашні обов'язки, важливо сісти і викласти все, що, на ваш погляд, йде не так, і обговорити, як вам поліпшити ситуацію.
    • У деяких випадках, як в ситуації з зрадою, наприклад, можливо, що ви не самі підходящі один для одного люди і могли б бути краще без цього шлюбу. Однак іноді можна пережити і дуже великі проблеми. Ситуації бувають різні.
  • 5 Припиніть вести рахунок. Коли ваш чоловік зводить вас черговим вчинком з розуму, не додавайте його витівку в чергу до уявного списком. Не пригадую йому такі речі, коли самі виводите його з себе. Це не призводить ні до якого результату і лише накопичує у вас обох негативні почуття. Більш того, з-за подібних причіпок проблеми починають здаватися більше, ніж є насправді. Замість цього, відпускайте неприємні дрібниці і розбирайте більш великі проблеми по мірі надходження.
  • 6 Будьте дорослого. Навіть якщо ваш чоловік іноді веде себе як дитина, не опускайтеся до його рівня. Дитячі хворобливі реакції лише погіршують ситуацію і провокують вчинки, про які згодом ви будете шкодувати. Перш ніж ви це усвідомлюєте, відносини стануть формувати у вас людини, яким ви не хочете бути, і конфліктні ситуації між вами і вашим чоловіком стануть виникати частіше і вирішуватися складніше.
    • Не дозволяйте собі ображати свого чоловіка, наприклад, у середині спору обзивати його ідіотом.
    • Не робіть нічого зло, наприклад, весь тиждень «забувати» мити посуд, поки він не зробить цього сам.
    • Не використовуйте секс метою шантажу. Ніколи. Це дуже погана ідея.
  • 7 Направте свою енергію на щось продуктивне. Якщо у вас з чоловіком проблеми, і вас переповнюють образи і гнів, знайдіть більш продуктивний вихід своєї енергії. Замість того щоб кричати на нього і вибухати, постарайтеся знайти рішення спільними зусиллями. Використовуйте енергію гніву, щоб по-справжньому змінити свої відносини, перетворивши її в позитивну силу свого шлюбу. В такому випадку ви і вирішите проблему, і дасте вихід своєї енергії.
  • Поради

    • Пам'ятайте: найголовніше – це любов.

    Попередження

    • Зверніться за допомогою, якщо ваш чоловік заподіює вам біль. Якщо він жорстокий і вдається до насильства, ви звільняєтесь від зобов'язання любити і захищати його як свого чоловіка.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?