Як приготувати безглютенові імбирні хрустяшки

Інгредієнти

Кількість порцій: 16

Основа

  • 1 паличка (125 грам) вершкового масла, кімнатної температури
  • 1/2 склянки коричневого цукру
  • 1 1/2 склянки рисового борошна
  • 1 чайна ложка безглютенового порошку для випічки
  • 1/4 чайної ложки меленого імбиру

Глазур

  • 75 г вершкового масла
  • 3/4 склянки цукрової пудри
  • 2 чайні ложки кленового сиропу
  • 3 чайні ложки меленого імбиру
  • Подрібнені волоські горіхи або кристализированный імбир (за бажанням)

Кроки

Метод 1 з 3: Приготуйте тісто

Тісто для імбирних «хрустящек» формує основу тістечок. Після випікання тіста, ви прикрасите його ароматною імбирною глазур'ю.

  • 1 Розігрійте духовку до 160 ° C - безглютенова випічка тримається краще, якщо її випікати при більш низькій температурі. Коли ви розігріває духовку, розпиліть на 20-ти сантиметрову квадратну форму для випічки антипригарний розбризкувач.
  • 2 Покладіть масло і цукор в миску.
  • 3 Використовуйте настільний міксер з насадкою «весла» або ручний міксер, щоб змішати до консистенції крему масло і цукор разом.
  • 4 Просійте рисове борошно, розпушувач і імбир разом, засипавши всі інгредієнти в сито. Насипайте в сито і дайте інгредієнтів просеяться в миску.
  • 5 Змішайте 1/3 просіяної сухих інгредієнтів з сумішшю збитого масла і цукру.
  • 6 Коли сухі інгредієнти повністю змішаються, додайте ще третина сухих інгредієнтів.
  • 7 Додайте решту сухих компонентів після того як друга завантаження змішається з маслом і цукром.
  • 8 Викладіть тісто з миски для змішування на обробну дошку.
  • 9 Замісіть тісто, натиснувши на нього руками, скачайте його в кулю, повернувши на чверть обороту, і натиснувши на нього знову.
  • 10 Сплющивайте, скатуємо і повертайте, поки тісто не стане м'яким і еластичним.
  • 11 Покладіть тісто в змащену маслом форму для випічки. Плоскою лопаткою вирівняйте тісто.
  • 12 Випікайте тісто 20-25 хвилин або поки воно не стане золотисто-коричневого кольору. Ви можете вставити зубочистку в центр тесту для перевірки готовності. Якщо зубочистка виходить чиста, то тісто готове.
  • Метод 2 з 3: Приготувати глазур

    Топлене масло, цукрова пудра, сироп і щедре кількість меленого імбиру роблять цю глазур солодкої і насиченою з сильним смаком імбиру.

  • 1 Додайте масло, цукрову пудру, кленовий сироп і мелений імбир в каструлю і варіть на середньому вогні, поки масло не розтане. Енергійно збивайте, коли масло тане, переконайтеся, що добре все змішано.
  • 2 Вилийте глазур на тісто після того, як ви вийняли деко з духовки.
  • 3 При бажанні посипте глазур рубаними волоськими горіхами або кристаллизированным імбиром.
  • 4 Дайте тісту охолонути, і нехай глазур захолоне.
  • Метод 3 з 3: Подавайте імбирні «хрустяшки»

  • 1 Розріжте тістечка на 16 частин ножем для масла.
  • 2 Подавайте тістечка на окремих тарілках разом з кавою або гарячим чаєм.
  • Поради

    • Використовуйте в глазур кленовий сироп вищої якості або кукурудзяний сироп для кращого аромату.
    • Якщо тісто прилипає до обробній дошці, коли ви місіть його, посипте її рисової борошном.

    Що вам знадобиться

    • 20-ти див. квадратна форма для випічки
    • Миска для змішування
    • Настільний міксер або ручний міксер
    • Дошка обробна
    • Плоска лопатка
    • Каструля
    • Віночок
    • Ніж для масла


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?