Як опустити яйце в пляшку

Кроки

Метод 1 з 2: Оцтовий метод

  • Vinegar 1 1.jpg 1 Помістіть яйце в оцет.
  • Vinegar 2 1.jpg 2 Перевіряйте періодично яйце на твердість. Коли воно стане м'яким, дістаньте його.
  • Vinegar 3.jpg 3 Негайно промийте яйце у воді, і втисніть його у порожню пляшку.
  • Vinegar 4.jpg 4 Залиште яйце, шкаралупа буде тверднути від відсутності оцту.
  • Vinegar 5.jpg 5 Тепер у вас є яйце в пляшці. Яйце неможливо витягнути з пляшки не розбивши шкаралупу або пляшку (або обидві).
  • Метод 2 з 2: з яйцем, звареним круто

  • HardBoil 1.jpg 1 Hard boil an egg.
  • HardBoil 2.jpg 2 Очистіть яйце.
  • HardBoil 3.jpg 3 Запаліть сірника, нехай горить протягом двох, трьох секунд, потім погасите.
  • HardBoil 4.jpg 4 У той час, поки сірник димить, киньте її на дно пляшки. (іноді потрібно покласти кілька сірників для кращого ефекту).
  • HardBoil 5.jpg 5 Покладіть яйце на горлечко пляшки, і дивіться, як воно всмоктується в пляшку з-за вакууму.

  • Поради

    • Використовуйте скляну пляшку, а не пластикову.
    • Використовуйте звичайне біле яйце, середня або маленька.
    • Не забувайте бути обережними. Особливо коли використовуєте вогонь поблизу дітей. Вони можуть отримати неправильне уявлення.

    Попередження

    • Запалюйте сірники під контролем дорослих.
    • Будьте обережні, не попечіть себе, коли запалюєте сірник.
    • Оцет може викликати роздратування на руках.

    Що вам знадобиться

    • яйце (ціле або зварене круто)
    • вода
    • каструля
    • порожня пляшка (скляна)
    • оцет
    • рукавички (за необхідності)


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?