Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як запікати гарбуз

Рекламний блок

Кроки

Метод 1 з 2: Визначення сортів гарбуза для запікання

  • 1 Приготуйте жолудеве гарбуз, якщо хочете що-то з їстівної шкіркою. У цієї маленької круглої гарбуза з зеленої та помаранчевої шкіркою жовта або оранжева м'якоть. Вона нагадує жолудь і шкірку дуже важко чистити. Ця гарбуз багата клітковиною.
  • 2 Запечіть мускатную гарбуз, якщо хочете універсальну і легко распознаваемую гарбуз. Цей вид світло-оранжевого кольору і має форму видовженого дзвони. Її шкірку легко очистити і багато кухаря запікають її перед використанням в супи і пюре. У ній міститься велика кількість вітамінів A і C.
  • 3 Використовуйте гарбуз делікат, якщо хочете кремоподібну пасту. Це довга гарбуз, схожа на мускатную гарбуз, але в неї біла шкірка з зеленими смужками. Деякі люди думають, що вона схожа на огірок. Їстівна шкірка і її складно очистити.
  • 4 Працюйте з японської гарбузом кабоча, якщо хочете суху гарбуз, яку легко запекти. Це кругла і зелена зовні японська гарбуз. У неї щільна м'якоть, яка добре запікається і дуже смачна в супах.
  • 5 Запам'ятайте, що звичайна гарбуз є членом сімейства гарбузових. Багато людей можуть визначити гарбуз: вона кругла і помаранчева. Коли ви запікаєте її, у гарбуза буває солодкуватий смак, а насіння можна використовувати смаженими для закусок .
  • 6 Використовуйте гарбуз-спагетті, якщо хочете подрібнити м'якоть на лапшеобразные шматочки. Вона довга і жовта зовні. У гарбуза-спагетті м'який смак і шкірка легко очищається.
  • Метод 2 з 2: Запікаємо гарбуза

  • 1 Розігрійте духовку до 200 градусів Цельсія.
  • 2 Розріжте гарбуз навпіл. Довгі сорти, такі як мускатний гарбуз і гарбуз-спагетті, можна розрізати уздовж.
    • Якщо хочете, можете розрізати гарбуз на великі, розміром з порцію, шматки. Якщо хочете, то можете нарізати на смуги для запікання.
  • 3 Выскребите насіння ложкою. Кількість насіння в гарбузі залежить від сорту.
    • Також видаліть волокна.
  • 4 Помістіть гарбуз у велику жаровню для запікання. Шматочки повинні лежати шкіркою вниз, зрізом вгору.
  • 5 Приправте гарбуз по своєму смаку. Можете посипати сіллю і перцем, також будь-якими травами і приправами за своїм розсудом. Наприклад, розмарин відмінно підходить до мускатної гарбуза.
    • Також, якщо хочете, додайте масло і цукор. Деякі люди люблять додавати вершкове масло на гарбуз перед запіканням, а інші люблять поливати гарбуза рослинним маслом. Також можете додати мед або цукор.
  • 6 Влийте 1/3 склянки води на жаровню для запікання. Вам не потрібно поливати водою гарбуз, потрібно просто влити воду на дно жаровні, щоб допомогти процесу запікання гарбуза і попередити пересушування.
  • 7 Накрийте форму для запікання алюмінієвою фольгою.
  • 8 Поставте гарбуз в духовку на 50 хвилин. Зніміть фольгу і залиште дбати ще 10 хвилин
  • 9 Проткніть гарбуз виделкою або ножем, щоб визначити готовність. Вона повинна бути м'яка.
  • 10 Вийміть гарбуз з духовки і дайте охолонути. Подайте, якщо плануєте її, в іншому випадку, очистіть від шкірки, подрібніть, розімніть або використовувати відповідно зі своїм рецептом.
  • Що вам знадобиться

    • Гарбуз
    • Ніж
    • Ложка
    • Жаровня для запікання
    • Вода
    • Фольга
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?