Як запікати солодку картоплю

Інгредієнти

Простий і солодкий запечена картопля

  • Один або більше солодких картоплин
  • Масло
  • Сіль
  • Начинка за бажанням, наприклад, кленовий сироп, коричневий цукор, кориця, мускатний горіх, імбир

Запечений солодкий картопля з начинкою

  • 4 солодкі картоплини
  • 1 стакан вареної чорної квасолі
  • 1 червоний солодкий перець, нарізаний кубиками
  • 1/2 склянки нарізаного зеленого цибулі
  • 1/2 склянки гострої або звичайною томатної сальси
  • 1 склянка сметани
  • Порошок чилі
  • Паприка
  • Щіпка солі
  • 1/2 склянки тертого сиру чеддер

Нарізану запечений солодкий картопля

  • Дві великі солодкі картоплини
  • 1/3 склянки оливкової олії
  • 1 столова ложка сушеного або свіжого розмарину
  • Щіпка солі
  • Мелений перець

Кроки

Метод 1 з 3: Простий і солодкий запечена картопля

  • Bake Sweet Potatoes Step 1 Version 2.jpg 1 Підготуйте солодкий картопля. Помийте картоплини і гарненько висушіть. Проткніть виделкою поверхню картоплин. Розігрійте духовку до 350 градусів.
  • Bake Sweet Potatoes Step 2 Version 2.jpg 2 Запікайте солодкий картопля. Розкладіть картоплини на жаровні і покладіть в духовку. При бажанні можете постелити папір для випічки на жаровню. Запікайте близько 45 хвилин або до того, як вони стануть м'якими, коли ви їх проткнете виделкою. Вийміть з духовки і дайте їм охолонути.
  • Bake Sweet Potatoes Step 3 Version 2.jpg 3 Приправте солодкий картопля. Використовуючи ніж, розріжте солодкий картопля. Покладіть трохи олії в розріз і посипте сіллю. Подавайте в гарячому вигляді.
    • Для більш солодкого страви, додайте чайну ложку кленового сиропу або коричневий цукор. Кориця, мускатний горіх, імбир також є смачною начинкою для солодкої картоплі.
    • Залишився запечений солодкий картопля може стати відмінним сніданком, так як його смак стає більш інтенсивним по закінченні ночі. Зберігайте в холодильнику в закритій тарі, а на ранок подайте в холодному або розігрітому вигляді.
  • Метод 2 з 3: Запечений солодкий картопля з начинкою

  • Bake Sweet Potatoes Step 4 Version 2.jpg 1 Підготуйте солодкий картопля. Помийте картоплини і гарненько висушіть. Проткніть виделкою поверхню картоплин. Розігрійте духовку до 175 градусів.
  • Bake Sweet Potatoes Step 2 Version 2.jpg 2 Запікайте солодкий картопля. Розкладіть картоплини на жаровні і покладіть в духовку. При бажанні можете постелити папір для випічки на жаровню. Запікайте близько 45 хвилин або до того, як вони стануть м'якими, коли ви їх проткнете виделкою. Вийміть з духовки і дайте їм охолонути.
  • Bake Sweet Potatoes Step 6 Version 2.jpg 3 Розріжте солодкий картопля. Використовуючи ніж, розріжте картоплини і розділіть на 2 половинки. Візьміть вилку і трохи пам'ятаєте м'якоть солодкої картоплі, залишаючи його в шкірці.
  • Bake Sweet Potatoes Step 7 Version 2.jpg 4 Приготуйте начинку. Змішайте сметану, порошок чилі, паприку і сіль у мисці. Розкладіть чорну квасолю, перець, зелена цибуля, томати, сальсу суміш сметани і сир в різні миски.
  • Bake Sweet Potatoes Step 8 Version 2.jpg 5 Начиніть картоплю. Покладіть квасоля поверх картоплин. Покладіть решту начинки на ваш смак, закінчите сумішшю з сметани і посипте сиром. Подавайте теплим.
  • Метод 3 з 3: Нарізаний запечений солодкий картопля

  • Bake Sweet Potatoes Step 9 Version 2.jpg 1 Очистіть солодкий картопля. Промийте картоплю і очистіть за допомогою овочевого ножа. Видаліть шкірку. Розігрійте духовку до 175 градусів.
  • Bake Sweet Potatoes Step 10 Version 2.jpg 2 Наріжте солодкий картопля. Використовуйте гострий ніж, щоб нарізати солодкий картопля на плоскі, прямокутні шматки, форми картоплі фрі. Робіть їх такої довжини, якою хочете.
    • Більш товсті шматочки будуть м'якими всередині. Більш тонкі будуть хрусткими.
  • Bake Sweet Potatoes Step 11 Version 2.jpg 3 Перемішайте картопля з маслом і спеціями. Додайте до картоплі оливкове масло, розмарин, сіль і кілька щіпок перцю. Використовуйте ложку або щипці, щоб перемішати картоплю. Переконайтеся, що всі частини покриті маслом і спеціями. Викладіть суміш на жаровню, покриту папером для випічки і рівномірно розподілити так, щоб був лише один шар картоплі.
  • Bake Sweet Potatoes Step 12 Version 2.jpg 4 Запікайте картоплю. Запікайте солодкий картопля 15-20 хвилин. Вийміть з духовки і перемішайте, переверніть на іншу сторону. Запікайте ще 5 хвилин або до того, як картоплини трохи підрум'яняться і краю стануть хрусткими.
  • Поради

    • Солодкий картопля з оранжевою м'якоттю найпоширеніший в продуктових магазинах, але також варто спробувати білий солодкий картопля, якщо ви зможете його дістати. Він на смак злегка солодкий.
    • Пробуйте різні спеції для запеченого в духовці картоплі. Приготуйте гострий картопля з кмином і кайенским перцем або спробуйте чебрець.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?