Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як запікати буряк

Рекламний блок

Кроки

  • Roast Beetroot Step 1.jpg 1 Виберете 4 буряків середнього розміру в місцевому магазині або на ринку.
    • Найсвіжіша буряк володіє багатим кольором, твердою текстурою і хрусткими листям. Тьмяний колір, м'яка текстура зів'яле листя є ознаками того, що буряк була вирвана із землі кілька днів тому. Roast Beetroot Step 1Bullet1.jpg
  • Roast Beetroot Step 2.jpg 2 Ретельно вимийте буряк.
    • Бажано, видаліть весь бруд, листя, стебла і шкірку. Видалити шкірку не обов'язково, але бажано для великих буряків, так як їх шкіра жорсткіше. Roast Beetroot Step 2Bullet1.jpg
  • Roast Beetroot Step 3.jpg 3 Поріжте буряк на шматочки, щоб підготувати до запіканню.
    • Квадратики і тонкі скибочки теж можливі, – все залежить від ваших уподобань. Майте на увазі, що більш дрібні шматочки буряка запекутся швидше, ніж великі. Roast Beetroot Step 3Bullet1.jpg
  • Roast Beetroot Step 4.jpg 4 Розкладіть буряк на деко для запікання.
  • Roast Beetroot Step 5.jpg 5 Полийте зверху 2 столовими ложками оливкової олії і 4 столовими ложками води.
    • Додайте приправи, такі як сіль, перець та інші спеції за бажанням. Розмарин дуже добре підкреслює смак запеченої буряка. Roast Beetroot Step 5Bullet1.jpg
  • Roast Beetroot Step 6.jpg 6 Накрийте піднос з буряком фольгою.
  • Roast Beetroot Step 7.jpg 7 Запікайте буряки протягом 45-60 хвилин при температурі 180 градусів духовці.
    • Перевіряйте буряк в проміжках кожні 25 хвилин на бажану м'якість. Поливайте її додатково сумішшю з оливкової олії і води, щоб вона не пересихала під час запікання. Roast Beetroot Step 7Bullet1.jpg
  • Roast Beetroot Step 8.jpg 8 Дістаньте буряк з духовки і дайте їй трохи охолонути протягом, принаймні, 5 хвилин.
  • Roast Beetroot Step 9.jpg 9 Подавайте на стіл і насолоджуйтеся.
  • Поради

    • Вибирайте свіжу буряк, щоб гарантувати собі кращий смак і текстуру. Після збирання врожаю буряк втрачає смак і стають м'якими, якщо не використовується в найкоротші терміни. Зберігайте свіжу буряк в холодильнику до тих пір, поки ви не будете готові використовувати її.
    • Хоча вся буряк володіє багатим, солодкий смак, буряк меншого розміру солодше і ніжніше, ніж велика.
    • Відрегулюйте кількість буряків для запікання в залежності від її розміру. Можна використовувати більше 4, якщо вони невеликі, і менше, якщо буряк дуже велика. Будьте уважні з кількістю гостей, яких ви будете годувати, а також додатковими необхідними інгредієнтами і приправами.
    • Альтернативний варіант – зняти шкірку після запікання. Шкіра забирається легше, коли буряк гаряча, однак, будьте уважні, щоб не обпалити свої пальці.

    Попередження

    • При приготуванні буряків, будьте обережні, щоб не пролити сік на одяг і стільницю. Яскравий сік може залишити плями.
    • У процесі приготування буряка стежте за часом і температурою. Запікання буряків протягом занадто довгого часу або високій температурі може її спалити або зробити занадто м'якою.

    Що вам знадобиться

    • Буряк
    • Оливкова олія
    • Вода
    • Приправи
    • Деко
    • Фольга
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?