1 Загорніть підстава салату в сухе паперовий рушник.
2 Покладіть згорток в герметичний пластиковий пакет.
3 Переконайтеся, що ви видалили з пакету весь повітря.
4 Закрийте/зав'яжіть пакет.
5 Покладіть пакет в холодильник. Зараз вологу будуть вбирати не листя, а папір.
Поради
Вибирайте салат по вазі. Беріть пучок з великими зеленими листям, але дивіться за тим, щоб пучок був не важким (чим більше і легше, тим краще). Розділіть пучок на кілька частин, білі і жовті листочки викиньте (відходи повинна піти третя-четверта частина пучка). Поверніть отриманий пучок наполовину і оберніть фольгою. Кілька днів листя салату будуть залишатися свіжими і хрусткими. Таким же способом можна зберігати і селеру.