Як завести хлопця в середній школі

Кроки

Частина 1 з 3: Флірт в школі

  • Get a Boyfriend in Middle School Step 1.jpg 1 Виглядаєте так, ніби ви готові фліртувати. Перед тим, як ви будете готові, щоб привернути увагу хлопця, вам потрібно переконатися, що ви виглядаєте привабливо. Це не означає, що ви повинні повністю перетворитися або змінити себе. Це тільки означає, що вам потрібно приділяти більше уваги вашої зовнішності і підкреслювати ваші найкращі риси. Ось що вам варто зробити:
    • Якщо ви вже почали фарбуватися, трохи тіней, туш і рожевий блиск для губ можуть створити диво. Багато дівчат в середніх класах не фарбуються і якщо вам некомфортно, не робіть цього, поки ви не готові.
    • Носіть красиву одяг, який підкреслює вашу фігуру. Носіть чисту, поєднується за кольором і яскравий одяг, щоб привернути його увагу. Ви можете носити завужені джинси, яскраву майку, кардиган і чорні черевики, наприклад. Не носіть нічого надто вузького, інакше ви можете зробити неправильне враження. Ваше тіло буде швидко розвиватися в середній школі, так що стежте за тим, коли одяг стане для вас дуже маленькою.
    • Слідкуйте за гігієною. Спробуйте приймати душ щодня і мити голову хоча б кілька разів на тиждень. Зберігайте свіжість дихання, час від часу посмоктуючи м'ятну цукерку, особливо після того, як ви пообідали. Пам'ятайте, що в багатьох школах заборонена жуйка, так що намагайтеся не жувати під час уроків.
    • Добре пахну. Вам допоможе лосьйон для тіла з легким запахом або дуже легкий, жіночний парфум. Не користуйтеся маминими духами, інакше ви будете пахнути як доросла. І не завадить нанести трохи парфумованого лосьйону або духів після фізкультури.
  • Get a Boyfriend in Middle School Step 2.jpg 2 Фліртуйте з ним у класі. Як тільки ви готові до флірту, ви можете почати зачаровувати вашого хлопця. Якщо вам пощастило і ви навчаєтесь в одному класі з вашим обранцем, то є кілька способів зробити так, щоб він вас помітив, і не бути занадто очевидною. Ось з чого ви можете почати:
    • Покажіть йому, що з вами весело. Він повинен бачити, як ви смієтеся і спілкуєтеся з вашими друзями перед і після уроків, щоб він зрозумів, що людям подобається сміятися і проводити час з вами. Якщо він увійде, коли ви смієтеся з вашими друзями, спробуйте включити його в розмову.
    • Покажіть ваш розум. Він не захоче стати вашим хлопцем, якщо не буде думати, що ви розумна чи що з вами нема про що говорити. Станьте хорошою ученицею, виконуючи домашню роботу і правильно відповідаючи на запитання вчителя. Просто не відповідайте на кожне запитання або будете виглядати всезнайком.
    • Встановіть зоровий контакт. Зловіть його погляд кілька разів під час уроку. Не дивіться занадто пильно або він зрозуміє, що ви дивитеся на нього постійно. Просто подивіться на нього, посміхніться і відведіть погляд. А якщо ви спіймаєте його погляд на собі, це може означати, що він теж в вас закоханий.
    • Розмовляйте з ним до і після уроків. Жартуєте чи говорите про ваших вчителів або домашньому завданні. Ви можете використовувати домашнє завдання для того, щоб почати розмову. Якщо йому потрібно зробити лабораторну до наступного тижня, запитайте його, чи справляється він і закінчив він. Ви можете перейти від безпечної шкільної теми до інших.
    • Якщо ви поговорите з ним після уроку, подивіться, чи він йде з вами. Може він хоче проводжати вас до кабінету, а це ознака того, що він може хотіти стати більше, ніж просто друзями.
    • Не базікайте занадто багато під час уроку і не грубите вчителям. Він не захоче зустрічатися з вами, якщо буде думати, що ви неприємна або невихована.
  • Get a Boyfriend in Middle School Step 3.jpg 3 Фліртуйте з ним поза класу. Якщо ви хочете пофліртувати з вашим обранцем під час навчання, але ви не вчитеся в одному класі, існують інші спосіб привернути його увагу протягом дня. Не переслідуючи його, ви можете дізнатися його розклад і час від часу стикатися з ним. Коли ви побачите його, не витрачайте дорогоцінної час разом даремно. Ось що можна зробити:
    • Поговоріть з ним на перерві. Як би ненароком зупиніться, щоб привітатися і запитати, який урок у нього наступний. Якщо у нього новий гарний рюкзак або зошити, ви можете прокоментувати це. Якщо у вас є друг, який навчається в сусідньому з ним кабінеті, ви можете поговорити з вашим другом і просто посміхнутися йому і привітатися.
    • Поговоріть з ним в їдальні. Якщо ви стоїте в черзі разом або проходите повз його столика, просто помахайте, привітайтеся і запитайте, як його день. Нехай він бачить, що ви смієтеся і відмінно провести час з друзями, щоб він зрозумів, що вам добре з ним, так і без нього.
    • Поговоріть з ним у коридорі. Якщо ви проходите повз нього в коридорі і він іде з вами, поговоріть з ним про те, чим він займався на фізкультурі, про те, як смішно обмовився ваш учитель або про те, чим ви будете займатися на вихідних. Будьте доброзичливою, легкій і веселій.
    • Якщо ви зустрінете його на вулиці після школи, ви можете запитати, як він поїде додому або що буде робити ввечері. Якщо він хоче подивитися телевізор, ви можете запитати його, чи буде він дивитися вашу улюблену передачу і розвинути розмова навколо цієї теми. Знайдіть делікатний спосіб показати йому, що ви поділяєте його інтереси.
  • Частина 2 з 3: флірт після школи

  • Get a Boyfriend in Middle School Step 4.jpg 1 Фліртуйте з ним в торговому центрі. Іноді буває дуже складно фліртувати під час навчання, тому що ви дуже зайняті або нервуєте, або тому, що ваші розкладу не збігаються. На щастя, є багато можливостей пофліртувати з ним після школи, а торговий центр–відмінне місце для цього. Якщо ви зустрінетеся, коли ви обидва проводите час з друзями в торговому центрі, ви будете розслаблені і в кращому настрої, ніж коли вам не потрібно думати про вашу контрольної з англійської або про те, щоб встигнути на урок. Ось що ви можете зробити:
    • Зав'яжіть звичайна розмова про те, чим він займався. Запитайте, чи заходив він в якісь магазини, а якщо у нього в руках пакет, запитайте, що він купив.
    • Запитайте його, чи встиг він перекусити. В торгових центрах є безліч кафе на будь-який смак і, можливо, ви зможете перекусити разом, якщо ви обидва голодні. Або якщо він і його друзі збираються поїсти пізніше, він може запросити вас приєднатися.
    • Поговоріть про фільм, який ви нещодавно подивилися або хочете подивитися. Після походу по магазинах люди часто йдуть в кіно, і якщо ви хочете подивитися один і той же фільм, то ви можете піти туди разом. Або якщо він говорить, що він хоче подивитися фільм, в якому ви сумніваєтеся, просто скажіть, що ви теж хотіли б його подивитися, на той випадок, якщо він покличе вас. Ця невинна брехня дасть вам можливість провести більше часу разом.
  • Get a Boyfriend in Middle School Step 5.jpg 2 Фліртуйте з ним на вечірках. Вечірки в середній школі – це дуже веселий спосіб розслабитися з друзями, подуріти, потанцювати, пограти в ігри і з'їсти піцу і тістечка. Але якщо спільне проведення часу з людьми, яких ви бачите тільки в школі, здається страшним, особливо якщо ви бачите вашого обранця на вечірці і не знаєте, як реагувати. Ось кілька способів привернути його увагу на вечірці:
    • Нехай він побачить, як ви розмовляєте з іншими хлопцями. Намагаючись, щоб це не виглядало очевидним, покажіть йому, що хлопцям подобається спілкуватися з вами і що до вас можна запросто підійти. Коли ви будете говорити з ним, показуйте більший інтерес, ніж коли ви говорите з іншими хлопцями, щоб він знав, що ви не флиртуете з усіма підряд.
    • Знайдіть спосіб ненароком доторкнутися до нього. Якщо ви обидва смієтеся, доторкніться до його плеча або коліна, або ж якщо він дражнить вас, ви можете грайливо штовхнути його.
    • Підтримуйте зоровий контакт, коли говорите з ним. Не відволікайтеся на ваших друзів або тим, що відбувається навколо.
    • Не говоріть з ним занадто довго. Він повинен бачити, що у вас є інші інтереси і що багато людей хочуть говорити з вами. Так ви будете виглядати бажанішим.
    • Не пийте на вечірці. Ви занадто молоді, щоб пити, і якщо ви піддаєтеся впливу однолітків, ви опинитеся в небезпечній ситуації і будете виглядати слабкою.
  • Get a Boyfriend in Middle School Step 6.jpg 3 Фліртуйте з них на шкільних танцях. Всі місяцями чекають шкільної дискотеки. Навіть якщо хлопці скаржаться про них, вони завжди намагаються виглядати добре, так що вони безумовно хочуть бути там. Але флірт з хлопцем на танцях може лякати вас, особливо якщо ви переживаєте з-за того, що не вмієте танцювати. Ось що варто робити:
    • Танцюйте у великій компанії подружок. Гучно розважатися і навіть не дивіться на хлопців. Якщо він подумає, що ви тихоня, він не буде вважати вас веселою, так що будьте активні.
    • Навіть якщо ви не вмієте танцювати, будьте впевнені. Секрет в тому, що більшість людей в середній школі не мають ні найменшого уявлення про те, як треба танцювати, то якщо ви посміхаєтеся, рухатися під музику і не ставтеся до себе надто серйозно, з вами захочуть потанцювати.
    • Поговоріть з хлопцем. Ви можете подражнити його тим, що він не танцює, запитати, яка музика їй подобається і навіть почекати, поки він запросить вас на танець. Якщо він запросити вас на повільний танець, ви можете підтримувати легкий розмова замість того, щоб дивитися йому в очі, так як це може викликати занадто велика напруга.
  • Get a Boyfriend in Middle School Step 7.jpg 4 Фліртуйте з ним за допомогою технологій. Смс-спілкування та Facebook або Вконтакте – неймовірно популярні способи спілкування, так що не бійтеся поговорити з ним таким чином, коли повернетеся додому зі школи. Це покаже йому, що ви цікава і можете підтримати розмову.
    • Якщо говорите з ним у чаті на Facebook або Вконтакте, покажіть, що ви цікава. Розкажіть про ваших інтересах або чим-то крутим, що ви чули сьогодні. Якщо це спрацює, ви можете навіть послати йому посилання.
    • Поговоріть про ваших спільних інтересах. Спілкування онлайн може бути відмінним способом дізнатися, що вам подобається одна і та ж група або що вам подобається італійська кухня.
    • Якщо ви переписуєтесь, будьте веселою і недбалою. Побажайте йому успіху на змаганнях або контрольна з алгебри. Переконайтеся, що ви відправляєте один одному однакову кількість повідомлень. Якщо ви зустрічаєтеся в одне місце, щоб провести час з друзями, скажіть, що ви не можете дочекатися зустрічі.
  • Частина 3 з 3: як розповісти йому про свої почуття

  • Get a Boyfriend in Middle School Step 8.jpg 1 Скажіть йому особисто. Як тільки ви переконалися в своїх почуттях і відчуваєте себе досить впевнено, щоб розповісти хлопцеві про них, час взяти ситуацію в свої руки і розповісти йому про те, що ви відчуваєте. Хлопці в середній школі можуть бути сором'язливими, в той час як дівчата зазвичай більш впевнені і напористі, так що він може чекати, поки ви зробите перший крок. Ви можете нервувати при думці про те, що вам потрібно розповісти про свої справжні почуття, але ви зможете вразити його вашою впевненістю і сміливістю, якщо ви зробите це правильно. Ось що потрібно зробити:
    • Зізнайтеся йому наодинці. Це дуже важливо. У середній школі хлопці часто потрапляють під вплив своїх друзів і велику частину часу думають про те, що скажуть їхні друзі. Якщо ви зізнаєтеся йому в оточенні натовпу людей або якщо поруч будуть друзі, вони почнуть вас дратувати, видавати дратівливі звуки і просто відвернуть вашого хлопця від відповіді.
    • Виберіть правильний час, щоб зізнатися йому. Ви повинні вибрати не тільки час, коли він не оточений своїми друзями, але і час, коли він у гуморі чи готовий до розмови. Якщо ви обидва прийшли в школу занадто рано, скажіть йому до уроків, щоб він міг подумати про це в класі. Якщо ви зустрінетеся з ним в кінці дня, коли він стоїть на зупинці, то теж може розповісти про свої почуття. Просто переконайтеся, що його не буде забирати зі школи мама – це просто ніяково.
    • Виберіть правильне місце, щоб розповісти йому. Якщо ви занадто соромитеся зізнатися йому в симпатії в школі, скажіть йому про це, коли ви проводите час з друзями в торговому центрі або на вечірці. Просто переконайтеся, що ви залишилися наодинці, коли будете розповідати йому про це.
    • Не ускладнюйте. Просто скажіть щось на кшталт "Ти мені подобаєшся" або "Мені подобається говорити з тобою. "Ви не повинні говорити йому, що хочете, щоб він став вашим хлопцем Якщо ви йому подобаєтеся, він сам це зрозуміє.
  • Get a Boyfriend in Middle School Step 9.jpg 2 Зізнайтеся йому з допомогою технології. Якщо ви хочете сказати йому, що він вам подобається, самостійно, але боїтеся зізнатися в цьому особисто, ви можете написати йому про це в смс або у чаті. Так ви знімете частина напруги і зможете поговорити в комфортній обстановці. Ось як це зробити:
    • Пошліть йому смс про те, що він вам подобається і ви хочете проводити час разом. Пам'ятайте, що у вас вже повинен бути його номер телефону і ви повинні добре його знати, щоб писати їй повідомлення, інакше він відчує себе ніяково і як ніби ви її переслідуєте. Якщо ви знаєте його досить добре, але у вас немає його номера, ви повинні сказати щось на кшталт "Привіт, це Соня зі школи! У мене твій номер звідти і звідти...", щоб він знав, звідки ви знаєте його номер.
    • Коли ви спілкуєтеся з ним на Facebook або Вконтакте, просто скажіть: "Я хочу тобі дещо сказати" і розкажіть йому про ваші почуття. Переконайтеся, що він один за комп'ютером, інакше його друзі можуть подумати, що це жарт, і почнуть спілкуватися з вами.
    • Напишіть йому повідомлення в Facebook або Вконтакте, щоб розповісти про свої почуття. Так у вас буде більше часу зібратися з думками і розповісти, чому він для вас особливий. Просто переконайтеся, що він перевіряє свої повідомлення, щоб ви не чекали його відповідь без причини.
  • Get a Boyfriend in Middle School Step 10.jpg 3 Попросіть подругу, якій ви довіряєте, розповісти йому. Це популярний спосіб зізнатися хлопцю про те, що він вам подобається, в середній школі. Нема чого соромитися, і якщо ви довіряєте своїй подрузі, вона зробить все правильно і збільшить ваші шанси на спілкування з обранцем. Ось як це зробити:
    • Виберіть подругу, яка знає, як говорити з хлопцями. Ви повинні вибрати не тільки ту подругу, якій ви довіряєте, але і ту, яка знає, як говорити з хлопцями, не бентежачи їх. В ідеалі ваша подруга вже знає цього хлопця і постарається не застати його зненацька.
    • Попросіть вашу подругу запитати його наодинці. Якщо вона оточена зграйкою дівчат, він буде переживати і може навіть почервоніти, і не захоче відповідати.
    • Попросіть подругу запитати його у відносно відокремленому місці. Ваша подруга не повинна підходити до нього посеред кафе або під час фізкультури, коли він оточений іншими людьми. Вона повинна вибрати правильний час, щоб відвести його в сторону.
  • Get a Boyfriend in Middle School Step 11.jpg 4 Реагуйте відповідно. Скаже чи хлопець, що ви йому подобаєтеся і що він хоче з вами зустрічатися, або ж він не поділяє ваші почуття, ви повинні вибрати правильну реакцію, яку ви покажете після того, як зробите цей великий крок. Ось що ви можете зробити:
    • Якщо він хоче бути вашим хлопцем, радійте. Хороша робота – у вас вийшло! Ви можете стати його дівчиною, а це значить триматися за руки в коридорі, говорити з ним і ходити в торговий центр і кіно разом. Щоб утримати його, вам потрібно бути не занадто докучливою, підтримувати вашу дружбу з іншими людьми і займатися своїми справами, щоб він не думав, що вся ваша життя крутиться навколо нього. Зрештою, так і не повинно бути – це середня школа.
    • Коли ви почали зустрічатися не піддавайтеся тиску і не робіть того, чого не хочете. Якщо ви не готові цілуватися і далі розвивати відносини, не робіть цього. Він буде поважати вас за те, що ви дотримуєтеся своїх принципів, а якщо він з тих хлопців, які хочуть зустрічатися тільки заради того, щоб переспати з вами, то він все одно вам не підходить.
    • Якщо він не відповідає на ваші почуття взаємністю, не турбуйтеся. Намагайтеся зберігати спокій, а не показувати емоції або засмучуватися, і він буде поважати вас за це. І пам'ятайте, що це всього лише середня школа, коли середні відносини тривають всього кілька тижнів. Ви показали сміливість, спробувавши та розказавши йому про свої почуття, і ви знайдете когось краще в наступний раз!

  • Поради

    • Не будьте тієї, хто занадто близько спілкується з хлопцями на дискотеці. Якщо хлопець знає, що ви це робите, він може подумати, що ви доступна і з вами точно не варто зустрічатися.
    • Завжди майте під рукою хороший блиск для губ (бажано солодкий, наприклад, полуничний або з присмаком солодкої вати).

    Попередження

    • Не робіть нічого, що викликає у вас дискомфорт, особливо якщо це ваш перший хлопець. Ви вчитеся в школі і вас не повинні примушувати ні до чого, що вам не подобається – навіть до поцілунків. Якщо у нього інший погляд на ваші відносини (агресивний або командний), це ознака того, що він не знає, як поводитися з дівчатами.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?