Як пізнати самого себе

Кроки

  • 88835 1.JPG 1 Вдумайтеся в концепцію Всесвіту. Є люди, які стверджують, що Всесвіт так само стара, як сам час. Припускаючи, що це твердження точне, можна було б припустити, що простір і час нерозривно пов'язані, і це допускає розгляд Всесвіту як єдиного цілого ", яке росте і змінюється з часом. Це також означає, що все, що зроблено, неможливо скасувати.
  • 88835 2.jpg 2 Подумайте про планету Земля по відношенню до Всесвіту.
    • Наприклад, розгляньте те, що планета Земля - сферична і обертається деталь Всесвіту, яка оточена комбінацією повітря і води і будівлі сжижали вогонь навколо її ядра.
    • Планета Земля обертається один раз в день (тобто раз у двадцять чотири години), і коли половина планети прихована від сонця, більшість жителів проводять близько дванадцяти годин суттєвої темряві і дванадцять годин в істотному світлі, коли та половина планети повернена до Сонця. Крім того, навколо Землі обертається Місяць, яка разом з іншими нежилими планетами обертається навколо Сонця (однієї з багатьох зірок) в одній з множин галактик. Місяць робить коло навколо Землі за двадцять вісім днів, у той час як Земля і Місяць роблять коло навколо Сонця за триста шістдесят п'ять днів і чверть доби. Тому в середньому в місяці 30 днів і 12 місяців у році, а також 4 пори року – це зима, весна, літо і осінь. Найхолодніші зимові місяці в році, в той час як літні – найспекотніші.
    • Планета Земля – це прекрасна середовище для рослин, тварин і людей. Мобільні можливості біологічних об'єктів коливаються від здібності плавати у воді до переміщення по землі і польоту в повітрі. Сонце - сферичне газоподібний ціле, яке випускає величезні кількості світла, тоді як Місяць - скелястий сферичний об'єкт, з рефлексивної поверхнею, що відбиває світло від Сонця.
  • 88835 3.jpg 3 Обміркуйте необхідність існування ваших біологічних батьків у вашому житті. Життя рівномірно характеризується існуванням протилежностей. Кожна людина – це нащадок одного зрілого чоловіка і однієї зрілої жінки. Крім того, кожна людина є або чоловічого, або жіночого статі. Далі, у кожної людини є можливість стати зрілою людиною з частковою здатністю дітонародження, але тільки за умови, що в цю здатність не втрутилися якісь біологічні дефекти.
    • Символ завойовника зображує мужність, а символ будинку зображує жіночність. Заповнений будинок, як правило, асоційований з приємним досвідом, тоді як порожній - з неприємним досвідом.
    • Дитина - вплетена цілісність, яка відбувається з блаженного союзу батька з матір'ю. У репродуктивному процесі зріла жінка надає майбутньому людині житло протягом приблизно дев'яти місяців і виносить страждання, оскільки тіло дитини відділяється від її тіла під час пологів.
    • Людина сформований спадковістю і навколишнім середовищем. У батьків є обов'язок навчати і забезпечувати нащадків, щоб вони могли виживати і процвітати самостійно.
  • 88835 4.JPG 4 Обміркуйте вимоги для свого особистого виживання, а також для вашого роду. Кожній людині потрібні повітря, вода, їжа і фізичний контакт для свого особистого виживання (тобто тимчасово продовжувати тривалість свого життя).
    • Вимога фізичного контакту щодо виживання є найгострішим в дитинстві і дещо зменшується, оскільки людина стає зрілою, і фізичний контакт між учасниками кожної статі важливо для колективного виживання людства.
    • Однак у певний момент, завдяки природним чи техногенним явищам, є впевненість, що людина не зможе продовжувати жити як раніше. Укриття, житло, транспорт і праця як джерело фінансового прибутку - також характерні особливості сучасного способу життя.
  • 88835 5.JPG 5 Обміркуйте відносини між тілом і розумом і безперервного взаємозв'язку між ними. Кожна людина складається з тіла, розуму, емоції і совісті.
    • Тіло відноситься до сильного фізичній присутності людини, яке розташоване в певному місці у всесвіті, а розумовий присутність у всесвіті – це мозок, який є потужним обчислювальним механізмом, здатним до точної логічної і красивою продуктивності.
    • Мозок – це частина тіла, яка координує його дії. Обізнаність людини займає всесвіт, і сприйняття всесвіту посідає цілісну обізнаність людини. Основні емоції - любов, страх, щастя, смуток, гнів або імпульс, захищають власне его, яке є змістом зарозумілості. Гнів сигналізує про те, що людина відчуває щось неприпустиме. Крім того, совість емоційно винагороджує людину за правильну поведінку, а також і емоційно карає за неприпустиме.
    • Коли людина спить, його обізнаність занурена в розумові сни, і він не усвідомлює того, що відбувається з його тілом, поки він не прокинеться, аналогічно тому, як ще ненароджена людина, знаходиться в межах своєї матері і ще не обізнаний про іншому світі до моменту народження.
    • Тіло матері частково або повністю зайнято або ж порожнє, а обізнаність спить, спить або ж мертва.
  • 88835 6.JPG 6 Обміркуйте значення своїх природних розумових і фізичних рефлексів. Кожна людина має вроджену схильність йти від будь-якого джерела неприємних відчуттів (психічних або фізичних), і в теж час наближатися до джерел приємних відчуттів.
    • Людина, повертає який-небудь шкоду тому, через кого він випробував його - це приклад розумового відображення самозахисту. Приклад фізичної відображення самозахисту – коли рука людини відскакує від дуже гарячої поверхні.
    • Визнайте універсальність природної схильності людини сміятися, коли йому весело і схильності плакати, коли він відчуває себе пригніченим. Також у людей є природна налаштування реагувати різними рухами на різну музику і сміятися коли їм лоскотно. Є природна схильність переслідувати більш приємні почуття і уникати неприємні. Наявність цих протилежних почуттів, трактується багатьма як вроджений сигнал для кожної людини, щоб виживати і рости, а не топтатися на місці і гнити.
  • 88835 7.JPG 7 Обдумайте свою свободу прийняття особистих рішень в межах можливого.
    • Бажання людини функціонально, коли людина не спить і добровільно починає ті дії мозку і тіла, які нерефлексивны. Вибір, який людина робить сьогодні, є фундаментом майбутнього. Люди ставлять перед собою різні цілі і докладають зусиль, щоб досягти їх.
    • Деякі зусилля - це засоби для досягнення мети, а деякі утворюються самі по собі, а деякі - це суміш двох перших. Основні цілі, до яких прагнуть всі нормальні люди це жити, отримувати задоволення, перевершувати інших людей і бути особистістю.
    • Життя зіштовхує людей з проблемами і труднощами, щоб попередити, навчити розв'язувати проблеми і керувати життям і є деякі факти життя, яким кожним людина повинна навчитися, але це все приходить з досвідом. Проблеми можуть бути неприємними, але вони надають більш багаті можливості розвитку та демонстрації сили і знань, любити і бути коханим і забезпечити комфорт. Кожна людина має достатньо любити себе, щоб поліпшити своє життя.
    • Кожна людина має можливість оцінити те, що можливо в даний момент і особисто вибрати дій або бездіяльності з числа можливих варіантів, а також діяти без будь-якої оцінки ситуації.
    • Здатність людини самостійно оцінити варіанти дозволяє йому діяти незалежно від інструкцій іншої людини і незалежно від зразка поведінки, яке, можливо, було показано іншим. Оскільки воля людини може домінувати над більшістю вроджених нахилів, це означає, що людина може почати бунтувати проти природного розумового сигналу і переслідувати виключно приємні відчуття, а також для людини, можливо, почати бунтувати проти позивів природи, щоб домагатися ефективними способами процвітання своєї особистості.
  • 88835 8.JPG 8 Обміркуйте свої проникливі лінгвістичні здібності як розумного члена людського роду. Люди належать самій просунутій категорії організмів з точки зору здатності спілкування (тобто людина може виробляти символи або дійсні копії речей або подій, які, в свою чергу, можуть бути реальними або уявними).
    • Як розумна істота, у кожної людини є усвідомлення свого існування, а також є обізнаність про існування свого усвідомлення. Хоча для людини і легко уявити своє тіло як частина Всесвіту, розум людини уявляється як великі "дзеркала" Всесвіту і з їх допомогою людина може згадати минуле або спостерігати даний або ж уявити події по відношенню до минулого, теперішнього чи майбутнього.
    • Це призвело б до висновку, що слово – це "дзеркало" обізнаності і що обізнаність – це "дзеркало" або загальної фізичної Всесвіту або власної особистої розумової "всесвіту" людини.
    • Обізнаність людини коливається між розумовою сферою мозку і фізичною сферою тіла, і голос людини може відтворити зміст своєї обізнаності, використовуючи слова, або ж він може бути німим. Слова – запаковані мили, які можуть використовуватися для передачі ідей, почуттів або прохань однієї людини до іншої.
    • Здатність людини до спілкування, з точки зору виробництва, споживання і обміну інформацією, дозволяє двом незалежним людям приймати рішення про об'єднання зусиль для отримання єдиного результату, що в підсумку дозволяє все більше й більше розвиватися цивілізації.
  • 88835 9.JPG 9 Обміркуйте своє вроджене бажання переваги. У кожної людини є природна здатність і схильність оцінювати себе та інших людей щодо зовнішнього вигляду і поведінки. У кожної людини в якості орієнтира є своє ім'я, а також репутація, яку потрібно підтримувати.
    • Для оцінки речей фізичного світу використовуються п'ять основних почуттів – це зір, слух, дотик, нюх і смак, за допомогою яких людина відчуває приємні і неприємні відчуття. Очі мають єдність любові, а вуха мають поділ страху. Ніс виступає як "гора на дисплеї", а рот "чутливої чашею". Шкіра відображає єдність існування. Види і звуки можуть бути дубльовані і записані.
    • Також у людей є природне бажання бути витонченими і бути більш розвиненим розумово і фізично, ніж інші особини тієї ж статі. Психічні і фізичні характеристики успадковуються від батьків. Є декілька популярних теорій, які припускають, що фізичні характеристики варіюються від естетично неприємних або неповноцінних до естетично досконалих. Здоров'я і хороша фізична форма, як правило, розглядаються як привабливі якості.
    • Людський скелет, головним чином, складається з трьох відділів. Череп може бути розглянутий як відділ знань, грудна клітка як відділ сили і таз як відділ краси. Зазвичай у чоловіків більше фізичної сили, в той час як у жінок - фізичної краси. Також було відзначено, що естетичні характеристики можуть бути показниками здоров'я людини, а також високого потенціалу виживання і розмноження. Крім того, чоловіки зазвичай вище, ніж жінки.
    • Грушоподібна форма з пишним тазом вважається класичною формою тіла для жінок, а от форма яблука з пишною грудною кліткою і вузьким тазом - чоловічий.
    • Природно люди пишаються своєю силою, привабливістю, знаннями, знатністю і достатком і в той же час соромляться слабкості, непривабливості, неосвіченості, підлості і порожнечі. Також кожна людина має вроджене бажання бути поміченим, оскільки у людей є і вроджена страх повного неприйняття і самотності.
    • Кожна людина має свій власний унікальний набір обдарованості, талантів, навичок, якостей, здібностей та інтересів, з допомогою яких можна домогтися успіху в якійсь діяльності і відносинах. Деякі люди отримують насолоду від гострих відчуттів і відчувають пристрасть до пригод.
    • Що стосується конкуренції за романтичного партнера, то цілком очевидно, що якщо одна людина є більш привабливим за іншого, тоді існує ймовірність, що потенційний романтичний партнер вибере більш привабливого людини. Люди можуть захоплюватися один одним, відчувати себе ніяково поруч з кимось або заздрити комусь, якщо цей чоловік у чомусь краще.
    • Два головних прояви любові - це сильний потяг до людини або предмета або готовність надати комусь допомогу. Час і гроші, вироби і послуги, ніжність і гумор, поради і розуміння, прихильність і підтримка - все це товари любові. Іноді любов людини супроводжується почуттям ревнивого власництва.
    • Конкуренція серед людей іноді може бути небезпечна для життя, а майно і цінності, а також авторитетна захист і регулювання часто необхідні для мирного взаємодії. Традиційні етичні принципи наказують, що інша людина не повинен мати розширене лікування, яке для одного було б небажаним, щоб бути одержувачем, і що людина готова насолодитися вигодою від людини, який оплачує це лікування.
    • Кожній людині властиво насолоджуватися життям, отримувати задоволення, зверхність, пізнавати себе і уникати смерті, болю, слабкості, самотності та неуцтва, але в теж час, людина володіє свободою вибору своїх слів і дій.
    • Інша унікальна особливість людини – це його здатність співчувати, що дозволяє кожній людині уявляти себе на місці іншої людини і оцінювати цей гіпотетичний досвід, щоб зрозуміти, що може допомогти, а що може заподіяти біль іншій людині в реальному світі, шляхом порівняння себе з цією людиною.
  • 88835 10.JPG 10 Обміркуйте своє природне відраза до невігластва і своє природне цікавість реальності. Існування може бути реальне і нереальне або матеріальне і нематеріальне.
    • Фізичне тіло людини жадає фізичних матеріалів, його або її цілісна обізнаність жадає нефізичну істини, і обидва ці ресурси необхідні для того, щоб людина відчувала себе реалізованого.
    • Цілісне усвідомлення – це дзеркало або ж віртуальний будинок, в якому реальність перебуває в якості знань, які ростуть з пізнанням, навчанням цієї ж людини. Люди – це раціональні організми і мета розуміння самого себе і свого оточення є нашою відмінною рисою. Психологічна спадщина людства встановлює, що свобода керується страхом смерті, болю, неповноцінності, самотності, знання витоків, значення і долі особистості і любові до життя, втіху, перевазі. Так що невігластво, слабість, каліцтво, ницість і порожнеча приховані під соромом, а знання, сила, краса, зверхність і достаток демонструються з гордістю серед емоційного покарання за руйнівний використання свободи і емоційного винагороди за конструктивне використання свободи.
    • Існує чітке розходження між вірою і знанням, і між теорією і фактом. Переконання і теорії можливо правдиві залежно від знань і фактів, а також на основі спостережень і досвіду. Деякі проблеми – це результати особистої думки, особистого судження і особистих переваг, але навіть в цих питаннях голос розуму може поліпшити якість розумового функціонування.
    • Життя може бути подарунком любові від божества, яке є продуктом планування, або це може бути ненавмисним продуктом природного розгортання Всесвіту, але так чи інакше, життя структурована креативно, раціонально і гідно і за неї треба бути вдячним.
    • Люди здатні досліджувати те, що їм необхідно для існування, а також потенційну або фактичну корисність цих речей і подій. Люди намагаються зрозуміти таємницю існування, але в цей же час також у людей є тенденція бути всім незадоволеним.
    • Існують фіксовані закони створені природою, а також гнучкі закони, створені людьми для порядку і гідного існування.
    • Крім того, люди схильні відчувати психічний дискомфорт порівнюючи неосяжності Всесвіту з відносно малим розміром людського тіла, а також у людей є страх через не знання того, що сталося в далекому минулому, що відбувається в космосі і що може статися в недалекому майбутньому.
  • Поради

    • Запитайте себе, чи приносить ваша присутність дійсний результат? Запитайте себе, який реальний результат залишиться після вас? Прагнете розвиватися фізично і розумово, принаймні, особисто для себе, навіть якщо інші не визнають ваші достоїнства.
    • Використовуйте свій інтелект та інтуїцію, щоб зрозуміти, який ви насправді, і також використовуйте уяву і винахідливість, щоб створити для себе тільки найкраще.
    • Життя, як правило, докладно із злетами і падіннями, але ви можете дихати постійно і знайти свій потік спокою більшою космічного потоку, за допомогою якого ви можете підтримувати стабільність і рухливість у вашому житті.
    • Дивіться на себе в дзеркало кожен день і докладайте всіх зусиль для підтримки поваги людини, якого ви там бачите.
    • Зрозумійте, що зрілість тягне за собою знання того, хто ви є, розуміння того, що ви хочете, а також сміливість керувати своїми справами.
    • Знання – це усвідомлення будь-яких аспектів реальності, а незнання - це нерозуміння цієї реальності. Навчання - це процес, який розширює ваше розуміння реальності.
    • Щодня ви будете стикатися з проблемами і дискомфортом, але це може зробити вас більш сильною людиною.
    • Цінуйте той факт, що ви ніколи не будете дійсно відчувати, як робляться деякі речі. Таким чином, в результаті, ви повинні розвивати здатність зосереджуватися виключно на поставлених завданнях, щоб "зробити це" і швидко починати діяти і прогресувати, щоб використовувати цю звичку для того, щоб побудувати для себе життя, якою могли б пишатися.
    • Повністю усвідомте те, що життя може обірватися в один момент, і вам вирішувати насолоджуватися кожним моментом чи ні.
    • Будьте самим для себе і критиком і кращим другом і зрозумійте хто ви насправді, щоб у інших було менше влади над вами.
    • Визнайте те, що ви є частиною реальності (тобто всього, що існує і відбувається), і ваші правдиві або (точно відображають дійсність) або несправжні (неточно представляють дійсність).
    • Пам'ятайте, що для виживання та підтримки людства необхідно виконувати багато різної роботи, тому ви повинні бути готові заробляти своє місце у Всесвіті.
    • Ви успадкували своє життя від своїх батьків шляхом вишуканого походження, і можливо ваше божественне призначення намагається максимізувати кількість і якість вашого життя, надаючи вам прекрасну і дорогоцінну можливість бути собою.
    • Повною мірою використовувати поточні моменти у відповідності з вашими пріоритетами, оскільки саме зараз ви повинні жити своїм життям.
    • Існування для нормальної людини має природні і надумані бажання, час, простір, сутність, енергію і раціональність, якими він, можливо, буде задоволений.
    • Дихання - це контрастна симетрія вдиху і видиху, з тією ж послідовністю і наполегливістю ви можете прагнути охопити і продемонструвати досконалість життя.
    • Музика, фільми, книги, телебачення, радіо, інтернет і подорож – це все впливає на вас і на ваші стосунки зі світом навколо вас.
    • Усвідомте те, що життя - це послідовна робота по збереженню якості життя на затишному рівні, щоб мати повне уявлення її цінності і використовувати свої таланти, насолоджуючись задоволеннями, які доступні всім п'яти вашим почуттям, допомагаючи вам на висоті, любити і бути коханим і пізнавати самого себе.

    Попередження

    • Весь час розмірковуйте над умовами людського існування в хорошому і об'єктивному настрої, але, в теж час, не дозволяйте цим роздумам жити вам повним життям.
    • Прагнете завжди максимізувати кількість і якість життя, щоб охопити і продемонструвати всім досконалість, щоб любити і бути коханим, щоб пізнати себе і навколишнє середовище.
    • Не панікуйте, коли зіткнетеся з чимось таємним або неминучим. Просто спокійно зрозумійте, що на деякі питання немає бажаних відповідей.
    • Швидше спокійно визнайте, що іноді задовільні відповіді просто не доступні для деяких питань.
    • Добре, якщо у вас є якийсь план для вашого життя, заснований на реальних можливостях і на якому ви можете зосередитися і не втрачати свій дорогоцінний час даремно.
    • Не дозволяйте тягаря вашому житті покладати всі відразу на вас, тому що одного разу, в одну мить, ви можете втратити життя.
    • Ніколи недооцінюйте важливість розгляду умов людського існування, інакше ви можете пропустити прекрасні можливості або ж ви можете зіткнутися з труднощами, яку можна було б уникнути.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?