Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як приготувати червоний рис

Рекламний блок

Інгредієнти

  • 4 склянки рису
  • 6 склянок води
  • 2 упаковки насіння ачіоте (аннато)
  • 1 нарізана кубиками цибулина
  • 1 їдальня ложка олії

Кроки

  • Make Red Rice Step 1 Version 2.jpg 1 Доведіть до кипіння 4 склянки води. Заваріть в киплячій воді насіння ачіоте (як чай).
  • Make Red Rice Step 2 Version 2.jpg 2 Обсмажте в олії цибулину в сковороді.
  • Make Red Rice Step 3 Version 2.jpg 3 Покладіть у велику каструлю або рисоварку рис, воду від ачіоте, 2 склянки води і обсмажений на маслі цибулю.
  • Make Red Rice Step 4 Version 2.jpg 4 Якщо ви варите в каструлі на плиті: доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть приблизно 20 хвилин, поки рис не стане м'яким. Не знімайте кришку під час приготування.
  • Поради

    • Ви можете не використовувати насіння ачіоте і пропустити 1 крок. Просто покладіть в каструлю або рисоварку 4 столові ложки меленого ачіоте (аннато), 6 склянок води, рис і обсмажену цибулю. Якщо ви бажаєте отримати більш насичений червоний колір, покладіть побільше ачіоте, а якщо помаранчевий, покладіть поменше.
    • Для додаткового аромату наріжте і обсмажте кілька шматочків бекону, потім додайте цибулю і обсмажте в жирі бекону, перш ніж додавати суміш до рису.
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?