Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як обсмажити гарбуз

Рекламний блок

Інгредієнти

Проста обсмажена гарбуз

  • 1 невелика гарбуз або 1/4 великого гарбуза
  • Оливкова олія для збризкування
  • Щіпка солі і перцю

Загальний час: 30 хвилин | Кількість порцій: 4

Гостра обсмажена гарбуз

  • 1 кг свіжого гарбуза, очищеної і без насіння
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1 чайна ложка свіжомеленого чорного перцю
  • 1 чайна ложка меленого кмину або насіння кмину

Загальний час: 1 година |Кількість порцій: 4-6

Обсмажена гарбуз з корицею

  • 1,5 кг свіжої гарбуза, очищеної і без насіння
  • 1/4 склянки коричневого цукру
  • 1 чайна ложка кориці
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 2 столові ложки арахісового або оливкової олії

Загальний час: 1 година | Кількість порцій: 8-10

Кроки

Метод 1 з 3: Проста обсмажена гарбуз

  • 1 Розігрійте духовку до 200 градусів Цельсія.
  • 2 Розріжте гарбуз навпіл великим ножем.
  • 3 Видаліть волокна і насіння з гарбуза. Відкладіть насіння в сторону, щоб пізніше обсмажити.
  • 4 Наріжте гарбуз на скибочки 2,5 см завтовшки. Проколіть зовнішню оболонку гарбуза вістрям ножа і повільно занурте ніж у гарбуз, використовуючи погойдує рух.
    • Чим товще скибочки, тим довше буде смажитися гарбуз. Саме тому рекомендується нарізати гарбуз на 2,5 см скибочки, щоб вона приготувалася всередині і покрилася карамелізованою скоринкою зовні.
  • 5 Покладіть скибочки гарбуза на великій деко і рясно збризніть оливковою олією.
  • 6 Приправте скибочки гарбуза. Для цього чудово підійдуть сіль і перець, але чому б не створити свій власний аромат? Спробуйте:
    • Гарам масалу
    • Кмин і порошок каррі
    • Гвоздику, корицю і коричневий цукор
  • 7 Обсмажте скибочки гарбуза протягом приблизно 20 хвилин. Якщо скибочки трохи товщі 2,5 см, обсмажуйте 25 хвилин, а після цього перевіряйте готовність кожні 5 хвилин. Якщо скибочки трохи тонше, обсмажуйте 15 хвилин, а потім перевіряйте готовність кожні 5 хвилин.
  • Метод 2 з 3: Гостра обсмажена гарбуз

  • Roast a Pumpkin Step 1.jpg 1 Розігрійте духовку до 200 градусів Цельсія. Це дозволить вам заощадити час при приготуванні їжі.
  • Roast a Pumpkin Step 2.jpg 2 Наріжте гарбуз гострим ножем на 5 см кубики. Змішайте в невеликій мисці оливкова олія, сіль, перець і кмин.
  • 3 Покрийте деко жиром для готування або оливковою олією. Ви також можете вистелити його алюмінієвою фольгою.
    • Покладіть шматочки гарбуза на деко. Намагайтеся викласти їх так, щоб вони не стикалися. Збризніть гарбуз оливковою олією або покрийте з допомогою кулінарної кисті.Roast a Pumpkin Step 3Bullet1.jpg
  • Roast a Pumpkin Step 4.jpg 4 Запікайте протягом 30-35 хвилин. Готову гарбуз повинна бути м'якою і злегка рум'яної по краях.
  • Roast a Pumpkin Step 5.jpg 5 Дістаньте з духовки. Гарбуз можна подавати в теплому вигляді як гарнір або зберігати в холодильнику і подавати в холодному вигляді з салатом.
    • Приємного апетиту!
  • Метод 3 з 3: Обсмажена гарбуз з корицею

  • Roast a Pumpkin Step 6.jpg 1 Розігрійте духовку до 165 градусів Цельсія. Змішайте в маленькій мисці цукор, корицю і сіль.
  • 2 Наріжте гарбуз гострим ножем на 5 см шматочки. Ви можете нарізати на кубики гарбуз або на скибочки товщиною приблизно 0,6 див.
  • Roast a Pumpkin Step 8.jpg 3 Покрийте форму для випікання жиром для готування, оливковою олією або вершковим маслом, щоб запобігти прилипання. Покладіть гарбуз у форму.
  • Roast a Pumpkin Step 9.jpg 4 Змастіть шматочки гарбуза арахісовим або оливковою олією з допомогою кулінарної кисті. Якщо у вас немає кулінарної кисті, збризніть гарбуз маслом, але переконайтеся, що покритий кожен шматочок.
  • Roast a Pumpkin Step 10.jpg 5 Посипте гарбуз корицею і цукром. Накрийте форму для запікання.
  • Roast a Pumpkin Step 11.jpg 6 Запікайте в духовці протягом 40 хвилин. Дістаньте форму для запікання, перемішайте гарбуз і запікайте, не накриваючи, ще 15 хвилин. Готову гарбуз повинна бути м'якою.
  • Roast a Pumpkin Step 12.jpg 7 Дайте охолонути, а потім подавайте. Гарбуз можна подати як гарнір або десерту. Спробуйте це блюдо зі збитими вершками або ванільним морозивом.
  • Поради

    • Сезон гарбуза починається восени і зазвичай триває всю зиму. Гарбуз можна зберігати при кімнатній температурі до одного місяця.
    • Переконайтеся, що використовуєте гарбуз, призначену для вживання в їжу, а не декоративну.
    • Спробуйте додати ваші улюблені приправи, наприклад, чебрець, розмарин, кайенский перець і т. д., перш ніж обсмажувати гарбуз.

    Що вам знадобиться

    • Деко або форму для запікання
    • Алюмінієва фольга або жир для готування (спрей)
    • Кулінарна кисть (не обов'язково)
    • Маленька миска

    Додаткові статті

    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?