Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як приготувати пастуший пиріг

Рекламний блок

Інгредієнти

Пастуший пиріг з бараниною:

  • 500 грамів картоплі для приготування пюре
  • 50 грамів тертого сиру чеддер
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • 1 цибулина, нарізана
  • 2 моркви, нарізані соломкою
  • 2 втечі селери, подрібненого
  • 1 один кілограм баранячого фаршу
  • 30 мл яловичого бульйону
  • 1 їдальня ложка борошна, розтерта з 1 столовою ложкою вершкового масла
  • 150 грамів вершкового масла
  • Сіль і перець (за смаком)
  • 100 мілілітрів молока

Пастуший пиріг з яловичиною:

  • 500-700 грамів яловичого фаршу
  • 1 невелика цибулина, подрібнена
  • 200 мілілітрів густого томатного соку
  • 150 г консервованої червоної квасолі
  • 4 картоплини середнього розміру, подрібнені в пюре
  • Трохи масла для картопляного пюре
  • Трохи молока для картопляного пюре
  • (За бажанням) трохи сиру, щоб посипати пиріг

Кроки

Метод 1 з 2: Пастуший пиріг з бараниною

  • Make Shepherd's Pie Step 1 preview.jpg 1 Обсмажте цибулю. Змастіть сковороду рослинною олією і обсмажте цибулю. Коли цибуля стане м'яким і придбає золотистий колір, зніміть його з сковроды з допомогою шумівки, дайте стекти маслу і відставте в сторону.
  • Make Shepherd's Pie Step 2 preview.jpg 2 Обсмажте моркву і селеру. Обсмажте нарізані моркву і селеру на сковороді. Коли вони почнуть набувати коричневий колір, зніміть їх шумівкою і відставте в сторону.
  • Make Shepherd's Pie Step 3 preview.jpg 3 Розігрійте духовку. Розігрійте духовку до 220?C.
  • Make Shepherd's Pie Step 4 preview.jpg 4 Обсмажте м'ясний фарш. Додайте рослинне масло, що залишилося на сковороді, 50 грамів вершкового масла і розігрійте. Потім додайте в сковороду м'ясо. Не забувайте помішувати вміст сковороди. Коли м'ясо обсмажиться до коричневого кольору, поверніть в сковороду "обсмажені моркву і селеру". Коли м'ясо стане коричневого кольору, додайте в сковороду бульйон", і продовжуйте смажити, періодично помішуючи.
  • Make Shepherd's Pie Step 5 preview.jpg 5 Додайте в сковороду масло і борошно. Щоб вміст сковороди стало густішим, додайте в нього масло і борошно. Готуйте ще 2 хвилини, потім відставте в сторону.
  • Make Shepherd's Pie Step 6 preview.jpg 6 Відваріть картоплю. Покладіть картоплю в каструлю і відварюйте протягом 10 хвилин.
  • Make Shepherd's Pie Step 7 preview.jpg 7 Приготуйте картопляне пюре. Коли картопля стане м'яким, розімніть його в пюре і змішати з маслом і тертим сиром. Якщо пюре вийшло дуже густим, додайте в нього трохи молока. Трохи посоліть і поперчіть. Потім додайте обсмажену цибулю.
  • Make Shepherd's Pie Step 8 preview.jpg 8 Приготування пастушьего пирога. Перекладіть м'ясний фарш у форму для запікання. Розподіліть фарш рівномірно. Зверху викладіть шар картопляного пюре. Розтопіть вершкове масло і змастіть їм поверхню пирога.
  • Make Shepherd's Pie Step 9 preview.jpg 9 Запечіть пиріг в духовці. Поставте форму для випічки в розігріту духовку і залиште на півгодини. Ваш пиріг готовий, можна подавати його до столу.
  • Make Shepherd's Pie Step 10 preview.jpg 10 Приємного апетиту!
  • Метод 2 з 2: Пастуший пиріг з яловичиною

  • 1 Увімкніть плиту на середній режим.
  • 2 Обсмажте фарш на сковороді протягом 5 хвилин.
  • 3 Додайте цибулю. Обсмажуйте ще 3-4 хвилини.
  • 4 Додайте томатний соус. Добре перемішайте.
  • 5 Залиште на повільному вогні. Якщо вміст початок прилипати до дна сковороди, додайте трохи води. Тушкуйте на повільному вогні протягом 15-20 хвилин.
  • 6 Додайте в суміш консервовану квасолю. Перемішайте. Зменшіть вогонь до мінімуму.
  • 7 Одночасно відваріть картоплю до м'якості.
  • 8 Приготуйте пюре, додавши картопля масло і молоко
  • 9 Перекладіть фарш у форму для запікання.
  • 10 Розподіліть рівномірно, зверху викладіть шар картопляного пюре.
  • 11 Запечіть в духовці в режимі гриль. Запікайте до тих пір, поки на поверхні не утворюється золотава скоринка.
  • Поради

    • Коли ви запікаєте пиріг, час від часу перевіряйте його, щоб картопля не підгорів зверху.
    • Зелений горошок, поданий разом з цим пирогом, зробить блюдо ще смачніше!
    • За допомогою звичайної виделки ви зможете створити оригінальну текстуру на поверхні пирога. .
    • Можливо, ви захочете посипати поверхню пирога тертим сиром.

    Попередження

    • Будьте обережні, коли нарізати овочі для пирога.
    • Завжди будьте обережні, коли готуєте що-небудь в розігрітій духовці.

    Що вам знадобиться

    • Велика сковорода
    • Каструля
    • Форма для випічки (діаметром 15 см)
    • Миска
    • Лопатка або ложка
    • Шумівка
    • Толкушка для картопляного пюре
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?