Як надягати туфлі дитині

Кроки

Метод 1 з 3: Виміряйте розмір ноги своєї дитини

Перш ніж придбати взуття для вашого однорічного малюка, важливо переконатися, що ви знаєте правильний розмір. Спроба надіти взуття неправильного розміру може призвести до того, що ваша дитина буде кричати або чинити опір під час майбутнього одягання. Якщо ви живете недалеко від магазину дитячого взуття та одягу, не поспішайте купувати, – переконайтеся, що вимірюєте ноги своєї дитини кожні шість місяців.

  • Put Shoes on a One Year Old Step 1.jpg 1 Вимірюйте розмір ноги своєї дитини професійно. Професійні кравці можуть дати точний розмір ноги вашої дитини.
  • Put Shoes on a One Year Old Step 2.jpg 2 Роздрукуйте слід ноги для визначення розміру дитини. На проміжок часу між професійними вимірюваннями або при покупці взуття через Інтернет, наявність друкованого варіанту може дуже стати в нагоді, щоб закуповувати правильний розмір.
  • Метод 2 з 3: Вибирайте туфлі, які подобаються вашій дитині

    Деякі діти відмовляються носити певну взуття під впливом взуття, яку вони бачать на своїй улюбленій телевізійному героя або на звірятко з мультика. Вибір пари взуття, що подобається вашій дитині, може зіграти різницю між мирною одяганням і нападом плачу і крику.

  • Put Shoes on a One Year Old Step 3.jpg 1 Подумайте про смаки вашої дитини у тварин і кольорах. Якщо ваша дитина любить алігаторів або мавп або качок, шукайте пару взуття в інтернеті або в магазинах, яка відповідає його або її смаку. Якщо ваша дитина любить блискучі і яскраві кольори, робіть свій вибір на користь сяючих або блискучих туфель.
  • Put Shoes on a One Year Old Step 4.jpg 2 Візьміть дитину з собою, коли зберетеся йти в магазин купувати їй або йому взуття. Якщо ваша дитина тяжіє до тій чи іншій парі або стилю взуття, коли ви знаходитесь в магазині, придбайте її. Якщо вашій дитині сподобаються ваші спроби йому надягати взуття, можливо, буде менше опору в примірці і, насправді, ваша дитина, може, навіть буде насолоджуватися носінням взуття.
  • Метод 3 з 3: Розробіть процедуру по надягання туфель своїй дитині

    Немовлята, швидше за все, будуть нормально реагувати на носіння взуття, якщо ви зробите з цього нічим не примітний рутинний процес. Створення рутини також дозволить скоротити час, необхідний для того, щоб надіти туфлі на однорічного малюка, якщо ви в поспіху.

  • Put Shoes on a One Year Old Step 5.jpg 1 Поекспериментуйте з позиціями для вас і для своєї дитини. Деякі діти вважають за краще сидіти або стояти під час надягання взуття, в той час як інші воліють, щоб їх тримали на вазі. В залежності від уподобань вашої дитини, ви повинні вибрати позицію, яка буде зручною як для вас, так і для малюка.
    • Якщо ви віддаєте перевагу тримати вашої дитини, посадіть його на коліна спиною до себе.Put Shoes on a One Year Old Step 5Bullet1.jpg
  • Put Shoes on a One Year Old Step 6Bullet1.jpg 2 Виберете місце, де будуть лежати туфлі. Маленькі діти не повинні постійно носити взуття, щоб забезпечувати належний розвиток стопи.
    • Якщо ви збираєтеся брати своєї дитини в громадське місце або просто хотіли б захистити його ноги від шкідливого впливу навколишнього середовища, можете виробити звичку завжди надягати взуття, коли ваша дитина знаходиться в колясці або автомобілі.
    • Якщо ви збираєтеся зі своїм малюком на прогулянку на відкритому повітрі, а погода або навколишнє середовище небезпечна для ніг дитини, виробіть звичку одягати взуття біля вхідних дверей.
  • Put Shoes on a One Year Old Step 7.jpg 3 Відволікайте малюка під час процесу, якщо це необхідно. Увагу деяких дітей можна легко відвернути за допомогою плюшевого звіра, покривала, пісні, капелюхи, або іграшки, в той час, як ви натягаєте взуття.
  • Поради

    • Практика зробить процес досконалим з немовлятами; якщо ваша дитина значно опирається у ваших перших кількох спроб, почекайте 15 хвилин і спробуйте знову або візьміть взуття з собою, щоб надіти, коли захочете поставити дитину на ноги перед публікою.

    Попередження

    • Надягайте взуття своїй дитині тільки в разі необхідності або в особливих випадках. В іншому ж, дозвольте йому або їй бути босоніж або тільки в панчохах або тапочках.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?