Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як використовувати жолуді в якості їжі

Кроки

  • 1 Зберіть стиглі жолуді. Зелені жолуді недостиглі і непридатні до вживання (але вони допоможуть дозріти в чистому, сухому місці). Необроблені сухі жолуді містять високу концентрацію дубильної кислоти, тому вони гіркі і при вживанні у великих кількостях можуть бути токсичними для людини.[2] Мийте / обробляйте тільки дозрілі коричневі жолуді. Уникайте будь-яких жолудів, вкритих пліснявою, запорошених, почорнілих і т. д. Якісні жолуді повинні бути жовтуватого кольору.[3]

    Необроблені природні горіхи різних видів дубів:
    • На білих дубі ростуть несмачні жолуді. Кращими для збору врожаю є болотний дуб, орегонський білий дуб і блакитний дуб.[4] Як правило, їх не потрібно промивати.
    • На червоному дубі ростуть гіркі жолуді.
    • Жолуді дуба еморі досить м'які і не вимагають обробки.[5]
    • На чорних дубі ростуть дуже гіркі жолуді, і потрібно довго промивати їх перед використанням.
  • 2 Процес обробки шляхом вимивання робить жолуді пряними і злегка солодкуватими: видалення гіркоти робить жолуді привабливими.[6]

    Замочування або кип'ятіння у воді видаляє шкірку жолудів. Багаторазово заливайте жолуді гарячою водою (так зване бланшування). Продовжуйте робити це, поки вода не перестане купувати коричневі відтінок під час проціджування і заміни.
    • Ще один спосіб – вимивання: розчиніть одну столову ложку харчової соди в літрі води. Залиште жолуді на 12-15 годин, щоб ввібрати харчову соду з водою.
    • Корінний американський або сільський метод: складіть у мішки очищені від шкаралупи горіхи і дайте їм вимочуватися в чистому потоці протягом декількох днів, поки вода не перестане набувати коричневий колір.[2]
  • 3 Вийміть вимочені жолуді і залиште сохнути або смажте їх після сушіння, як вам хочеться (з іншого боку, сирі жолуді можуть, не псуючись, зберігатися протягом декількох місяців; це різко підвищує їх цінність як «необхідного харчового ресурсу»). Але тільки після вимивання вони готові до використання
  • 4 Зробіть із жолудів «кава». Очистіть стиглі, вимочені / бланшовані жолуді. Розбийте ядра. Покладіть в жаростійке блюдо і накрийте кришкою. Смажте в духовці при низькій температурі для повільної сушіння. Часто перемішуйте. Після прожарювання (світлі, середні або темні) подрібніть жолуді. Отриману суміш можна змішати з кавою або використовувати окремо, роблячи жолудевий кави.
  • 5 Сделайде цілісну жолудеве просійте борошно або її для видалення волокон, щоб подрібнити її і отримає крохмаль! Читайте інструкцію «Як зробити жолудеве борошно». Використовуйте борошно для приготування хліба, здоби і т. д.
    • У корейських стравах в основному використовують жолудевий крохмаль. Його використовують для приготування локшини і желе. Так як це улюблений продукт цієї кухні, його продають на багатьох азіатських ринках.[2]
  • 6 Засолите вимиті жолуді в розсолі. Оливки роблять рецепт краще і страва стає ліками / делікатесом.
  • 7 Замініть смаженими жолудями горіхи і варену квасолю / бобові. Подрібнені або перемелені жолуді можуть замінити багато горіхи і бобові, наприклад, горох, арахіс, макадамія і т. д. дотримуйтесь звичайним рецептом, просто замінюючи потрібні інгредієнти на жолуді. Як і більшість горіхів, вони поживні і ситні, їх можна вільно використовувати.
    • Зробіть із жолудів дукка – суху гостру змішану приправу, має безліч застосувань, але використовується, в основному, щоб мочати хліб, змішаний з оливковою олією або вершковим маслом.
    • Посипте подрібненими смаженими жолудями свіжий салат в якості соусу.
  • 8 Смажені жолуді. Після прожарювання, очистіть і занурте в густий цукровий сироп.
    • Зробіть цукерки «желудевые льодяники», використовуючи рецепт для арахісу, і складіть їх на змащену маслом пластину для охолодження.
    • Зробіть желудевое масло, яке схоже на арахісове або мигдальне.
    • Використовуйте жолудевий крохмаль в рецепти млинців або печива з низьким вмістом вуглеводів (як крепи), поливаючи жолудевим маслом і посипаючи стевією як натуральним підсолоджувачем або використовуючи свіжий мед!
  • 9 Додавайте жолуді в рагу, як квасоля або картоплю. Їх горіховий, злегка солодкуватий смак додасть рагу прекрасну глибину.
  • 10 Додавайте жолуді в пюре або картопляний салат. Вони надають стандартного аромату хорошу височина, додавши «шматочок бесіди».
  • Поради

    • Годуйте стиглими жолудями сільськогосподарських тварин. Уникайте давати в їжу зелені жолуді, оскільки вони можуть бути отруйні. Зелені жолуді дозрівають природним шляхом після падіння з дерева. Їх можна використовувати як їжу для людей і худоби після дозрівання.
    • Сезон збору жолудів в північній півкулі, як правило, припадає на вересень і жовтень (кінець літа).
    • У Німеччині жолуді використовуються для приготування «желудевого кави», а турки використовують їх для «ракаут», схожий на пряний гарячий шоколад.
    • Якщо у вас є прес, зробіть желудевое масло. Його властивості аналогічні оливковій олії і використовуються в Алжирі і Марокко.
    • Деякі корінні американці називали жолуді «зерна дерев» під час товчіння їх у борошно / їжу.[7]
    • Отримайте дієтичну користь: як і більшість горіхів, жолуді містять протеїни і є висококалорійною їжею. У них не так багато жирів, як в інших горіхах, але вони хороші джерела складних вуглеводів, якщо використовувати їх в цілому вигляді, не просіваючи, і містять деякі вітаміни і мінерали.[2]
      • Деякі дослідження показують, що в горіхів є властивість допомагати при поганому холестерин і управлінні рівнем цукру в крові.

    Попередження

    • Збирайте тільки хороші, міцні жолуді: сидите під деревом, як корінні американці, підбираючи жолуді. Знайшовши погані, викидайте їх у сміттєвий контейнер, щоб не наткнутися на них знову. І знову... Тримайте жолуді одного дерева (або хоча б одного виду дуба) окремо від інших. По закінченню збору висипте жолуді у відро з водою і очистіть від спливаючих горіхів. Викиньте все зайве в сміття або, ще краще, спаліть, тому що там можуть міститися черв'яки, які можуть викопуватися. Менша кількість черв'яків означає меншу кількість дорослих, здатних відкласти яйця в здорові жолуді! Не плаваючі жолуді хороші. Якщо вони зелені, тримайте їх у сухому затемненому місці, поки вони не стануть коричневими.
    • Отвори вказують на гельмінтоз та почорнілих або запорошених / уражених мілдью жолудів слід уникати.

    Що вам знадобиться

    • Гаряча вода
    • Ємності для вимочування
    • Жаровні, піч
    • Кофемолка
  • ^ Jackie Clay, Harvesting the Wild, http://www.backwoodshome.com/articles2/clay79.html
  • ^ 2,02,12,22,3wisegeek.org -- "People Can Eat Acorns?" http://www.wisegeek.org/can-people-eat-acorns.htm
  • ^ Jackie Clay, Harvesting the Wild, http://www.backwoodshome.com/articles2/clay79.html
  • ^ Jackie Clay, Harvesting the Wild, http://www.backwoodshome.com/articles2/clay79.html
  • ^ Jackie Clay, Harvesting the Wild, http://www.backwoodshome.com/articles2/clay79.html
  • ^ Jackie Clay, Harvesting the Wild, http://www.backwoodshome.com/articles2/clay79.html
  • ^ Jackie Clay, Harvesting the Wild, http://www.backwoodshome.com/articles2/clay79.html


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?