Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як використовувати ізомальт

Інгредієнти

Використання кристалів ізомальт

Кількість: 2.5 склянки (625 мл) сиропу

  • 2 склянки (500 мл) кристалів ізомальт
  • 1/2 склянки (125 мл) дистильованої води
  • 5-10 крапель харчового барвника (за бажанням)

Використання изомальтовых гранул або паличок ізомальт

Кількість: 2.5 склянки (625 мл) сиропу

  • 2.5 склянки (625 мл) изомальтовые гранули або палички

Кроки

Метод 1 з 3: Приготування изомальтового сиропу з кристалів

  • 1 Приготуйте миску з крижаною водою. Наповніть велику миску або неглибоке деко 5-7.6 див. води і жменькою льоду.
    • Зверніть увагу, що миска повинна бути достатньо широкою, щоб відповідати дну каструлі, яку ви будете використовувати.
    • Ви також можете використовувати цю воду з льодом у разі, якщо випадково обпалите в процесі приготування. Якщо ви обпалите металевої каструлею або гарячим сиропом, просто опустіть обпалену область в миску з крижаною водою, щоб негайно зупинити пошкодження.
  • 2 Об'єднайте ізомальт і воду. Покладіть кристали ізомальт в невелику каструлю. Налийте воду в каструлю і перемішайте два компоненти разом металевою ложкою, щоб змішати.
    • Вам потрібно всього лише достатньо води, щоб змочити ізомальт. При змішуванні на даному етапі, вміст каструлі має виглядати мокрим піском.
    • Якщо вам потрібно змінити кількість ізомальт, переконайтеся, що ви змінили кількість води, теж. Як правило, вам потрібно 3-4 частини ізомальт на кожну частину води.
    • Використовувати дистильовану або фільтровану воду. Водопровідна вода містить мінерали, які зроблять сироп жовтим або коричневим.
    • Каструля і ложка повинні бути виготовлені з нержавіючої сталі. Уникайте використання дерев'яної ложки, раніше впитываемый матеріал може просочитися в сироп і надати йому жовтий відтінок.
  • 3 Варіть на сильному вогні. Поставте каструлю на плиту на середній вогонь. Суміш повинна досягти постійного кипіння; не заважайте і не турбуйте її, поки вона готуватися.
    • Після того, як вміст досягне кипіння, використовувати нейлонову щітку для печива, щоб очистити надлишок з боків каструлі назад в основну суміш. Не використовуйте натуральну щітку для цього.
    • Після очищення боків каструлі, прикріпіть кондитерський термометр на бік. Переконайтеся, що куля термометра стосується гарячого сиропу, а не дна каструлі.
  • 4 Додайте харчовий барвник при 82 °C. Якщо ви хочете додати харчовий барвник в изомальтовый сироп - це ідеальна температура для цього. Додайте кількість крапель, необхідних для досягнення бажаної насиченості кольору, потім перемішайте харчовий барвник в киплячому сиропі, використовуючи металеву ложку для змішування або шпажку.
    • Не хвилюйтеся, якщо суміш стає липкою на позначці 107 °C це не надовго. При цій температурі, надлишок води википає. Температура не підніметься вище, поки ця вода не википить.
    • Чекайте, суміш швидко пузиритися при додаванні харчового барвника.
  • 5 Варіть, поки сироп не досягне 171 °C. Для того щоб створити «скляний» ізомальт або подібні изомальтовые прикраси, скрапленого сиропу потрібно досягти цієї температури. Якщо це не так, то структура ізомальт не зміниться достатньо, щоб прикраси правильно застигли.
    • Ви повинні зняти каструлю з вогню, коли термометр показує 167 °C. Температура буде продовжувати рости після цього, навіть якщо ви намагаєтеся швидко зупинити процес плавлення.
  • 6 Занурте дно каструлі воду з льодом. Після того, як ізомальт досягне потрібної температури, швидко перекладіть в каструлю підготовлене блюдо з крижаною водою. Поставте дно каструлі воду на 5-10 секунд або близько того, щоб зупинити підвищення температури.
    • Не допускайте попадання крижаної води всередину каструлі.
    • Вийміть каструлю з води, як тільки зупиниться шипіння.
  • 7 Тримайте ізомальт в теплій духовці. Ізомальт краще ллється при 149 °C, так що ви повинні тримати його в теплі в духовці, поки не будете готові використовувати, щоб запобігти сироп від надмірного охолодження.
    • Духовка повинна бути встановлена на 135 °C.
    • Зберігання изомальтового сиропу в духовці протягом 15 хвилин, зазвичай, допомагає досягти його ідеальної температури наливання. Протягом цього часу, бульбашки підуть з сиропу.
    • Ви можете тримати ізомальт в духовці до трьох годин. Якщо зберігати його більше, суміш може почати жовтіти.
  • Метод 2 з 3: Приготування изомальтового сиропу з гранул або паличок

  • 1 Покладіть гранули в блюдо безпечне для мікрохвильових печей. Переконайтеся, що вони рівномірно розподілені в цілях заохочення рівномірного розплавлення.
    • При використанні изомальтовых паличок замість гранул, поломайте палички на половинки або третини перед розміщенням їх у страву.
    • Изомальтовые гранули і палички бувають прозорими і попередньо забарвленими. Якщо ви хочете зробити кольорове творіння, використовуйте попередньо забарвлені гранули.
    • Оскільки розплавлений ізомальт може бути дуже гарячим, використання страви з ручкою зробить простіше і безпечніше обробку розтопленого сиропу. Ви також можете використовувати силіконові форми для випічки або миски, оскільки силікон досить термостійкий. Однак, якщо ви використовуєте посуд без ручки, розгляньте питання про розміщення страви на тарілку безпечну для мікрохвильових печей, щоб обмежити кількість контактів з цією стравою.
  • 2 Готуйте в мікрохвильовій печі на високій потужності з інтервалами 15-20 секунд. Вам потрібно буде розмішувати гранули ізомальт після кожного інтервалу, щоб переконатися, що вони нагріваються рівномірно, ретельним чином. Продовжуйте готувати їх в мікрохвильовій печі таким чином, поки вся партія не розплавиться.
    • Зверніть увагу, бульбашки повітря утворюються природно, коли ізомальт тане.
    • Використовуйте прихватки для захисту рук при роботі з блюдом з гарячим изомальтом.
    • Розмішайте розтанув ізомальт металевим шампуром або подібним інструментом. Уникайте дерев'яного посуду.
    • Щоб розплавити п'ять гранул піде одна хвилина. Однак, цей час може змінюватись в залежності від потужності мікрохвильової печі і розміру гранул.
  • 3 Добре перемішайте. Перемішайте розтоплений ізомальт в останній раз, щоб видалити якомога більше бульбашок повітря.
    • Ви повинні переконатися, що в розплавленому изомальте немає бульбашок, перш ніж намагатися його використовувати. Якщо є бульбашки в сиропі, то будуть бульбашки в готовому виробі.
  • 4 Розігрійте по мірі необхідності. Якщо ізомальт твердне до того, як ви використали його, ви можете просто розігріти його в мікрохвильовій печі, поставивши блюдо і розігріти з інтервалами 15-20 секунд.
    • Ви повинні дати розплавленого изомальту постояти 5-10 хвилин до початку його охолодження.
    • Якщо додаткові бульбашки починають формуватися, розмішайте ізомальт, щоб допомогти звільнити їх.
  • Метод 3 з 3: Формування изомальтового скла

  • 1 Змастіть форми розбризкувачем. Бризніть рівний шар розбризкувачем в кожну форму, щоб кожна була ретельно, рівномірно покрита.
    • Використовувати суху паперову серветку, щоб прибрати зайвий розбризкувач з верхньої частини форми.
    • Переконайтеся, що форми, які ви використовуєте, позначені для використання ізомальт або цукрового льодяника. Високі температури, з якими ви будете працювати, расплавят не досить міцні форми.
  • 2 Перелийте сироп в кондитерський мішок, при бажанні. Додайте лише близько 1/2 склянки (125 мл) розтопленого ізомальт в кондитерський мішок.
    • Додавання більшої кількості може призвести мішок до ослаблення або розплавлення. Додавання великої кількості також може викликати опіки.
    • Використання кондитерського мішка може зробити роботу з розтопленим изомальтом простіше для вас, але багато знаходять цей крок непотрібним.
    • Не зрізайте кінчик кондитерського мішка перед додаванням ізомальт. Залиште кінчик недоторканим поки.
    • Переконайтеся, що ви досі продовжуєте носити прихватки, звертаючись з кондитерскии мішком. Теплота розтопленого ізомальт ще може обпалити вас через мішок.
  • 3 Налийте або вичавіть сироп у форми. Налийте досить розплавленого ізомальт в кожну форму, щоб заповнити їх.
    • Коли ви будете готові наповнити форми, зріжте кінчик кондитерського мішка. Ізомальт виллється швидко, так що вам потрібно бути обережним.
    • Незалежно від того, скільки ви наллє розтопленого ізомальт, ви повинні дозволити йому литися тонкою цівкою. Це дозволить звести до мінімуму кількість бульбашок, що утворюються.
    • Злегка постукайте по дну форми про стільницю, стіл або іншу тверду поверхню, щоб звільнити бульбашки з сиропу після заповнення форми.
  • 4 Нехай сироп застигне. В залежності від розміру вашої форми, ізомальт повинен затвердіти в тверде прикраса протягом 5-15 хвилин.
    • Після того як ізомальт охолоне, він повинен, природно, відірватися від стінок форми. Ви повинні просто нахилити форму на бік і дивитися, як падають шматки.
  • 5 Використовуйте, як бажаєте. Изомальтовые прикраси можна зберегти в герметичних ємностях або використовувати відразу.
    • Якщо ви плануєте прикріпити прикраси до чогось схожого на торт, нанесіть трохи кукурудзяного сиропу або розтопленого ізомальт на задню частину прикраси, зубочисткою, а потім приліпіть прикраса на торт. Воно має залишатися на місці, без всякого праці.
  • Поради

    • Ви також можете використовувати ізомальт, як простий замінник цукру. Використовуйте його в співвідношенні один до одного для цукру при використанні цукру в якості підсолоджувача, цукерки або в випічку. Однак, ізомальт трохи менш солодкий, ніж цукор, так що майте це на увазі, коли вирішили використати його.
    • Зберігайте ізомальт від вологи. Не приготовлений ізомальт слід зберігати в герметичній ємності або пакеті. Приготований ізомальт повинен зберігатися в герметичній ємності, але ви повинні додати пакети силікагелю в ємність для подальшого захисту ізомальт від вологи.
    • Ніколи не зберігайте ізомальт в холодильнику або в морозильній камері. Вологість дуже висока і може знищити і сироп, і готові шматки.

    Що вам знадобиться

    Приготування изомальтового сиропу з кристалів

    • Велика миска або деко
    • Вода з льодом
    • Середня каструля
    • Шампур з нержавіючої сталі або ложка для змішування
    • Кондитерський термометр
    • Духовка
    • Прихватки

    Приготування изомальтового сиропу з гранул або паличок

    • Безпечне блюдо для СВЧ-печі
    • Шампур з нержавіючої сталі
    • Прихватки
    • Мікрохвильова піч

    Формування изомальтового скла

    • Розприскувач
    • Форми для ізомальт
    • Прихватки
    • Мішок кондитерський (за бажанням)


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?