Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як закрити аккаунт в Twitter

Кроки

  • Delete a Twitter Account Step 1 preview.jpg 1 Зайдіть в Twitter. Просто введіть ваші логін і пароль і увійдіть.
  • Delete a Twitter Account Step 2 preview.jpg 2 Клікніть на Налаштування." Ви можете знайти їх в випадаючому меню праворуч від рядка пошуку в верхній частині вашої сторінки.

    • Перед видаленням змініть вашу електронну адресу і/або ім'я користувача. Це дає вам можливість створити новий профіль, як тільки ви видаліть старий, якщо ви захочете. Вам потрібно це зробити тільки, якщо ви хочете створити новий профіль з тим же адресу електронної пошти та ім'я користувача.

  • Delete a Twitter Account Step 3 preview.jpg 3 Натисніть Деактивувати мій профіль."' Він знаходиться в нижній частині сторінки.
  • Delete a Twitter Account Step 4 preview.jpg 4 Підтвердіть, що це те, що ви хочете зробити. Тепер ви видалили ваш профіль на Twitter. Що б там не було, Twitter збереже інформацію вашого профілю ще на 30 днів, якщо ви передумаєте і захочете знову відкрити ваш профіль, вам всього лише треба буде зайти. Якщо ні, профіль пропаде назавжди.[1]
    • Запам'ятайте, вам не треба видаляти весь ваш профіль, щоб просто змінити ім'я користувача чи адресу електронної пошти. Ви можете зробити це у Налаштуваннях профілю.
    • Хоча ваш профіль і буде видалений через пару хвилин, ви зможете бачити деякі публікації на twitter.com ще пару днів.
  • Поради

    • Якщо ви захочете відновити ваш профіль, у вас є 30 днів для цього після видалення. Ви можете відновити його лише зайшовши до нього.
    • Ви можете це зробити на смартфоні, використовуючи інтернет, замість того , щоб шукати в налаштуваннях.
    • Вам не потрібно видаляти ваш профіль, щоб змінити ваше ім'я користувача. Просто змініть його в Налаштуваннях, якщо хочете.

    Попередження

    • Неможливо використати ім'я користувача, електронну пошту в іншому профілі. Якщо хочете знову приєднатися до Twitter, поміняйте інформацію на вашому нинішньому профілю Twitter перед його деактивацією.
    • Посилання до вашого профілю будуть видалені пізніше, або кешованих, як в Google. Twitter не контролює це, ви повинні будете зв'язатися безпосередньо з цими сайтами, щоб ті видалили ваше посилання.

    Що вам знадобиться

    • Акаунт Twitter
    • Доступ до інтернету

    Джерела і посилання

  • ^ https://support.twitter.com/articles/15358-deactivating-your-account


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?