Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як закріпити збиті вершки

Інгредієнти

  • Густі вершки
  • 2 ч. л. сухого нежирного молока
  • 1 ч. л. желатину
  • Зефір
  • 2 ст. л. цукрової пудри
  • 2 ст. л. розчинної ванільного пудингу.

Кроки

Метод 1 з 6: Сухе молоко

  • Stabilize Whipped Cream Step 1 preview.jpg 1 Перш ніж збити вершки, додайте в них нежирне сухе молоко. На кожну склянку вершків, додайте 2 ч. л. сухого молока.
  • Stabilize Whipped Cream Step 2 preview.jpg 2 Збийте вершки до стійких піків. Такий метод зазвичай використовується для соусів.
  • Метод 2 з 6: Желатин

  • Stabilize Whipped Cream Step 3 preview.jpg 1 Змішайте 2 столові ложки холодної води з 1 чайною ложкою желатину. Залиште суміш на 5 хвилин, щоб вода вбралася в желатин.
  • Stabilize Whipped Cream Step 4 preview.jpg 2 Поставте суміш на водяну баню. Помішуйте до тих пір, поки желатин повністю не розчиниться. Можна поставити в мікрохвильову піч на 5-10 секунд, потім остудити.
  • Stabilize Whipped Cream Step 5 preview.jpg 3 Суміш повинна охолонути до кімнатної температури, але не стати зовсім холодною, щоб залишатися в рідкому вигляді.
  • Stabilize Whipped Cream Step 6 preview.jpg 4 Вилийте в миску 2 склянки вершків, збийте їх до загустіння. Додайте остиглий желатин, безперервно помішуючи вершки.
  • Stabilize Whipped Cream Step 7 preview.jpg 5 Збийте суміш до утворення м'яких піків.
  • Метод 3 з 6: Густі вершки

  • Stabilize Whipped Cream Step 8 preview.jpg 1 Збийте 1 склянку густих вершків до утворення м'яких піків.
  • Stabilize Whipped Cream Step 9 preview.jpg 2 Розтопіть зефір, помістивши його в мікрохвильову піч на 5 секунд.
  • Stabilize Whipped Cream Step 10 preview.jpg 3 Додайте розтоплений зефір до збитим вершкам і продовжуйте збивати до утворення стійкої піни. Такий спосіб підійде солодких страв, так як зефір додасть солодкість вершків.
  • Метод 4 з 6: Цукор

  • Stabilize Whipped Cream Step 11 preview.jpg 1 В 1 склянку густих вершків, додайте 2 ст.л. цукрової пудри.
  • Stabilize Whipped Cream Step 12 preview.jpg 2 Збийте вершки до м'яких піків. Цукор закріпить вершки, додасть їм солодкий смак, що ідеально підійде для десертів.
  • Метод 5 з 6: Ванільний пудинг

  • Stabilize Whipped Cream Step 13 preview.jpg 1 В густі вершки додайте 2 столові ложки розчинної сухої, ванільного пудингу.
  • Stabilize Whipped Cream Step 14 preview.jpg 2 Збийте вершки до м'яких піків. Такі вершки можна використовувати в якості крему для тортів. Крім того, що така суміш закріпить вершки, а пудинг додасть страві особливого смаку.
  • Метод 6 з 6: Сир Маскарпоне

  • 1 В густі вершки додайте 1/2 склянки сиру Маскарпоне і збийте.

  • Поради

    • Для кращих результатів, збиваючи вершки, використовуйте холодну миску і холодний міксер. Просто покладіть їх у холодильник на 15 хвилин до того, як почнете збивати вершки.
    • Найбільше підійде охолоджена, сталева миска.

    Попередження

    • Якщо не будете подавати страву з вершками відразу, зберігайте його в холодильнику. Вершки навіть після закріплення можуть зіпсуватися, якщо залишити їх на столі в жарку погоду.

    Що вам знадобиться

    • Міксер
    • Миска


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?