Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як додати аромат в кіноа

Кроки

Як готувати кіноа

Кіноа легко приготувати, а процес дуже швидкий, що робить її хорошим вибором для зайнятих людей. Кіноа можна приготувати заздалегідь, а потім зберігати в холодильнику або заморозити, обернувши для цього у два шари поліетиленової плівки. Перед використанням зачекайте, поки кіноа відтане.

  • 1 Ретельно промийте кіноа. Насіння покриті шаром сапоніну, який надає їм гіркий смак. Покриття відлякує комах, але безпечно для людини. Більшу частину сапоніну можна змити холодною водою.
    • Для промивання кіноа використовуйте сито. Переконайтеся, що отвори сита маленькі, щоб кіноа не провалювалася крізь них.
    • Промийте зерна холодною водопровідною водою і акуратно потріть пальцями, щоб очистити сапонін. Промивайте протягом 1-2 хвилин (час залежить від кількості кіноа, яке ви збираєтеся приготувати). Чим більше ви плануєте приготувати, тим більше часу потрібно промивати!
  • 2 Для приготування кіноа використовуйте рисоварку.
    • Додайте в рисоварку 2 склянки води і 1 склянку кіноа, закрийте кришкою і почніть готувати. Це займе від 10 до 15 хвилин.
    • Коли кіноа звариться, почекайте, щоб вона охолола. Потім збийте її виделкою, як рис або кускус.


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?