Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як отримати олію з апельсинової шкірки

Кроки

  • Extract Oil from Orange Peels Step 1.jpg 1 Почистіть 6-8 апельсинів і покладіть шкірку (наріжте на шматки розміром 2.5 см. або на квадратики розміром 1 див) у верхню частину пароварки. Залийте чистим рослинним маслом, таким як соняшникова, оливкова або мигдальне.
  • Extract Oil from Orange Peels Step 2.jpg 2 Використовуючи м'якоть, вичавіть сік і вилийте його в нижню частину пароварки. Потім покладіть на верхню частини пароварки, на якій вже лежить суміш кірок і масла. Сік не повинен торкатися нижній частині верху пароварки, перевірте це, перш ніж закрити кришкою.
  • Extract Oil from Orange Peels Step 3.jpg 3 Поставте пароварку на плиту зверху на злегка тепле місце. Тримайте її при низькій температурі протягом 1-2 годин. Переконайтеся, що кришка пароварки добре закрита, якщо ви не хочете втратити всю свою дорогоцінну роботу.
  • Extract Oil from Orange Peels Step 4.jpg 4 Коли це зроблено, масло до верхньої частини пароварки буде мати той же колір, що і шкірка.
  • Extract Oil from Orange Peels Step 5.jpg 5 Розмішайте суміш, потім вимкніть плиту і залиште пароварку на годину, щоб охолонути. В очікуванні, ви можете підготувати сито/марлю і ємність.
  • Extract Oil from Orange Peels Step 6.jpg 6 Приблизно через годину вилийте охолоджене масло в решето/марлю/сито. З марлі можна вичавити додатковий екстракт, використовуючи силу стиснення.
  • Extract Oil from Orange Peels Step 7.jpg 7 Ось і все! Ви можете використовувати масло, щоб натерти ваше тіло під час прийняття душу, для надання аромату стравам або чаю або навіть в якості лосьйону для тіла, тому що воно чудово пахне.
  • Поради

    • Просто пам'ятайте, що ви повинні поставити на дуже слабкий вогонь.
    • Перевіряйте масло щогодини, можливо, вам потрібно буде додати трохи води.
    • Не думайте, що це займає надто багато часу, і не вмикайте високу температуру, тому що ви просто зруйнуєте свою роботу. Крім того, буде потрібно якийсь час, так чи інакше.
    • Масло пахне навіть ще краще, якщо ви використовуєте рожеву воду, от як її зробити:
      • Зірвіть пелюстки і помийте їх, використовуйте тільки ароматні пелюстки.
      • Просто варіть, поки не побачите, що вода стає червонуватою. Або ви можете купити трохи рожевого ефірного масла.
    • Одягайте рукавички або захисні окуляри, щоб вони захистили вас від спеки.

    Попередження

    • При кип'ятінні не вийде апельсинового масла; замість цього ви отримаєте щось липке.

    Що вам знадобиться

    • 6-8 цілих апельсинів
    • Олія на чистій рослинній основі, таке як соняшникова, оливкова або мигдальне
    • Пароварка
    • Сито/решето/марля
    • Ніж
    • Плита


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?