Як отримати канадську візу

Кроки

  • Get a Canadian Visa Step 1.jpg 1 З'ясуйте, чи вам потрібна віза для в'їзду в Канаду.
    • Для цього відвідайте сайт з офіційною інформацією про громадянство та імміграції в Канаду.
    • Перегляньте список країн і знайдіть в ньому свою.
  • Get a Canadian Visa Step 2.jpg 2 Перевірте список країн, громадянам яких віза не потрібна. Від візового режиму звільнені, як правило, громадяни Великобританії, США та інших країн, зазначених у списку.
    • Отримаєте бланк заяви на тимчасову візу резидента. Ви можете зробити це двома способами.
    • Можна завантажити бланки заяв на офіційному веб–сайті.
    • Також, можна взяти бланки заяв в канадському візовому центрі вашої країни.
  • Get a Canadian Visa Step 3.jpg 3 Візьміть бланки заяв на кожного члена сім'ї, який виїжджає до Канади разом з вами.
  • Get a Canadian Visa Step 4.jpg 4 Зв'яжіться з канадським візовим центром вашої країни.
    • Поцікавтеся у співробітника візового центру про стягуються мита за отримання візи. Крім цього, уточніть, як саме потрібно проводити оплату мита.
  • Get a Canadian Visa Step 5.jpg 5 Заповніть пакет заяв.
    • Уважно прочитайте інструкції по заповненню анкети, щоб впевнитись у тому, що ви задовольняєте усім вимогам та маєте всі необхідні документи.
    • Зберіть необхідні для подачі заяви документи. У вас повинні бути дійсні виїзні документи, такі як паспорт. Крім цього, до заяви потрібно додати по дві маленьких фотографій (як на паспорт) на кожного члена сім'ї, який виїжджає до Канади.
    • Здійсніть грошовий переказ або випишіть чек на оплату мита. Зазвичай, Канада вимагає виплати мита в канадських доларах.
    • Підпишіть заяву.
    • Надішліть вашу заяву в канадський візовий центр тієї країни, де ви проживаєте.
  • Get a Canadian Visa Step 6.jpg 6 Виконайте додаткові вимоги, після того, як подасте заяву.
    • Канадський уряд може попросити вас пройти співбесіду з представником візового центру. Крім цього, може знадобитися пройти медичну комісію, що продовжить процес отримання візи на 3 місяці.
  • Попередження

    • В залежності від ваших обставин, вам можуть знадобитися додаткові документи. Наприклад, надати опис передбачуваного маршруту прямування або докази вашої трудоустроенности або посвідчення особи. Якщо мета візиту – відвідати родичів або друзів, вам може знадобитися від них лист-запрошення.
    • Розгляд вашої анкети-заяви на візу може бути відкладено, з огляду на брак інформації або документів.
    • Батько або опікун підписує заяву за особу, яка не досягла 18 - річного віку.
    • Якщо вашу заяву відхилено, ви отримаєте лист з роз'ясненнями причин відмови. В цьому випадку вам повернуть документи, які ви подавали.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?