Як проколоти вуха, вгамувати паніку

Кроки

Метод 1 з 2: знайте, що вам слід очікувати

  • 1 Подумайте, чому ви хочете проколоти вуха. Ви робите це, щоб влитися в шкільну компанію? Ви хочете мати можливість носити цю чудову пару сережок, яку нещодавно ви отримали в подарунок на день народження? Вам просто дуже подобається, як виглядають сережки у вухах? Обдумування мотивів допоможе вам побачити проколювання в перспективі, і нагадає вам про всі переваги проколотих вух, що переважить біль фактичного проколювання.
  • 2 Розгляньте альтернативи проколоті вуха. Якщо ви в рівній мірі хочете уникнути фізичного болю проколювання і носити сережки, можете носити кліпси або використовувати перетворювачі для звичайних сережок для проколотих вух.
    • Якщо ви нервуєте з приводу майбутнього проколювання вух, серйозніше розгляньте ці варіанти. Спробуйте носити кліпси на сережки протягом декількох днів, може бути вам сподобається. Ви навіть можете вирішити повністю відмовитися від проколювання вух, ніж вбережете себе від стресу і болю.
  • 3 Проведіть своє дослідження. Перевірте стан здоров'я, і безпека ризиків проколювання вух. Переконайтеся, що у вас відсутня алергія на різні типи металів, з яких можуть бути зроблені ваші сережки, так як наявність алергії може сильно обмежити ваш вибір сережок, які ви зможете носити безпечно для здоров'я. Дізнайтеся про те, як піклуватися про своїх вухах після їх проколювання, в тому числі, як довго потрібно носити сережки та як дбати про чистоту своїх вух. Переконайтеся, що дізнавшись про всі ризики, пов'язані з проколюванням вух, ви, тим не менш, не передумаєте робити пірсинг. Також ви повинні точно знати, що зможете піклуватися про вухах після проколювання.
    • Знання ризиків є першим кроком на шляху до їх подолання. Подумайте про способи пом'якшення будь-яких ризиків, про які ви знаєте, і придумайте план, щоб зберегти ваші вуха в чистоті і безпеки.
  • Get an Ear Piercing Without Freaking Out Step 5.jpg 4 Виберіть безпечне і перевірене місце для проколювання вух. Запишіться на прийом в салоні, затвердженому Асоціацією професійних пирсеров. Вивчіть відгуки і рейтинги, ціни та години прийому, перш ніж записатися на прийом.
    • Якщо ви хвилюєтеся про свою безпеку, не ходіть в салони, такі як салон «claire's», в яких для проколювання використовується пістолет. Єдиним способом стерилізації прокалывающего обладнання є використання автоклава, який руйнує пластиковий пістолет у разі взаємодії. Виберіть місце, в якому співробітники належним чином дезінфікують своє обладнання, і не забудьте використовувати тільки високоякісні прикраси.
  • Get an Ear Piercing Without Freaking Out Step 3.jpg 5 Вивчіть юридичні аспекти пірсингу. Вас попросять підписати документ про відмову. Якщо ви турбуєтеся про юридичну сторону і про те, якими будуть ваші права в разі, якщо щось піде не так, приділіть час і прочитайте документ. Запитайте їх про все, що виглядає заплутаною, і не соромтеся задавати будь-які питання, що цікавлять вас. Переконайтеся, що ви повністю розумієте документ про відмову і що все в порядку з його умовами, перш ніж підписати документ.
  • Get an Ear Piercing Without Freaking Out Step 6.jpg 6 Вирішіть, де ви хочете пірсинг. Коли ви будете проколювати вуха, пирсер відзначить точку на кожному вусі. Будьте абсолютно впевнені, що точки проставлені в потрібних місцях. Витратьте час, щоб подивитися на свої вуха в дзеркало. Розгляньте їх з різних точок, і заручитися думкою вашого пирсера і вашого друга. Подумайте про те, як вуха будуть виглядати з всунутими в них сережками. Перш ніж зробити пірсинг, ви повинні переконатися, що місця розміщення точок є абсолютно комфортними для вас.
  • Get an Ear Piercing Without Freaking Out Step 4.jpg 7 Вивчіть процес проколювання. Вас проводять в кабінку і попросять сісти в крісло, після чого пирсер візьметься за прокалывающее обладнання. Якщо будь-який з інструментів виглядає страшним або страшним, запитайте пирсера про нього. Переконайтеся, що ви розумієте роботу і призначення кожного інструмента. Ви також можете попросити про їх очищення і стерилізації. Нехай вам стане комфортно перебувати поруч з інструментами, перш ніж приступити до процедури.
  • Get an Ear Piercing Without Freaking Out Step 9.jpg 8 Підготуйтеся до життя після пірсингу. Майте на увазі, що ваші вуха можуть активно вболівати деякий час безпосередньо після проколювання, але пам'ятайте, що це припиниться найближчим часом. Попросіть свого пирсера дати вам письмову інформацію по догляду за вашими вухами. Переконайтеся, що ви відчуваєте себе комфортно з проколотими вухами і дізнайтеся, як правильно піклуватися про них.
  • Метод 2 з 2: як зробити так, щоб не боятися

  • Get an Ear Piercing Without Freaking Out Step 2.jpg 1 Поговоріть зі своїм майстром з пірсингу. При відвідуванні салону пірсингу, дайте майстру знати, що ви трохи нервуєте. Нехай майстер в процесі пояснює вам, що він/вона робить і навіщо, і відповідає на будь-які питання або переживання, які у вас можуть виникнути. У салоні вам можуть запропонувати комфортне крісло або стакан води. Швидше за все, більшість людей, які проколювали вуха, трохи нервували, так що ваш майстер буде точно знати, як змусити вас почувати себе краще.
  • Get an Ear Piercing Without Freaking Out Step 1.jpg 2 Приготуйтеся до пірсингу. Майте на увазі, що процес, найвірогідніше, буде трохи хворобливим, і будьте готові до цього. Приведи друга/подругу для моральної підтримки, і захопіть знеболюючі «на потім», якщо думаєте, що вони вам знадобляться. Подумайте, як вам краще впоратися зі стресом і болем. Чи подобається вам стискати м'ячик для зняття напруги? Може бути, невимушена розмова з другом/подругою або гра Angry Birds допоможуть вам відволіктися? Плануйте заздалегідь і принести все, що ви думаєте, може допомогти вам упоратися з потенційно стресовою ситуацією.
  • Get an Ear Piercing Without Freaking Out Step 7.jpg 3 Тримайте руку свого друга/подруги. Коли ви нервуєте, присутність поруч друга/подруги, щоб втішити вас, безцінне. Стисніть руку свого друга/подруги, коли потрібно, і поговоріть зі своїм другом/подругою, щоб відволіктися від процесу проколювання.
  • 4 Зосередьтесь на чомусь ще, щоб відволіктися від пірсингу. Читайте книгу або журнал. Брешіть зі своєю подругою/другом або розмовляйте зі своїм пирсером. Поговоріть про плани на вихідні, про те, що відбувається в школі, про те класному фільмі, який ви нещодавно бачили - говоріть про що завгодно, крім самого пірсингу. Думки про інших речах допоможуть вам заспокоїтися в достатній мірі, щоб пройти через процес пірсингу.
  • 5 Дихайте глибоко. Зосередьтеся на своєму диханні, щоб заспокоїтися і змусити себе розслабитися. Глибоке дихання уповільнює частоту серцевих скорочень і знижує артеріальний тиск, імітуючи стан розслабленості.[1] Дихальні вправи або прості глибокі вдихи і видихи, допоможуть вам заспокоїти своє тіло, що в свою чергу знизить випробовуваний вами стрес від проколювання.
  • Get an Ear Piercing Without Freaking Out Step 8.jpg 6 Зберігайте позитивний настрій. Зосередьтеся на кращій стороні від проколювання вух ? подумайте про те, як ви будете виглядати з новими сережками! Коли справа дійде до фактичного проколювання, не думайте про біль і стресі. Замість цього скажіть собі, що ви можете зробити це, ви впораєтеся з цим. Приклавши достатні зусилля, ви виявите, що все це стає правдою.
    • Друзі чудово підходять для цього. Попросіть свого друга або подругу допомогти вам зберігати позитивний настрій і періодично нагадувати вам, як буде здорово, коли ваші вуха будуть проколотими.
  • 7 Жартуєте про пірсинг. Ваш друг або подруга можуть допомогти вам підійти до пірсингу з почуттям гумору. Сміх ? один з ключових способів знизити стрес і заспокоїтися. Так що неважливо чи ви будете сміятися над пірсингом або над незв'язаної історією вашого друга або подруги, розказаної вам, сміх допоможе вам розслабитися. Жарти про пірсинг змусять його здаватися менш складним, що допоможе вам підійти до нього більш спокійно і легко.
  • 8 Прискорте процес проколювання. Запитайте пирсера, чи може він/вона проколоти обидва ваших вуха одночасно, щоб можна було швидше покінчити з цією справою. Не забувайте, що весь цей кошмар дуже скоро закінчиться, і так боляче більше не буде.
  • Get an Ear Piercing Without Freaking Out Step 10.jpg 9 Відсвяткуйте своє проколювання. Подякуйте пирсера і дайте своєму другові/подрузі високу «п'ять». Оплатіть процедуру, переконавшись, що залишили чайові пирсеру, подякуйте його/її знову, і йдіть. Вітаємо, ви зробили це! Насолоджуйтесь своїми тільки що проколотими вухами.
  • Поради

    • Знайте, що все буде добре. Вам може бути боляче, але не дуже сильно і не дуже довго, але біль буде того коштувати.
    • Проведіть своє дослідження, перш ніж проколювати вуха.
    • Приведіть друга/подругу в якості підтримки (переважно того, хто вже має пірсинг).
    • Якщо в кінці ви вирішите, що не хочете робити проколювання, це нормально.

    Попередження

    • При проколюванні завжди існує ризик зараження, так що проведіть своє дослідження і прийміть заходи, щоб уберегти себе.
    • Якщо ви схильні до отримання інфекції або мали інфекційне зараження в минулому, проконсультуйтеся зі своїм лікарем щодо того, збільшить проколювання вух ризик зараження іншою інфекцією.

    Джерела і посилання

  • ^ http://www.webmd.com/balance/stress-management/stress-management-breathing-exercises-for-relaxation


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?