Як знайти підходящого партнера або чоловіка

Кроки

Метод 1 з 4: Приведіть в порядок своє мислення

  • Find the Right Partner or Spouse Step 1.jpg 1 Любите себе. Серйозно, полюбити себе, перш ніж знайти людину, з якою ви захочете провести залишок свого життя, це найпростіший спосіб переконатися, що ви зв'яжете себе з цією людиною по правильним причин. Ви не повинні бути на 100% задоволені собою, але якщо вас не влаштовує те, хто ви є, ви ризикуєте зійтися з людиною тільки тому, що він або вона змушує вас почувати себе краще по відношенню до себе.
    • У певному сенсі, так, людина, з якою ви одружитеся повинен "доповнювати вас", змушуючи вас відчувати себе цілісною особистістю, але ви вже повинні любити себе і відчувати щасливим, тому що людина, з яким ви хочете бути, змушує вас почувати себе ще краще!
    • Ви повинні бути задоволені собою, тим, що ви робите, і як виглядаєте. Це не тільки дозволить вам своєю впевненістю легше залучати до себе людей, але це також змусить вас шукати настільки ж чудової людини, який зробить ваше життя тільки краще, а не людину, яка зможе заповнити всі прогалини у вашій незадовільною життя.
  • Find the Right Partner or Spouse Step 2 Version 2.jpg 2 Будьте (розумно) щасливі в самоті. Подивимося правді в очі – бути самотнім, коли всі друзі щасливо зустрічаються або одружені з ким-то, це не дуже приємно. Ви можете хотіти любові більше, ніж чого-небудь у світі, і для вас природно відчувати себе одиноким чи сумним, тому що ви не можете знайти її. Але частиною любові до себе є любов до провождению часу на самоті і знаходження способів залишатися зацікавленим і захопленим життям без другої половинки. Це змусить вас відчувати себе ще краще, коли з'явитися цей особливий людина!
    • Якщо ви нещасні з самим собою, то на вас буде дуже легко вплинути першому ж людині, яка з'явиться і займе вас чимось. Не плутайте дружні відносини з любов'ю.
  • Solve Relationship Problems Step 5.jpg 3 Отримаєте досвід. Якщо ви зустріли свою першу любов у шістнадцять років, то ви рідкісною і везучою породи. Проте більшість людей не вступає в шлюб зі своїм першим або другим або навіть четвертим хлопцем або дівчиною. Відносини з великою кількістю людей дає вам зрозуміти нескінченні способи розвитку відносин і дозволяє вам побачити, що існує багато форм і динамік, якими можуть володіти відносини.
    • Хоча ви не повинні кидати людину, яку любите, просто щоб пограти, але якщо ви вважаєте, що просто "досить щасливі" з цією людиною, але ніколи не зустрічалися з ким-небудь ще, то краще розглянути інші варіанти, а не осідати.
    • Відносини з великою кількістю людей допоможе вам навчитися йти на компроміс і зробить вас ще більш впевненим, що те, що ви відчуваєте до майбутньому чоловікові дійсно особливо.
    • Отримання сексуального досвіду теж ніколи нікому не шкодить. Якщо у вас було кілька партнерів, перш ніж ви зустріли свою другу половинку, ви будете ще більше впевнені, що хімія між вами справді особлива.
    • Якщо в кінцевому підсумку ви пов'язуєте себе з першим же людиною, з яким ви були, не будучи по-справжньому щасливим, то ви можете провести залишок свого життя, цікавлячись, що ж все-таки є ще.
  • Find the Right Partner or Spouse Step 4 Version 2.jpg 4 Не вирішуйте. Не рішення пов'язане з любов'ю до себе, з любов'ю до самотності та отримання деякого досвіду. Занадто часто люди осідають, тому що вони знайшли того, з ким їм не так самотньо, з ким вони відчувають себе коханими, навіть якщо це не правильний вибір. Ще одна причина, по якій люди вирішуються, це тому що вони були з цією людиною п'ять років, і вони розуміють, що могли б вже і" одружуватися, бо це роблять усі інші, або тому, що вони були разом так довго, що це єдиний логічний крок.
    • Ви повинні вступати в шлюб тільки тому, що ви цього хочете, чи не тому, що цього хоче інша людина, не тому, що цього хоче ваша родина, і не тому, що ви занадто боїтеся розірвати відносини.
  • Метод 2 з 4: Знайте, чого хочете

  • Find the Right Partner or Spouse Step 5 Version 2.jpg 1 Подумайте про якості, які ви хотіли б бачити в дружині. Хоча ви ніколи не можете знати точно, хто підійде вам, поки ви не зустрінетеся поглядом з цією людиною, і весь світ замре, ви безумовно знаєте якості, які більше всього шукаєте в майбутньому дружині. Ці якості можуть бути настільки важливі для вас, що ви не зможете навіть розглянути кандидатуру цієї людини, якщо він не володіє деякими з них. Ось деякі речі, про які варто подумати при виборі майбутнього чоловіка:
    • Релігія. Якщо ви єврей і обов'язково повинні вступити в шлюб з людиною вашої ж релігії, або з тим, хто готовий прийняти її, то ви повинні відразу ж про це знати.
    • Сімейні цінності. Ви дуже хочете мати п'ятьох дітей або ви відмовляєтеся мати дітей за будь-яких обставин? Хоча люди змінюють свою думку частіше, ніж ви думаєте, над цим варто замислитися, так як ви шукаєте того, хто розділяє ваші погляди (хоча, природно, ви не повинні говорити про це з людиною при першій же зустрічі).
    • Особистість. Хоча ви не можете передбачити чиюсь особистість заздалегідь, може бути декілька речей, які є для вас необхідністю. Ви володієте убивчим почуттям гумору, і вам потрібна людина, яка обов'язково розділить вашу любов до сміху? Ви по натурі трохи нервовий чоловік, і вам потрібен хтось більш невимушений, щоб заспокоювати вас? Майте це на увазі при пошуку ідеального для вас людини.
    • Ставлення до стосунків. Ви шукаєте того, хто захоче провести з вами кожну вільну секунду, або ви хочете бути з тим, хто дійсно розуміє значення слів "особистий час"? Це більш важливо, ніж ви думаєте.
    • Соціальне ставлення. Ви хочете того, хто веселий і має масу друзів навколо, або людини, яка більш стриманий і має всього кілька близьких та відданих друзів? Якщо ви компанійська людина, а ваша друга половинка любить посидіти вдома, то ви можете відкрити її суспільству – чи це може стати проблемою.
    • Загальні інтереси. Хоча кохана людина, напевно, не повинен розділяти всі ваші інтереси, або, можливо, навіть не більшість з них, у вас все ж повинно бути декілька інтересів, які ви поділяєте, щоб ви могли підтримувати ваші відносини. Якщо ви письменник, а ваш улюблений людина відкидає читання, або якщо ви фітнес-інструктор, а він ніколи не бачив тренажерного залу, то запас тем для розмови може виснажитися. Але, може бути, і немає! Це мінливе.
  • Find the Right Partner or Spouse Step 6 Version 2.jpg 2 Подумайте про якості, яких не хочете. Якості, яких ви не хочете в майбутньому дружині, можуть бути настільки ж важливими і вирішальними, як ті, які ви шукаєте. Коли ви почнете шукати свою другу половинку, ви можете подумати про речі, які будуть абсолютним каменем спотикання, які зроблять ваші відносини неможливими, незалежно від всього іншого. Ось що можна розглянути:
    • Відсутність потягу. Фізичний потяг може зростати, але його не переоцінюють. Хоча вам, можливо, не буде хотітися зірвати з чоловіка сорочку всі п'ятдесят років (або хоча б кілька років) у кінцевому підсумку, але у вас має бути підстава тяжіння, яке буде підтримувати ваші відносини. Навіть якщо людина відповідає вашим очікуванням у всіх інших аспектах, на жаль, ви просто не зможете змусити себе бачити людину привабливим.
    • Відсутність угоди в чому-те, що дійсно важливо для вас. Якщо у вас різні погляди на головні життєві цінності, то можуть виникнути проблеми. Але як знати, може, ви будете отримувати задоволення, суперечачи один одному. Але якщо є щось визначальне для вас, що ваш майбутній чоловік абсолютно не розуміє, то можуть виникнути проблеми.
    • Географічна несумісність. Ви, можливо, знайшли любов свого життя, але він живе на Гаваях. Якщо ви в буквальному сенсі далекі один від одного, і ні один з вас не переїде ні за яких обставин, то нічого не вийде.
  • Find the Right Partner or Spouse Step 7 Version 2.jpg 3 Будьте готові йти на компроміс (в деяких питаннях). Хоча складання списку всього, чого ви хочете і чого ви не хочете, допоможе вам отримати краще уявлення про те, що дійсно зробить вас щасливим, правда в тому, що ви ніколи не знайдете людини, який задовольнить всі ваші потреби – і це нормально. Правильним для вас буде той чоловік, який зробить вас найщасливішим, і ця людина може задовольнити навіть деякі ваші потреби, про яких ви і не знали.
    • Не відкидайте людини тільки тому, що він не відповідає всім вашим потребам. Це нереально, і якщо ви будете надто прискіпливі, то далеко не підете.
    • Не залишайтеся з людиною, якщо ви усвідомлюєте, що він не відповідає потребам, які дійсно важливі для вас. Хоча ви і повинні бути гнучкими, не залишайтеся з людиною, якщо ви знаєте, що, зрештою, він не дасть вам того, чого ви хочете.
    • Знайдіть баланс між пошуком людини, який зробить вас справді щасливим, не жертвуючи тим, що для вас дійсно важливо.
  • Метод 3 з 4: Шукайте в правильних місцях

  • Find the Right Partner or Spouse Step 8 Version 2.jpg 1 Запитайте друзів. Багато пари знайомляться через спільних друзів. Хоча це може здатися малоймовірним, але в кінцевому підсумку ви можете одружитися на двоюрідній сестрі або колишньої сусідки вашого друга. Можете бути відкриті до знайомств через друзів, які знають вашу особу, а також особу людини, з якою хочуть вас познайомити. Або ж ви можете просто піти на зустріч з вашими друзями, які можуть мати на увазі певного вільного людини на цій зустрічі, яка ідеально б вам підійшла.
    • Не соромтеся – ваші друзі знають, що робить вас щасливим і можуть допомогти вам знайти того ідеального людини, не будучи в цьому надто очевидним.
  • Find the Right Partner or Spouse Step 9 Version 2.jpg 2 Спілкуйтеся з тим, хто розділяє ваші інтереси. Спільні інтереси можуть змусити відносини стрімко розвиватися, тому зверніть увагу на особливих людей, які поділяють ваші інтереси, нехай ви зустрінетеся поглядами з симпатичним хлопцем на ваших заняттях йогою, або помітите, як хтось милий читає вашу улюблену книгу в кав'ярні, або поладите з тією дівчиною на загальних парах соціології. Загальні інтереси можуть бути точкою старту для захоплюючих відносин.
    • Загальні інтереси також дозволять вам легко почати на першому побаченні. Якщо ви обоє захоплені чимось, ви можете робити це разом і подивитися, до чого це призведе.
  • Tell a Guy You Love Him Step 1.jpg 3 Спілкуйтеся на роботі, не порушуючи жодних правил. Це відомий факт, що на роботі люди частіше зустрічають один одного, чим вони можуть визнати. В цьому є сенс: у цей день ви можете провести більше часу зі своїми колегами, ніж з ким-небудь ще, і якщо вам подобається те, що ви робите, то у вас з цією людиною можуть бути спільні інтереси.
    • Хоча ви не повинні активно переслідувати своїх колег, тому що це може бути порушенням кодексу вашої компанії, якщо ви дійсно відчуваєте потяг до кого-то на роботі, будьте відкриті до того, що ця людина може в кінцевому підсумку стати для вас справді особливим – тільки якщо ви дотримуєтеся політики компанії.
  • Find the Right Partner or Spouse Step 11 Version 2.jpg 4 Спілкуйтеся в Інтернеті. Інтернет-знайомства стали одним з найпростіших способів знайти свого майбутнього чоловіка. Сайти знайомств в Інтернеті можуть допомогти вам звузити вибір на основі спільних інтересів та інших важливих якостей, і люди, які реєструються на сайтах знайомств, як правило, більш серйозні в питанні створення сім'ї. Близько 20% нинішніх відносин почалися в Інтернеті, тому не соромтеся слідувати тенденції.
    • Навіть якщо ви гидуєте цим варіантом, просто дайте йому шанс. Ви завжди зможете видалити свою сторінку, якщо нічого не вийде.
  • Find the Right Partner or Spouse Step 12.jpg 5 Будьте відкриті, куди б ви не пішли. Це правда: ви дійсно можете зустріти свого майбутнього чоловіка в шумному прокуреному барі. Хоча це менш імовірно, але ідеальний чоловік може підійти до вас абсолютно в будь-який час, так що не закривайте шори в непотрібний час. Хоча ви не повинні шукати свого майбутнього чоловіка на переговорах компанії або на похоронах, ви повинні бути відкриті до того, що любов може вразити практично будь-який час. Якщо ви чутливі, то більше людей будуть сприйнятливі до бажання дізнатися вас краще.
  • Метод 4 з 4: Переконайтеся, що все правильно

  • Find the Right Partner or Spouse Step 13.jpg 1 Переконайтеся, що ви сумісні. Сумісність неймовірно важлива. Цей особливий людина може пройти всі тести на майбутнього чоловіка з честю, але коли ви разом, ви можете виявити, що просто не вистачає... чогось. Можливо, ви просто не розумієте один одного, можливо, у вас все завжди закінчується суперечкою, можливо, ви просто не можете розмовляти так, щоб через кілька хвилин у вас не закінчилися теми. Якщо ви несумісні, то ви несумісні, і ви не зможете нічого зробити, щоб змінити ситуацію.
    • Сексуальний потяг відрізняється від сумісності – воно в'яне. Сумісність означає, що ваші характери дійсно підходять один одному, і що вам на розум частіше приходять однакові думки, ніж різні.
  • Find the Right Partner or Spouse Step 14.jpg 2 Дайте час. Хоча ви, можливо, давно хотіли одружитися до двадцяти років, вам не варто бігти під вінець після двотижневих відносин з людиною, якого ви вважаєте потрібним. Навіть якщо у вас просто є "те саме почуття", все ж дуже ризиковано вступати в шлюб з людиною, якого ви знаєте всього кілька місяців або навіть рік. Дайте відносинам достатньо часу, щоб переконатися, що ваші почуття засновані не тільки на потяг, що ви зможете пережити разом і злети, і падіння, і що ви дійсно бачите щасливе життя з цією людиною.
    • Ви можете вважати, що абсолютно впевнені після всього кількох місяців, але цього не вистачить часу, щоб перевірити відносини.
  • Maintain Romance Step 1 Version 2.jpg 3 Переконайтеся, що це взаємно. Ви можете бути абсолютно без розуму від своєї другої половинки, але у вас повинно бути відчуття, що він відчуває те ж саме. Або ж ви повинні переконатися, що він не сходить з вас з розуму, коли ви просто відчуваєте себе "досить щасливою". Вам обом не обов'язково бути без розуму один від одного і повністю занурюватися у відносини, щоб рухатися далі.
  • Find the Right Partner or Spouse Step 16.jpg 4 Переконайтеся, що ви можете бути самим собою. Хоча шлюб, природно, змінить двох людей, коли вони стануть тісніше пов'язані один з одним, переконайтеся, що людина, з яким ви хочете бути, дозволяє вам бути самим собою, замість того щоб намагатися бути ідеальною людиною. Якщо ваші друзі або родина скажуть вам, що ви ведете себе неприродно поруч з цією людиною, то це поганий знак. Але ви будете точно знати, що ви не можете бути собою поруч з цією людиною, тому що ви будете відчувати, що стримуєте себе.
  • Find the Right Partner or Spouse Step 17.jpg 5 Розділяйте однакові довгострокові цілі. Вам може подобатися бути з цією людиною протягом року або двох, але ви повинні переконатися, що у вас однакове бачення майбутнього – будь то обґрунтування у милому будинку із двома дітьми або подорож по світу і кочевание разом. Хоча життя непередбачувана, і ніхто з вас не зможе робити саме те, що хоче, ваші уявлення про майбутнє не повинні дуже сильно відрізнятися один від одного, інакше ви зіткнетеся з безліччю неприємностей.
  • Find the Right Partner or Spouse Step 18 Version 2.jpg 6 Уявіть цю людину в своєму майбутньому. Якщо ви дійсно знайшли свого чоловіка, то ви повинні бути в змозі уявити, як ви будете з цією людиною все життя. Це, напевно, буде дуже довгий час, тому переконайтеся, що ви по-справжньому хочете постаріти з цією людиною, мати з нею дітей (якщо ви цього хочете), підтримувати кар'єри один одного або інші заняття і справді стати партнерами по життю. "Я згоден" означає "Я згоден і дійсно хочу бути з тобою завжди", а не "Я згоден і дійсно хочу бути з тобою деякий час".
    • Якщо ви дійсно не можете уявити всю решту життя без цієї людини, то ми вас вітаємо – ви знайшли підходящого партнера або чоловіка. А тепер вирушайте в неймовірну подорож!
  • Поради

    • Переконайтеся, що ви сумісні у всіх областях – будьте готові говорити про все – від великого до малого. Але вам не варто стрибати в ліжко з кожним, з ким ви зустрічаєтеся, щоб перевірити, чи сумісні ви.
    • Майте на увазі, що ця людина теж шукає "ідеал", і якщо ви будете шукати досить довго, то знайдете один одного.
    • Гарненько подумайте про своє майбутнє дружині. Відкривайтеся новим людям. Завжди оточуйте себе колом друзів і будьте в суспільстві. Саме час допоможе вам отримати потрібну людину.
    • Пройдіться по своєму списку і запитайте себе, що такий чоловік буде бачити в вас. Це не заклик бичувати себе, а швидше виправити і переосмислити будь-які явні невідповідності.
      • Припустимо, наприклад, що ви хотіли б вступити в шлюб з грошима. Багатий чоловік з найменшої часткою здорового глузду не зв'яжеться з тим, хто надмірно одержимий багатством. Тому, приведіть свої фінанси в порядок, щоб ви не були в розпачі, щоб могли показати, що знаєте, як поводитися з грошима, і ви не будете розчаровані (принаймні, у фінансовому плані) шлюбним контрактом.
      • Аналогічно, якщо ви хочете когось спортивного, ви повинні привести себе у форму, оскільки спортсмени воліють, щоб їх партнери були в хорошій фізичній формі. Якщо ви хочете когось релігійного, станьте прихожанином, якщо ви хочете когось освіченого, самі отримаєте ступінь, і так далі.
      • Мабуть, ці узгодження можуть зайняти деякий час. Ви можете визначити пріоритетність якостей, які ви шукаєте.

    Попередження

    • Ніколи не ігноруйте свою інтуїцію, якщо ви відчуваєте, що у ваших стосунках щось не так, відразу ж завершуйте їх. Робіть це вже на початковому етапі, щоб не розвивати неправильні відносини.
    • За три десятиріччя в психології шлюбу, той партнер у шлюбі, який був причиною всіх проблем (емоційних, необдуманих, контролювання), завжди володів цими трьома якостями. Він: 1) не міг здати іспит на права (вони хвилюються під час іспиту і не можуть здати його), 2) не закінчив університет і 3) не міг утриматися на професійній роботі. Іноді я знаходив, що проблемний партнер володіє лише двома якостями з трьох. Ці три речі є червоними прапорцями, так що будьте обережні, якщо ви зустрічаєтеся з володарем цих трьох якостей.
    • Остерігайтеся тих, хто проявляє знаки образи – словесного або фізичної.

    Додаткові статті



    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?