Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як прискорити процес запікання

Кроки

  • Make a Roast Cook Faster Step 1.jpg 1 Подумайте про запіканні м'яса в конвекційної печі. У такій печі вентилятор постійно обдає м'ясо гарячим повітрям, а не весь простір духовки, тому час приготування страви скорочується приблизно на 25%, порівняно зі звичайною духовкою. Якщо час важливий фактор для вас, тоді серйозно задумайтеся над придбанням конвекційної печі.
  • Make a Roast Cook Faster Step 2.jpg 2 Використовувати скороварку для швидкого запікання м'яса. Скороварки обдають пором м'ясо, і під сильним тиском і температурою м'ясо готується швидше. Таким чином, час приготування скорочується на 1/3 порівняно з традиційними способами приготування. Початкове вкладення в гарну скороварку не буде надто великим, до того ж ви зможете заощадити до 70% енергії в порівнянні з використанням печі.
  • Make a Roast Cook Faster Step 3.jpg 3 Підсушіть м'ясо на розігрітій сковороді перед тим, як поставити його в духовку. Ви можете використовувати сковороду, яка у вас є і не купувати нові пристосування і інструменти. Підсушуючи м'ясо по 5 хвилин на кожній стороні, ви приготуєте м'ясо набагато швидше і отримаєте хрустку скоринку, яка сподобається багатьом.
  • Make a Roast Cook Faster Step 4.jpg 4 Запікайте м'ясо в темній жаровні. Коли ви кладете м'ясо в темно-сіру або чорну жаровню, м'ясо приготується і підсмажиться трохи швидше. Жаровня з темного металу зменшить час приготування м'яса в духовці на 30-60 хвилин.
  • Make a Roast Cook Faster Step 5.jpg 5 Поріжте овочі для гарніру на маленькі шматочки і викладіть біля м'яса. Великі шматки овочів вимагають більше часу для приготування, що відповідно збільшить весь час приготування страви. Використовуйте кухонний ніж для того, щоб нарізати овочі на невеликі шматочки.
  • Make a Roast Cook Faster Step 6.jpg 6 Вийміть по можливості всі кістки з запеченої птиці, такий як індичка або курка. Використовуйте гострий ніж для вирізання кісток з м'яса і так ви зможете зменшити час приготування. Хоч виймання кісток може додати хвилин 20 до часу підготовки, ви можете зробити це заздалегідь і зберегти ваш дорогоцінний час запікання, зменшивши розмір птиці.
  • Поради

    • По можливості, не жертвуйте часом, який необхідно м'яса постояти після запікання, лише для того, щоб прискорити час приготування страви. Одним із секретів ніжного м'яса є час, який ви даєте м'яса постояти поза печі. Це приблизно 5-15 хвилин. Цей процес допомагає м'яса знову ввібрати сік, зробити його ніжним і надати аромат. Якщо ви розріжете м'ясо перед цим, ви втратите цінний аромат і текстуру.

    Попередження

    • Уникайте спокуси збільшити температуру в печі. Це дійсно скоротить час приготування, але з іншого боку засушит м'ясо і зробить краю засмаженими, а середину сирої.
    • Ніколи не подавайте не пропечене м'ясо з метою скоротити час запікання. Погано пропечене м'ясо може призвести до серйозних захворювань. Почитайте рецепти приготування необхідного вам м'яса і подавайте його тільки тоді, коли температура всередині відповідає рекомендаціям рецепта.

    Що вам знадобиться

    • М'ясо
    • Конвекційна піч
    • Скороварка
    • Сковорода
    • Конфорка
    • Чорна або темно-сіра жаровня
    • Овочі (необов'язково)
    • Кухонний ніж


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?