Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як зберігати в'ялене м'ясо

Кроки

  • Store Jerky Step 1.jpg 1 Обмежте взаємодію з повітрям. Збережіть якість вашого в'яленого м'яса, помістивши його в герметичний контейнер. Для упаковки можна використовувати вакуумну оболонку, герметичні пакети та поліетиленову плівку. Такі способи також вважаються ефективними засобами для обмеження взаємодії продуктів з повітрям. Для більш зручного використання, рекомендується зберігати в'ялене м'ясо в контейнері або в банку з кришкою.
    • Наклейте на контейнер етикетку із зазначенням дати початку строку зберігання, щоб знати ступінь свіжості м'яса і як довго вона зберігається.Store Jerky Step 1Bullet1.jpg
    • Різні види в'яленого м'яса слід зберігати окремо. Покладіть різні типи м'яса в різні контейнери, щоб зберегти окремі аромати і забезпечити високу якість продукту.Store Jerky Step 1Bullet2.jpg
  • Store Jerky Step 2.jpg 2 Позбавтеся від будь-яких джерел вологи. Вода, в тому числі конденсат в контейнері, може викликати появу цвілі на м'ясі. Жир також вважається джерелом вологи, що впливає на якість і терміни зберігання вашого в'яленого м'яса.
    • Висушіть порцію м'яса паперовим рушником. Якщо ви помітили ознаки вологи або жиру на в'яленому м'ясі, вогкість або блиск на поверхні, легенько витріть його поверхню паперовим рушником.
    • Захистіть м'ясо від зайвої вологи, виклавши шматочки між шарами паперових серветок в контейнері. Серветки вбере всю вологу з м'яса або контейнера. Замініть серветки, коли помітите, що вони стали вологими.
  • Store Jerky Step 3.jpg 3 Контролюйте температуру навколо м'яса. Після приготування, дайте вяленому м'яса повністю охолонути, перш ніж складіть його в контейнер. Ігноруючи цю обережність або зберігаючи м'ясо в надто теплому середовищі, ви помітите конденсат, який стане причиною виникнення плісняви.
  • Store Jerky Step 4.jpg 4 Пам'ятайте про терміни зберігання в'яленого м'яса. Час буде позначатися на його якості. При правильному зберіганні в'ялене м'ясо може безпечно зберігатися протягом різних періодів часу в залежності від того, де ви збираєтеся його тримати.
    • Залиште свою порцію м'яса в прохолодному, сухому місці. При правильному виборі герметичного контейнера, ви можете зберігати в'ялене м'ясо на коморі або в іншому прохолодному місці, не довше, ніж 1 місяць.Store Jerky Step 4Bullet1.jpg
    • Покладіть його в холодильник. В'ялене м'ясо можна зберігати в холодильнику протягом 6 місяців.Store Jerky Step 4Bullet2.jpg
    • Зберігайте в'ялене м'ясо домашнього приготування в морозилці. Термін зберігання в морозильній камері - до 1 року.Store Jerky Step 4Bullet3.jpg



  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?