Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як зберігати і розігрівати піцу

Кроки

Метод 1 із 5: Зберігання піци

  • Store and Reheat Pizza Step 1.jpg 1 Необхідно підготувати піцу до зберігання. Якщо ви просто помістіть піцу в холодильник, то в результаті ви отримаєте в'язку сиру масу. Сік помідорів, овочів і м'яса вбереться в скоринку. Чим тонше скоринка, тим м'якше вона стане. Витягніть піцу з коробки і підготуйте її до зберігання.
    • Викладіть паперові серветки на дно тарілки або герметичного контейнера.
    • Помістіть піцу на ці серветки, накривши її іншими паперовими серветками.
    • Після цього оберніть піцу у пластикову обгортку, а, якщо ви використовуєте контейнер, закрийте її кришкою.
  • Store and Reheat Pizza Step 2.jpg 2 Якщо ви плануєте з'їсти піцу найближчим часом, то зберігайте її в холодильнику. Зберігання в холодильнику охолодить її досить, щоб вона не зіпсувалася і, в теж час, не змінить її текстури, як при заморожуванні.
  • Store and Reheat Pizza Step 3.jpg 3 Якщо вам треба зберегти піцу більш ніж на два дні, то тоді потрібно її помістити в морозильну камеру. Чим довше залишається піца в холодильнику, тим м'якший і вологіший вона стає. Тому, якщо ви хочете залишити її до наступного тижня, то помістіть піцу в морозильну камеру. В даному випадку краще зберігати її у герметичному контейнері, а не на тарілці з серветками. У такому вигляді ви можете її заморозити на кілька місяців.
  • Store and Reheat Pizza Step 4.jpg 4 Підготовка до розігріву. Не варто поміщати піцу з холодильника відразу в духовку. Щоб отримати якісну текстуру, вам необхідно вийняти її з контейнера і дати їй дійти до кімнатної температури.
  • Метод 2 із 5: Розігрівання піца в духовці

  • Store and Reheat Pizza Step 5.jpg 1 Розігрійте духовку до 200 градусів за Цельсієм. Духовка повинна бути повністю розігріта перед тим, як ви помістіть туди піцу. Кінцевий результат вас приємно здивує – особливо, якщо ви розігріваєте цілу піцу. Якщо ви поспішите і покладіть її в не зовсім підготовлену духовку, то піца стане м'якою, без скоринки. Якщо ви все зробите правильно, то в кінцевому підсумку ви отримаєте чудову піцу, так схожу на свіжу.
  • Store and Reheat Pizza Step 6.jpg 2 Помістіть піцу на папір для випікання і поставте її в духовку. Якщо у вас є камінь для випічки, то вам дуже пощастило, так як він спеціально створений для рівномірного розподілу спека. Папір для випічки також надасть вам гарну службу.
    • Якщо якісь інгредієнти піци виглядають не так апетитно, як раніше, то приберіть їх перед приміщенням піци в духовку.Store and Reheat Pizza Step 6Bullet1.jpg
    • Якщо є можливість, то додайте свіжонарізані помідори, базилік, гриби або інші свіжі овочі. Трохи збризніть піцу оливковою олією і додайте свіжий сир.Store and Reheat Pizza Step 6Bullet2.jpg
  • Store and Reheat Pizza Step 7.jpg 3 Готуйте піцу 15 хвилин, не забуваючи поглядати, як йде процес готування. Якщо піца готова, то сир буде пузиритися, і місцями стане хрустким, з коричневою скоринкою. Можете витягувати піцу з духовки і насолодитися її смаком.
  • Метод 3 із 5: Розігрівання піци в гриль-тостері

  • Store and Reheat Pizza Step 8.jpg 1 Розігрійте гриль-тостер до 200 градусів за Цельсієм. Переконайтеся, що духовка повністю розігрілася. Поміщайте піцу тільки в розігріту духовку, інакше зіпсується її текстура. Даний спосіб дозволить вам отримати піцу з хрусткою скоринкою і з сирними бульбашками зверху.
  • Store and Reheat Pizza Step 9.jpg 2 Покладіть шматочки піци в духовку. Більшість таких духовок дуже маленькі, тому краще класти один або два шматочка піци за один раз. Якщо у вас їх більше, тоді вам необхідно рівномірно їх розмістити.
  • Store and Reheat Pizza Step 10.jpg 3 Готуйте піцу 10 хвилин. Слідкуйте за готовністю сиру через скло духовки. Якщо сир почав розтікатися і пузиритися, то піца готова .
  • Метод 4 із 5: Розігрівання піци в сковороді

  • Store and Reheat Pizza Step 11.jpg 1 Спочатку розігрійте пательню до середньої температури. Даний метод особливо підходить для тих випадків, коли розм'якла тонка скоринка піци. Якщо у вас немає сковороди з довгою ручкою, то звичайна сковорода теж чудово підійде.
  • Store and Reheat Pizza Step 12.jpg 2 Покладіть шматочки піци в сковорідку і накрийте кришкою. Сир під кришкою розтопиться, верх піци прогріється, а скориночка стане хрусткою .
  • Store and Reheat Pizza Step 13.jpg 3 Розігрівайте піцу, поки сир не почне пузиритися. Після п'яти хвилин перевірити її готовність. Якщо сир розплавився і скоринка здається хрусткою, можете вийняти піцу з сковороди.
    • Якщо сир розплавився, але скоринка ще м'яка, то зніміть кришку на кілька хвилин і дайте піці пару хвилин ще постояти на вогні. br>Store and Reheat Pizza Step 13Bullet1.jpg
  • Метод 5 із 5: Розігрівання піци в мікрохвильовій печі

  • 1 Знайте, що розігрів піци в мікрохвильовій печі - не найкраща ідея. Тому краще все-таки вибрати один з методів, описаних вище.
    • Піца стане м'якою і вологою, що зіпсує її смак.
  • 2 Увімкніть мікрохвильову піч ненадовго. Єдине, що може ще врятувати піцу при такому способі – це розігріти її зовсім трохи.


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?