Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як зберігати зелень

Кроки

Метод 1 з 2: Свіжа зелень

  • Store Herbs Step 1 Version 2.jpg 1 Підріжте стебла зелені і помістіть її в склянку з водою.
  • Store Herbs Step 2 Version 2.jpg 2 Закрийте склянку зверху харчовою плівкою, щоб зелень не підсихали.
  • Store Herbs Step 3 Version 2.jpg 3 Зберігайте в холодильнику, відриваючи листки, коли знадобиться.
  • Метод 2 з 2: Висушена зелень

  • Store Herbs Step 4 Version 2.jpg 1 Зберігайте в непрозорому контейнері (в металевому або зроблене з темного скла (якщо ви будете зберігати зелень на світлі, то вона швидко втратить свій колір і аромат).
  • Store Herbs Step 5 Version 2.jpg 2 Зберігайте при кімнатній температурі вдалині від джерел тепла (наприклад, кк тостер, духовка, плита, посудомийна машина або верх холодильника). Тепло теж може викликати зміну кольору і аромату зелені).

  • Поради

    • По мірі необхідності міняйте воду в склянці і подрезайте стеблинки.
    • Лавровий лист і розмарин можна висушити, прочитайте статтю Як зберігати трави, щоб дізнатися більше.
    • За допомогою цього методу ви можете зберігати базилік більше тижня, петрушку, розмарин і орегано - протягом декількох тижнів.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?