1 Покрийте тільки відрізану бік помідора. Не слід покривати весь помідор. Для покриття використовуйте кухонні фольгу або харчову плівку.
2 Помістіть помідор відрізаною стороною вниз на плоске блюдо.
3 І залиште його в стороні на кухонному столі. Можливо, ви захочете покласти помідор в холодильник, але це призведе до руйнування смакових ферментів, і помідор знайде пухку структуру.
4 Постарайтеся з'їсти помідор протягом 24 годин. Якщо у вашій кухні занадто жарко, краще з'їсти помідор під час наступного прийому їжі. Вам також слід покрити помідор, щоб захистити його від мух або інших комах.
Поради
Завжди ріжте помідор чистим ножем, щоб ніякі бактерії не потрапили на нього.