Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як зберігати оливкову олію

Кроки

  • Store Olive Oil Step 1.jpg 1 Виберіть місце для свого оливкової олії подалі від тепла, повітря і світла.
    • Дані чинники негативно впливають на оливкову олію, оскільки можуть викликати дуже сильне окислювання, у результаті чого масло гіркне.
  • Store Olive Oil Step 2.jpg 2 Зберігайте масло в прохолодному, темному місці.
    • Краща температура для зберігання оливкової олії – 14 градусів за Цельсієм.
    • Підійде кімнатна температура в 21 градус Цельсія, особливо при використанні тонованого або непрозорого контейнера.
    • Тримайте оливкову олію в темному шафі далеко від джерел тепла, наприклад, плита.
  • Store Olive Oil Step 3.jpg 3 Залийте оливкову олію в непрозору пляшку або пляшку з темного скла, або контейнер з нержавіючої сталі.
    • Затемнене скло відсіває світло, дозволяючи маслу довше зберігатися.
    • Не поміщайте оливкову олію в пластикові контейнери, т. к. ПВХ (полівінілхлорид) з пластику може просочитися в масло.
    • Уникайте хімічно активних металів, таких як мідь чи залізо, зважаючи потенційних хімічних реакцій, які деколи перетворюють масло в небезпечну рідину.
    • Нержавіюча сталь – безпечний, нереактивный метал. Його можна застосовувати для зберігання оливкової олії.
  • Store Olive Oil Step 4.jpg 4 Тримайте оливкову олію в контейнері з кришкою, що щільно закривається.
    • Пляшки з корковими пробками добре допомагають до тих пір, поки пробка щільно стримує повітря.
    • Будьте обережні при використанні металевих кришок, схильних до утворення іржі.
  • Store Olive Oil Step 5.jpg 5 Зберігайте деякі види оливкової олії в холодильнику.
    • Оливкову олію «virgin» і низької якості масла можна зберігати в холодильнику.
    • Масло іноді каламутніє і згущується, однак проясниться і стане рідині при приміщенні в кімнатну температуру.
    • Залиште невелику кількість масла при кімнатній температурі для регулярного вживання.
    • Одним з кращих способів зберігання оливкових олій також є наполягання в них зелені з метою запобігання утворення бактерій.
    • Не рекомендується зберігати маслинові масла «extra-virgin» в холодильнику, тому що це може вплинути на їхній смак. Даний факт, тим не менш, не загрожує смаковими якостями інших видів оливкової олії.
  • Store Olive Oil Step 6.jpg 6 Складируйте оливкові масла в підвалі або винному погребі.
    • Це ідеальне місце для зберігання оливкової олії.
    • Беріть невелику кількість олії для щоденного застосування.
  • Store Olive Oil Step 7.jpg 7 Вживайте маслинові масла «extra-virgin» протягом року, а олії низької якості – протягом декількох місяців.
    • Оливкова олія не стає краще з часом, а його властивості, швидше, починають погіршуватися з часом.
    • Маслинові масла «extra-virgin» мають низьку кислотність і не так швидко псуються.
  • Поради

    • Купуйте оливкові масла в більш темних скляних контейнерах. Перевіряйте на етикетці дати выжима або фасування.

    Попередження

    • Згірклість в оливковій олії не вважається проблемою для приготування здорової їжі, але краще його не вживати.
    • Багато оливкові масла продаються в прозорих скляних пляшках і піддаються дії яскравих променів в продуктовому магазині, підводячи їх до вже починається процесу псування.
    • Масла іноді стають згірклими, перш ніж ви зможете покуштувати або понюхати.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?