Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як зберігати свіжі гриби

Кроки

Метод 1 з 4: Заморожування грибів приготованих

  • Washingmushies.jpg 1 Гарненько промийте гриби в холодній воді.
  • Cuttingmushiesinquarters.jpg 2 Зріжте кінці стебел при необхідності. Якщо гриби більше 2.5 см, наріжте їх або розріжте на четвертинки.
  • 3 Вирішите, чи ви будете готувати гриби на пару або будете смажити їх. Гриби можна приготувати на пару або посмажити на олії. Визначальними факторами будуть смакові уподобання або час зберігання. Якщо ви хочете зберігати гриби довго, то приготовані на пару гриби зберігаються на 3 місяці довше, ніж приготовлені на олії.
  • Готуємо гриби на пару
  • Lemonsformushies.jpg 1 Помістіть гриби в розчин, щоб запобігти втраті кольору. Гриби, які ви збираєтеся приготувати на пару, збережуть кращий колір, якщо їх спершу помістити в розчин проти потемніння. Для цього занурте підготовлені гриби на 5 хвилин у розчин, що містить 1 чайну ложку лимонного соку або 1,5 чайної ложки лимонної кислоти, розмішаною в 500 мл води.
  • Steamingmushies.jpg 2 Час приготування на пару наступне:
    • Цілі гриби – 5 хвилин
    • Маленькі гриби або четвертинки – 3.5 хвилини
    • Нарізані – 3 хвилини.
  • Packagingmushies.jpg 3 Швидко охолодіть, коли зніміть з пари. Осушіть і помістіть в пакет. Залиште 1.2 см вільного простору.
  • Sealingmushiesblue.jpg 4 Запечатайте і заморозьте. Приготовані на пару заморожені гриби можна зберігати до року.
  • Смажимо гриби
  • YUM 2528.jpg 1 Розігрійте сковороду. Розігрійте невелику кількість грибів в маргарині або маслі на відкритій сковороді майже до готовності. Остудіть на повітрі або поставте сковороду в холодну воду. Упакуйте в контейнери, залиште приблизно 1.2 см вільного простору. Запечатайте і заморозьте. Обсмажені на маслі гриби зберігаються до 9 місяців у морозильній камері.
  • Метод 2 з 4: Бланшируем і заморожуємо

  • Buttonmushieswash.jpg 1 Промийте гриби.
  • Buttonmushieschop.jpg 2 При необхідності гриби наріжте на скибочки або четвертинки.
  • Blanchingbuttonmushies.jpg 3 Обсушіть гриби, потім помістіть в каструлю з киплячою водою на 1-2 хвилини після того, як вода закипить.
  • Buttonmushiescolander.jpg 4 Зніміть бланшовані гриби, перекинувши їх на сито або друшляк.
  • Buttonmushiesbowl.jpg 5 Занурте гриби в холодну воду, щоб зупинити процес готування. Злийте воду.
  • Buttonmushiesincontainer.jpg 6 Помістіть їх у пластиковий контейнер для заморозки. Залиште трохи вільного простору.
  • Buttonmushiessealed.jpg 7 Запечатайте і заморозьте.
  • Метод 3 з 4: Заморожуємо сирі зморшки або сморчкові

    Деякі гриби можуть перетворитися в сире місиво, якщо їх зберігати наступним способом. Тим не менш, це підходить для деяких видів грибів, у яких певна товста і груба текстура, наприклад, для зморшків.

  • Rinse morels 2669.jpg 1 Промийте свіжі зморшки під проточною водою. В залежності від уподобань, сморчки можна нарізати або зберігати цілими.
  • 2 Додайте чайну ложку рослинної олії на гриби і гарненько перемішайте.
  • 3 Помістіть промиті цілі або нарізані гриби в пластиковий пакет для заморозки. Помістіть в морозильну камеру і зберігайте скільки необхідно, до трьох місяців.
  • Asparagus and Morels 2605.jpg 4 Розморожування. При необхідності, видаліть з морозилки і приготуйте. Не потрібно розморожування. Просто додайте вміст в каструлю, поки вся зайва вода не випарується, створюючи грибне блюдо.
  • Метод 4 з 4: Дюксель

    Mushroom Crostini 478.jpg

    Дюксель – це добре нарізана суміш з грибів, з додаванням цибулі, трав і масла. Цей метод забезпечує акуратне «маленьке зберігання», хоча на дуже короткий термін – приблизно один тиждень в холодильнику і до 1 місяця в морозилці.

  • 1 Промийте і висушіть гриби.
  • 2 Гарненько наріжте гриби.
  • 3 Готуйте нарізані гриби і цибулю на сковороді до м'якості. Додайте свіжі трави за вашим вибором (трави також наріжте). Традиційною добавкою є петрушка.
  • 4 Додайте трохи вина або хересу для додаткового аромату.
  • 5 Заморозьте в контейнері. Напишіть на контейнері дату, щоб ви знали до якого терміну можна використовувати суміш.
  • 6 Використовуйте в якості добавки до курячим грудкам або до грибного супу з вершками.
  • Попередження

    • Перед приготуванням, зберіганням або вживанням завжди переконуйтеся, що готуєте їстівні гриби. Якщо ви сумніваєтеся, то не вживайте їх.

    Що вам знадобиться

    • Пароварка або сковорода
    • Обробна дошка і ніж
    • Миска
    • Друшляк або сито
    • Контейнери для заморожування
    • Пластикові пакети для заморозки

    Додаткові статті



    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?