Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як четвертувати качку

Кроки

  • Quarter a Duck Step 1.jpg 1 Видаліть всі нутрощі з качки.
    • Органи і шию качки можна викинути або зберегти для майбутніх страв.
  • Quarter a Duck Step 2.jpg 2 Сполосніть качку холодною водою.
    • Пам'ятайте, що необхідно також вимити порожнину качки.
  • Quarter a Duck Step 3.jpg 3 Витріть качку зсередини за допомогою серветок
    • Качка буде не такою слизькою, і таким чином ви підготуєте її для зберігання після оброблення.
  • Quarter a Duck Step 4.jpg 4 Помістіть витерту качку грудкою вниз на чисту дошку.
  • Quarter a Duck Step 5.jpg 5 Обріжте крила качки, викрутивши їх зв'язок.
    • Використовуйте чисті кухонні щипці для обрізання шкіри і повного видалення крил.
    • Відкладіть крила для зберігання
  • Quarter a Duck Step 6.jpg 6 Знайдіть пальцем спинний хребет качки.
  • Quarter a Duck Step 7.jpg 7 Проріжте кухонним ножем уздовж спинного хребта від хвоста до шиї.
    • Ви можете також качку розрізати навпіл уздовж тіла, а потім повернути її і зробити надріз від хвоста до середини, якщо так вам легше.
  • Quarter a Duck Step 8.jpg 8 Повторіть надріз з іншого боку спинного хребта качки, а потім видаліть хребет.
  • Quarter a Duck Step 9.jpg 9 Переверніть качку, щоб грудка була повернена догори.
    • Розтисніть ніжки по обидві сторони тіла.
  • Quarter a Duck Step 10.jpg 10 З допомогою гострого ножа проріжте уздовж з'єднання стегна з тілом.
    • Видаліть ніжки і відкладіть їх для зберігання.
  • Quarter a Duck Step 11.jpg 11 Знайдіть кістку між грудками, звану грудною кісткою.
  • Quarter a Duck Step 12.jpg 12 Зробіть невеликий надріз від шиї уздовж грудної кістки по вигину грудки.
  • Quarter a Duck Step 13.jpg 13 Пальцями акуратно від'єднайте грудку від тіла
  • Quarter a Duck Step 14.jpg 14 Використовуйте кінчик ножа, щоб відрізати дрібні частини грудки і акуратно від'єднати м'ясо від ребер.
    • Відріжте шматочки розміром 2.5 см і акуратно вийміть м'ясо від ребер з допомогою пальців. Це допоможе не розірвати м'ясо.
    • При розрізуванні уздовж довжини грудки, вона повинна легко від'єднуватися.
    • У вас повинно вийти дві качині грудки, а також ніжки і крила.
  • Попередження

    • Як і з будь-яким сирим м'ясом, з м'ясом качки необхідно поводитися акуратно, щоб уникнути зараження. Вимийте всі речі і обробну дошку антибактеріальним милом після оброблення і ретельно вимийте руки перед тим, як братися за інші продукти.

    Що вам знадобиться

    • Серветки
    • Обробна дошка
    • Кухонний ніж
    • Великий ніж
    • Контейнер для зберігання або папір для заморозки


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?