Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як збагатити ваш сніданок антиоксидантами

Кроки

Метод 1 з 6: Їжте ягоди

Дослідження показують, що прийом їжі є найкращим способом для отримання щоденної, природної і корисної порції антиоксидантів. Ягоди — це відмінне джерело антиоксидантів. Яблука, груші, сливи, ананаси, вишня і ківі також містять антиоксиданти; ягоди являють собою, мабуть, найбільш простий елемент сніданку, який можна включити майже в кожне ранкове блюдо. Отримання різних антиоксидантів на фруктовій основі дуже важливо, так що активуйте багато активних джерел антиоксидантів у свій ранковий режим харчування.

  • 1 Приготуйте коктейль з фруктів.
    • Висипте чашку полуниці та малини (свіжої або замороженої) в блендер і змішайте з чашкою нежирного йогурту і чайною ложкою ванілі.
    • Точно також можна спробувати змішати чашку чорниці зі склянкою апельсинового соку і бананом.
  • 2 Прикрашайте зверху ягодами.
    • Посипайте малиною або чорницею страви з пластівців або вівсяні каші.
    • Перемішуйте ягоди в простому або ванільному йогурті для посилення смаку.
    • Змішуйте ягоди у збитому тест для випічки, або мніть для приготування саморобної вафельному начинки.
  • 3 Купуйте заморожені ягоди, коли вони поза сезону. Більшість бакалійних крамниць пропонують заморожені ягоди без додавання цукру, вони ідеально підходять для додавання в каші, мюслі, домашні джеми або для гарячого прикраси десерту. Також добре змішувати їх з йогуртом.
  • Метод 2 з 6: Приготуйте омлет

    Омлет є одним з найпростіших способів включення овочів в ранковий раціон. Яйця є джерелом корисних жирів і білків, а різноманітність варіантів овочевих омлетів практично нескінченно.

  • 1 Додайте шпинат в кожен омлет і яєчню. Шпинат багатий антиоксидантами і іншими вітамінами і мінералами. Додайте шпинат в розігріте, але ще поки не засмажене яйце, щоб не випарити поживні речовини з шпинату.
  • 2 Нарізуйте кубиками червоний, жовтий або зелений солодкий перець і додавайте у страви з яєць. Перець багатий антиоксидантами і є відмінним інгредієнтом для приготування омлету, особливо якщо попередньо його трохи обсмажити в олії.
  • 3 Додайте брокколі страви з яєць. Броколі є активним джерелом антиоксидантів. Заздалегідь трохи підсмажте або розігрійте брокколі в мікрохвильовій печі, або скористайтеся залишилися брокколі з учорашньої вечері для того, щоб швидко збільшити кількість антиоксидантів у вашому ранковому омлеті.
  • 4 Подавайте яйця разом з картоплею. Разом зі своєю шкіркою червоний і солодкий картопля може стати відмінним джерелом антиоксидантів. Змішайте відварну картоплю з омлетом або покладіть його поруч, щоб отримати додаткове підживлення антиоксидантами в першій половині дня.
  • Метод 3 з 6: Думайте нестандартно (про страви з пластівців)

    Деякі з цільних зерен природним чином містять велику кількість антиоксидантів. Овес відрізняється особливо високим вмістом антиоксидантів і його можна включити в сніданок різними способами.

  • 1 Готуйте млинці і оладки з зернами. Додайте овес і трохи більше води в тісто, і у вас вийде корисний рецепт для приготування млинців з додатковими антиоксидантами.
  • 2 Приготуєте собі трохи вівсяної каші. Якщо у вас є час для приготування традиційної вівсянки, то приготуєте її для себе. В іншому випадку скористайтеся звичайної (неприправленной) вівсянкою швидкого приготування в пакетах, або швидко-разваривающимся вівсом, - і ви отримаєте відмінний ранковий джерело антиоксидантів, особливо, якщо додасте в якості десертного прикраси що-небудь з інших джерел антиоксидантів, перерахованих тут раніше. Можна додати корицю, яка додасть додатковий імпульс до зростання кількості антиоксидантів.
  • 3 Їжте хлібні вироби, приготовлені на основі вівсяної. Купуйте хліб, що містить вівсяні зерна або готуйте вівсяні кекси. Ці хлібобулочні вироби багаті клітковиною і живильними речовинами в доповнення до антиоксидантів.
  • Метод 4 з 6: Просто додайте горіхи

    Багато поширені сорти горіхів багаті антиоксидантами. Так як горіхи володіють високим вмістом жиру, краще споживати їх у помірній кількості. Пробуйте додати волоські горіхи, фундук, фісташки, мигдаль, горіхи пекан і для отримання самого високого рівня концентрації антиоксидантів.

  • 1 Додайте горіхи в якості десертного прикраси.
    • Подрібнений мигдаль добре поєднується з вівсянкою, підсолодженої медом, коричневим цукром або корицею. Додавання ягід повністю завершує цю страву.
    • Посипте трохи волоських горіхів на кашу; вони є відмінним доповненням як до гарячих, так і холодних страв.
  • 2 Використовувати горіхове масло. Мигдального Масла лісового горіхів можуть стати смачними інгредієнтами для вашого сніданку, збагачує ваші страви антиоксидантами на горіховою основі.
    • Намазуйте трохи на тости, кекси, вафлі, або всередині коржі, в яку завертаєте сніданок.
  • 3 Приготуйте з мюслі. Мюслі найчастіше виходять смачніші при додаванні різних смаків і текстур, а горіхи можуть додати в ваш сніданок ще й смачний хрускіт. Спробуйте волоські горіхи, пекан або фісташки для більшого посилення смаку.
  • Метод 5 з 6: Спробуйте на сніданок буріто (коржі з начинкою)

    Цей популярний сніданок містить не тільки такі поживні продукти, як яйця, овочі і сир, буріто також дозволяє легко включати в сніданок активний джерело антиоксидантів - боби.

  • 1 Використовуйте червоні боби або квасоля для збільшення кількості антиоксидантів. Спробуйте змішувати їх з яєчнею, обсмаженою цибулею і сиром чеддер.
  • 2 Спробуйте консервовані або сушені чорні боби на сніданок у буріто, в поєднанні з картоплею, сиром і чорізо. Додайте до картоплі трохи орегано, щоб додатково збільшити кількість антиоксидантів.
  • 3 Загорніть в коржик квасоля пінто з сальсою, сметаною, смаженим яйцем і невеликими шматочками картопляних оладок.
  • Метод 6 з 6: Пийте антиоксиданти

    Червоне вино - не єдиний напій з великою кількістю антиоксидантів. Якщо ви вранці поспішайте, то спробуйте на сніданок один з рекомендованих нижче напоїв, щоб додати антиоксиданти в ранковий раціон.

  • 1 Пийте зелений чай вранці і протягом дня. Цей диво-напій отримав популярність в останні роки завдяки своїй користь для здоров'я, у тому числі завдяки високому рівню антиоксидантів.
  • 2 Кава також володіє високим рівнем антиоксидантів, що є гарною новиною для тих, хто не може уявити свій ранок без кофеїну. Просто утримайтеся, якщо можливо, від надмірного використання цукру, кремів та інших смакових добавок, а то вони значно знижують живильну цінність кави.
  • 3 Гранатовий, виноградний, чорничний і журавлинний соки - все є хорошими джерелами антиоксидантів. Однак слід утриматися від фруктових соків з додаванням цукру або промаркованих як "соковитий коктейль". З іншого боку, спробуйте робити вранці свій власний фруктовий коктейль з ягодами і будь-яким фруктовим соком або йогуртом, який буде рідким, наповненим антиоксидантами рішенням для сніданку на ходу.
  • Поради

    • Домашня птиця, м'ясо, горіхові і рослинні олії, рис, пшениця, яйця та деякі молочні продукти можуть також бути джерелами необхідних антиоксидантів, тому важливо харчуватися збалансовано. Ми отримуємо антиоксиданти з багатьох джерел, а поживні речовини цих та інших продуктів забезпечують нас життєво важливими для хорошого здоров'я елементами.
    • У цілому продукти, які мають природно яскраві кольори, такі як кавун, помідори, кавун, диня, морква і зелені листові овочі багаті антиоксидантами. Проявіть творчий підхід до вашому сніданку і включіть в нього ці та інші яскраві продукти.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?