Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як використовувати лаврове листя

Кроки

  • Use Bay Leaves Step 1.jpg 1 Висушіть лаврове листя. Якщо ви зібрали листя зі свого дерева, то висушіть їх, щоб підсилити аромат. Помістіть його в теплому і темному шафі до повного висихання. Сушені лаврове листя можуть зберігатися в коморі роками.
  • Use Bay Leaves Step 2.jpg 2 Додайте до повільного приготування їжі. Лаврове листя випускають аромат при повільному приготуванні, так що чим довше, тим краще. Розгляньте додавання лаврового листя в кассероли, рагу, супи, маринади, соуси для пасти. Лаврове листя також надають відмінний аромат білому, вершкове/сирного соусів (наприклад, бешамель).
  • Use Bay Leaves Step 3.jpg 3 Готуйте на пару з лавровими листами. Аромат лаврового листя відмінно виходить при приготуванні на пару. Спробуйте приготувати овочі, рибу, морепродукти або курку в пароварці.
  • Use Bay Leaves Step 4.jpg 4 Завжди виймайте після приготування і перед подачею. Хоча лаврове листя надають приємний аромат при приготуванні їжі, вони самі по собі не смачні. Будь-хто, хто відкусив забутий лавровий лист, засвідчить про це! Виловите його перед розкладанням на тарілки. Також дуже важливо класти цілі лаврові листя в їжу, щоб потім було легко їх витягувати. Не сушіть їх на маленькі шматочки.
  • Use Bay Leaves Step 5.jpg 5 Використовувати в декоративних цілях. Лаврове листя можна використовувати в попурі, вінках і інших декораціях, наприклад, для композиції з сушеного апельсина і лаврового листя. Вони нагадують "Провансаль".
  • Поради

    • Лаврове листя в кухонних шафах запобігають появі мурах і дрібних жуків.
    • Лаврове листя відлякують мишей. Залиште кілька листів поруч з норами, якщо у вас є така проблема. Роздушіть трохи, щоб випустити аромат.
    • Лаврове листя можна використовувати в молочних пудинги. Це дуже захоплюючий аромат.
    • Покладіть кілька лаврових листків у борошно та зернові для зберігання, щоб запобігти появі довгоносиків (огидних жуків, які плетуть павутину в зернових)
    • Лаврове листя є приємним доповненням до квіткових композицій та вінків.
    • Лавровий лист є ключовим продуктом в багатьох стравах, наприклад, білих соусах і деяких соусів для пасти.
    • В цілому, вам потрібно використовувати лише один аркуш. Аромат, що випускається лавровими листами дуже сильний, тому вам достатньо використовувати один аркуш для страви, хоча лаврове листя досить маленькі.

    Попередження

    • Лаврове листя не отруйні, але вони жорсткі, як підошва людського черевика, тому слід уникати їх споживання з їжею!

    Що вам знадобиться

    • Лаврове листя
    • Рецепти для використання лаврового листя




    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?