Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як прикрасити приготоване блюдо

Кроки

  • 1 Для початку спробуйте приготувати просте блюдо. Приготуйте що-небудь просте, щоб потренуватися прикрашати блюдо.
  • 2 Страва повинна бути правильно організований. Овочі зазвичай розкладаються по краю тарілки, навколо м'яса або гарніру. У центр тарілки зазвичай кладеться великий декоративний зелений лист.
  • 3 Блюдо поливається рідким соусом або соком. Страву можна полити соком лимона або лайма, посипати дрібно нарізаними зеленими травами, меленим перцем і так далі. Соус до м'ясної страви подається окремо в невеликій соусниці, яка теж ставиться теж на тарілку з їжею.
  • Поради

    • Змішайте трави і рідкий соус, щоб отримати смачний, запашний соус до м'яса.
    • Пошукайте, як прикрашають різні страви кухарі в інтернеті, наприклад, в Google картинках.
    • Різні кольори їжі, яка розташовується на блюді, повинні підходити один до одного.
    • Не кладіть у страву занадто багато соусу.
    • Що вам знадобиться:
    • Блюдо
    • Соус
    • Трави


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?