Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як видаляти повідомлення з мобільного Facebook

Кроки

  • Delete Messages on Facebook Mobile Step 1 preview.jpg 1 Пройдіть в «Messages». У лівому верхньому кутку будь-якої сторінки натисніть «Menu».
  • Delete Messages on Facebook Mobile Step 2 preview.jpg 2 Натисніть кнопку «Messages». У списку ліворуч знайдіть кнопку «Messages», натисніть її. Вона відкриє історію вашої листування.
  • Delete Messages on Facebook Mobile Step 3 preview.jpg 3 Знайдіть розмова, який ви хотіли б видалити. Розтратив список, поки його не знайдете. Натисніть на повідомлення і утримуйте його, доки випадаюче меню не запропонує вам заархівувати розмова, відзначити як непрочитанный або скасувати операцію. Натисніть «Archive Thread».
    • Повідомлення зникне з вашого списку.
  • Delete Messages on Facebook Mobile Step 4 preview.jpg 4 Видалення повідомлення. Зі стаціонарного комп'ютера зайдіть в архівні повідомлення, натиснувши кнопку «Messages», розташовану на лівій стороні сторінки, виберіть «Archived» з меню «More».
  • Delete Messages on Facebook Mobile Step 5 preview.jpg 5 Виберіть потрібну листування. Зі списку ліворуч виберіть листування, з якої ви хочете видалити заархивированное повідомлення. З меню «Дії», виберіть «Delete Message». Біля кожного повідомлення з'явиться вікно для позначки.
  • Delete Messages on Facebook Mobile Step 6 preview.jpg 6 виберіть повідомлення, які ви хотіли б видалити. Поставте галочку, щоб вибрати одне або кілька повідомлень в розмові, потім натисніть кнопку «Delete» у нижній частині сторінки.
    • Зверніть увагу: щоб видалити весь розмова, слід вибрати «Delete Conversation» в меню «Action», а не «Delete Messages».
    • Вас попросять підтвердити видалення. Якщо ви впевнені у своєму намірі, клікніть на «Delete Message».
  • Delete Messages on Facebook Mobile Step 7 preview.jpg 7 Розархівуйте розмова. Якщо ви хочете після видалення повідомлення бачити розмову на мобільному телефоні, наведіть на нього курсор і клацніть на невелику стрілку «Unarchive» праворуч. Ваше листування повернеться в папку вхідних повідомлень.[1]
  • Поради

    • Архівування дозволяє переглянути листування пізніше.

    Попередження

    • Після видалення повідомлення або розмови його можна відновити.
    • Видалення повідомлення або розмови з вашої папки вхідних повідомлень не видаляє його з папки будь-якого учасника листування.

    Джерела і посилання

  • ^ https://www.facebook.com/help/192631610782421


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?