Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як подавати сир

Кроки

Частина 1 з 3: Вибір сиру

  • Serve Cheese Step 1.jpg 1 Виберіть три види сиру для коктейлю або званого обіду. Багато експертів вважають за краще поєднання м'якого кремового сиру, блакитного сиру і твердого сиру. Наприклад, Камамбер, Стілтон і Манчего.
  • Serve Cheese Step 2.jpg 2 Купите один вид сиру на всякий випадок. Колечко старого або традиційного сиру буде чудовим варіантом для частування несподіваних гостей або легкого перекусу перед обідом.[1]
  • Serve Cheese Step 3.jpg 3 Визначитеся з напоями, перш ніж будете вибирати сир. Коли ви будете знати, з яким вином, пивом або міцним алкоголем будете подавати сир, вирушайте до сирного торговцю і попросіть його запропонувати вам кілька варіантів.[2]
  • Serve Cheese Step 4.jpg 4 Поекспериментуйте з різними аккомпанементами для сиру. Спробуйте використовувати в якості орієнтира кухню тієї країни, де виробляється сир. Наприклад, сир фета ідеально поєднується з оливками, а іспанський сир з смаженими перчиками.
    • У комбінації до сиру підходять також паста айви, фрукти, варення, сіль, мариновані продукти, вершкове або рослинне масла.
    • Вдале доповнення допоможе розкрити аромат сиру. Але перш ніж подавати нове сполучення до столу, протестуйте його на смак, для кращого ефекту.[3]
  • Частина 2 з 3: Підготовка сиру

  • Serve Cheese Step 5.jpg 1 Дістаньте головку сиру з холодильника за 30 хвилин до того, як будете подавати його. Сир повинен подаватися при кімнатній температурі.
    • Враховуйте клімат. У спекотну літню погоду сиру знадобиться всього 10-15 хвилин, щоб дійти до кімнатної температури. Якщо ваш холодильник сильно заморожує, сиру може знадобитися близько години.[4]
  • Serve Cheese Step 6.jpg 2 Відріжте частину сиру, якщо у вас цілісна сирна головка. Решту сиру зберігайте в прохолодній кімнаті або в холодильнику.
  • Serve Cheese Step 7.jpg 3 Шляхом змочування ножа в теплій воді зробіть чистий зріз сиру. Протріть ніж, щоб позбутися від сирних залишків.
    • Притримуйте сир, натиснувши на нього, щоб він не хитався при русі ножа.
  • Serve Cheese Step 8.jpg 4 Можете подавати сир окремо, якщо у вас немає однієї великої сирної тарілки або невеликих тарілок для подачі.[5]
  • Serve Cheese Step 9.jpg 5 Залиште шкірку на сирі. Правила етикету вказують на те, що гості не повинні залишати шкірку від сиру на тарілках, вони будуть слідувати цим правилам або немає. Більшість сирної шкірки їстівне.
  • Serve Cheese Step 10.jpg 6 Позначте ваш сир етикетками при подачі. Багато хто може не розбиратися в сирі, і ви полегшите вашим гостям вибір, якщо вкажете на невеликих картках назви й особливості сирів.
  • Частина 3 з 3: Подача сиру

  • Serve Cheese Step 11.jpg 1 Подавайте в межах від 20 до 120 г сиру на людину. [6] В якості легкої закуски подавайте від 30 до 60 г на людину. На вечірці, де сир є одним з основних продуктів, розрахунок сиру на людину має становити від 100 до 120 р.
    • Помножте кількість запрошених гостей на кількість грам сиру на людину, і вирушайте в магазин.
  • Serve Cheese Step 12.jpg 2 Тримайте сири окремо один від одного. Сирна тарілка повинна бути досить велика, щоб людина могла відрізати собі шматочок, не доторкаючись руками або посудом до інших сирів.
  • Serve Cheese Step 13.jpg 3 Зробіть кілька зрізів твердого сиру заздалегідь, щоб зорієнтувати своїх гостей щодо правильних розмірів шматочків. Викладіть зрізи перпендикулярно основному шматку сиру і покладіть поруч гострий ніж.
    • Не нарізайте відразу весь сир скибочками або кубиками, він буде швидше засихати, особливо на відкритому повітрі.
  • Serve Cheese Step 14.jpg 4 Для нарізки м'яких сирів покладіть ніж для масла або паштету. Для кожного сиру повинен бути окремий ніж, щоб не змішувати аромати. По можливості, використовуйте електроінструмент із зубчиками, тоді гості зможуть легко підносити сир до тарілок.
  • Serve Cheese Step 15.jpg 5 Подавайте мариновані сири з невеликий ложкою або виделкою.
  • Serve Cheese Step 16.jpg 6 Помістіть кростіні, крекери і скибочки хліба в окремій ємності біля сиру. Не оточуйте ними сирну тарілку і не кладіть їх прямо на неї, щоб сир був досяжний.
  • Попередження

    • Не зберігайте різні сири в одному контейнері або харчовій плівці. Це зіпсує сири.
    • Не подавайте поруч на тарілку плавлений сир з традиційним. Якщо ви подаєте їх на одній тарілці, покладіть між ними часточки яблука або пластинки чеддера.

    Що вам знадобиться

    • Сирний торговець
    • Тарілки
    • Велике плоске блюдо
    • Ніж з зубцями для сиру
    • Варення / айвовая паста/ фрукти
    • Оливки/перчики
    • Маленька вилка
    • Ніж для масла
    • Етикетки
    • Вода
    • Кухарський ніж

    Джерела і посилання

  • ^ http://www.bhg.com/recipes/party/appetizers/cheese-appetizer-recipes/# page=5
  • ^ http://www.realcaliforniamilk.com/products/cheese-etiquette/
  • ^ http://www.foodrepublic.com/2013/09/10/10-tips-make-you-cheese-serving-expert
  • ^ http://www.seriouseats.com/2008/11/how-to-serve-cheese.html
  • ^ http://www.foodnetwork.com/holidays-and-parties/articles/how-to-set-up-a-cheese-platter.html
  • ^ http://www.cheesematters.com.au/how-to-serve/


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?