Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як подавати мартіні

Кроки

Метод 1 з 4: Класичні гарніри до мартіні з джином або горілкою

Оливки - класичний гарнір для мартіні. Традиційний вид оливок, що використовуються в цьому рецепті - зелені оливки (без кісточок, так і з кісточками), такі як «Іспанська Королева» або «Зелений " Брауні». Також можна поекспериментувати з фаршированими оливками, якщо ви хочете надати вашому улюбленому напою аромат запашного перцю, мигдалю, сиру Фета або часнику.

  • Garnish a Martini Step 1.jpg 1 Підготуйте свій мартіні згідно інструкції в рецепті. Вилийте напій в келих для коктейлів.
  • Прикраса оливками
  • Garnish a Martini Step 2.jpg 1 Візьміть 3 підготовлені оливки і добре їх промийте, щоб змити залишки розсолу. В іншому випадку, розсіл додасть вашому мартіні каламутний вигляд. Цей крок промивання не обов'язковий, якщо ви готуєте брудний мартіні, або якщо ваші оливки вже мариновані в вермут або іншої подібної рідини. Однак важливо не використовувати для гарніру оливки, вимочені в маслі.
  • Garnish a Martini Step 3.jpg 2 Покладіть оливки прямо в мартіні. Крім того, наколіть 3 оливки на одну зубочистку і обіпріть зубочистку про стінку келиха для вина.
  • Прикраса цибулею
  • Garnish a Martini Step 4.jpg 1 Ви можете прикрасити ваш коктейль з мартіні цибулею, але якщо в такому напої буде джин - він перетвориться в «Гібсон». Цибулю для коктейлів – це перлова цибуля, який маринують в розсолі з перцем і куркумою. Промийте цибулю для коктейлів і наколіть його на зубочистку. Подаючи напій, обіпріть зубочистку на бік келих з коктейлем.
  • Метод 2 з 4: Гарнір для кислого яблучного мартіні

    Кислий яблучний мартіні або інші види зеленого мартіні зазвичай подаються з вишнею або зі свіжим скибочкою яблука «Бабуся Сміт».

  • Garnish a Martini Step 5.jpg 1 Підготуйте свій кислий яблучний мартіні і перелийте напій в келих для коктейлів.
  • Прикраса вишнею
  • Garnish a Martini Step 6.jpg 1 Дістаньте з баночки мараксиновую вишню, щоб дати стекти соку червоного. В іншому випадку, червоний сік змішається з зеленим кольором вашого мартіні і додасть напою неприємний відтінок.
  • Garnish a Martini Step 7.jpg 2 Покладіть вишеньку на дно келиха з мартіні. Коли ви вип'єте мартіні, не соромтеся з'їсти вишеньку.
  • Прикраса часточкою яблука
  • Garnish a Martini Step 8.jpg 1 Вимийте яблуко, але не чистіть його.
  • Garnish a Martini Step 9.jpg 2 Перед подачею напою, правильно розріжте яблуко навпіл ножем для чищення.
  • Garnish a Martini Step 10.jpg 3 яблуко Наріжте тоненькими скибочками.
  • Garnish a Martini Step 11.jpg 4 Очистіть шкірку з часточки і занурте її в напій так, щоб вона плавала в келиху.
  • Метод 3 з 4: Прикраса мартіні часточкою цитрусових

    Космополітан, мартіні з краплею лимона або інші види мартіні, які містять цитрусові можна подавати з лаймом, лимоном або апельсином, в залежності від інгредієнтів напою.

  • Garnish a Martini Step 12.jpg 1 Змішайте мартіні і перелийте коктейль в охолоджений келих.
  • Garnish a Martini Step 13.jpg 2 Відріжте обидва кінці вашого цитрусового фрукта, використовуючи ніж для очищення овочів.
  • Garnish a Martini Step 14.jpg 3 Розріжте цитрусовий фрукт на дві рівні половини ножем для чищення овочів.
  • Garnish a Martini Step 15.jpg 4 Розріжте кожну половинку на чотири напівкруглих часточки однакової товщини. Ваші часточки повинні вийти товщиною близько 3 мм, включаючи півколо шкірки, м'якоть цитрусового фрукта.
  • Garnish a Martini Step 16.jpg 5 Зробіть надрізи у кожній часточці, починаючи з середини і роблячи прямий надріз до шкірки. Не прорізайте шкірку.
  • Garnish a Martini Step 17.jpg 6 Вставте вашу фруктову часточку в обідок келиха з мартіні так, щоб стінка келиха вставилась в надріз цього скибочки.
  • Метод 4 з 4: Прикраса мартіні фігурної смужкою з шкірки цитрусових

    Зі смужок шкірки цитрусових можна зробити елегантні прикраси для мартіні. Ефірні масла, змішуючись з напоєм, посилюють свій смак і аромат. Так як ви з вашим рецептом використовуєте безпосередньо шкірку, варто пошукати натуральні фрукти, які не були просякнуті хімічними речовинами.

  • Garnish a Martini Step 18.jpg 1 Відріжте краю вашого цитрусового фрукта ножем для чищення.
  • Garnish a Martini Step 19.jpg 2 За допомогою ножа, зріжте цедру по колу, рухаючись від одного краю фрукта до іншого. Смуги повинні виходити на відстані приблизно 8 мм один від одного, і не розрізайте серцевину фруктів. Ваша мета - відокремити кольорову частину шкірки, яка містить ефірні масла, і при цьому не захопити гіркоту білої частини шкірки.
  • Garnish a Martini Step 20.jpg 3 Підверніть один кінець цедри лимона і поверніть решту шкірку навколо нього. Ваш кінцевий результат повинен виглядати як шматочок мармеладного рулету.
  • Garnish a Martini Step 21.jpg 4 Розріжте рулет на три рівні частини вздовж довжини шкірки. Розріжте шкірку ножем паралельно зовні рулону, а не перпендикулярно до згортку.
  • Garnish a Martini Step 22.jpg 5 Візьміть скручені смужки і підніміть їх на стороні келих з коктейлем. Перевірте, щоб один кінець лежав всередині напою і виділяв ефірні олії в келих. Крім того, ви можете акуратно занурити шкірку в напій і дати їй піднятися на поверхню.
  • Garnish a Martini Step 23.jpg 6 Оберніть залишилися смужки вологим паперовим рушником і покладіть в пластиковий пакет закривається для подальшого використання.

  • Поради

    • В якості альтернативи, під час зрізання шкірки для прикраси мартіні цедрою, можна використовувати пристрій для зняття цедри, яке буде завивати смужки цедри в процесі очищення з фруктів.
    • Переконайтеся в тому, що використовуваний вами гарнір підкреслює характер напою. Наприклад, прикрасьте м'ятний мартіні гілочкою м'яти на краю келиха. Якщо ви вибираєте мартіні з ягідним ароматом, покладіть на дно вашого келих з коктейлем маленьку ягідку.
    • Мартіні, прикрашений цибулею для коктейлів, також називається «Гібсон».

    Що вам знадобиться

    • Шейкер
    • Інгредієнти для вибраного вами коктейлю з мартіні
    • Оливки
    • Зубочистка (за бажанням)
    • Вишня
    • Яблуко
    • Цитрусові
    • Ніж для очищення




    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?